وصنا هم امروز از مرز روانی ۳۰۰ تومن به سلامت عبور کرد:)
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
در اصل توسط django پست شده است مشاهده پستبسم اله
فروش پردیس
خرید بترانس
در پی اضافه کردن وسپهفعلا که بترانس صف شد ببینم خودرو چیکار میکنهدر اصل توسط django پست شده است مشاهده پستفعلا به جای وسپه خودرو گرفتم از صف فروش
نظر
-
روی کدا گزارش وپاسار اومده.... من نخوندم...فقط خواستم قبل از خرید مطلعتون کنم اگه ندیدین برین بخونیندر اصل توسط einstein پست شده است مشاهده پستمیخوام وبملت یا وپاسار بخرم ،دستم میلرزه
دوستان نظری ندارن؟زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر
-
این که صفش قفل کرده وحید....در اصل توسط وحید ۲۰ پست شده است مشاهده پستخرید حتوکا
بجاش یه مقدار از دیگر سهم هارو باید سبک کنم
میخری...صف رو قفل میکنی ...:)زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر
-
دیروز به کارگزارم گفته بودم برا امروز بشینهدر اصل توسط zorba پست شده است مشاهده پستاین که صفش قفل کرده وحید....
میخری...صف رو قفل میکنی ...:)
البته عادت به صف نشینی ندارم ولی از نحوه معاملات دیروز تا حد زیادی معلوم بود یک رشد رو احتمال زیاد در پیش داره تعداد خریدمم کمه و من چه کاره باشم سهم رو قفل کنمدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
مرسی دکتر جان،همون پیش بینی قبلی را تایید کرد.در اصل توسط zorba پست شده است مشاهده پستروی کدا گزارش وپاسار اومده.... من نخوندم...فقط خواستم قبل از خرید مطلعتون کنم اگه ندیدین برین بخونین
نظر
-
اول صبح نشستم توی صف،فکر کردم نفر اول هستم ،بعد متوجه شدم درخواستم ثبت نشده.در اصل توسط وحید ۲۰ پست شده است مشاهده پستخرید حتوکا
بجاش یه مقدار از دیگر سهم هارو باید سبک کنم
نظر

نظر