در اصل توسط meysam_sh_۲۰۲۰ پست شده است
مشاهده پست
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
ای جان گذاشتم سر جاش رو ۱۰۹۶ ........تعدادش هم بیشتر شد یه چیزی هم ته حسابمون موند ......این هم نوسان در جهت منفی ...........در اصل توسط meysam_sh_۲۰۲۰ پست شده است مشاهده پستفروش شیراز ....وقت بشه خودشو میخرم از صف فروش ...فارس خراب کرد جو امروز رو///
نظر
-
-
در اصل توسط Spring۲۰۲۰ پست شده است مشاهده پستونفت اضافه شدچه جراتی دارید سهمی که ۱۳۰درصد بالا اومده رو میخریددر اصل توسط django پست شده است مشاهده پستامروز ۳بار ونفت اضافه کردم/قبلا هم از ۱۹۵۰ داشتم.بازهم صف خرید
نظر
-
در اصل توسط django پست شده است مشاهده پستفروش بترانس
اضافه کردن ونفتمعنی اینکه هر کسی استراتژی خاصی دارد اینجا به روشنی دیده میشه.در اصل توسط arak_bourse پست شده است مشاهده پستفروش ونفت
ميخوام بترانس بخرم
اضافه کردن ونفت .
خرید پردیس.أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ
نظر
-
من با دید حداقل یک سال خرید می کنم.در اصل توسط "heydar" پست شده است مشاهده پستچه جراتی دارید سهمی که ۱۳۰درصد بالا اومده رو میخریدآموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban۴us.blogfa.com
نظر
-
-
جرات نمیخواد/اینده سهم معلومه به بالا اومدن نگاه نکن.ببین سهم رو چطور جارو میکنن.به نظرت همینطوری شانسی این اتفاقا داره میوفته؟در اصل توسط "heydar" پست شده است مشاهده پستچه جراتی دارید سهمی که ۱۳۰درصد بالا اومده رو میخرید
در ضمن مگه از اول سال تا الان سهمی داشتیم که رشد نکرده باشه.اکثر سهمها ۵۰درصد به بالا رشد کردن و خیلیهاشون ۱۰۰درصد به بالا/
راستی به نظرت شاراک چند درصد رشد کرده؟یا خودرو/یا خساپا/یا شبندر/عزیزم حتما چیزی توی سهم هستش که بعد اینهمه رشد بازم داره صف میشه/
نظر
-
مدت رشد هم فاکتور مهمی است که رشد این سهم در حدود ۵۰روز بوده به همین خاطر گفتم :)در اصل توسط django پست شده است مشاهده پستجرات نمیخواد/اینده سهم معلومه به بالا اومدن نگاه نکن.ببین سهم رو چطور جارو میکنن.به نظرت همینطوری شانسی این اتفاقا داره میوفته؟
در ضمن مگه از اول سال تا الان سهمی داشتیم که رشد نکرده باشه.اکثر سهمها ۵۰درصد به بالا رشد کردن و خیلیهاشون ۱۰۰درصد به بالا/
راستی به نظرت شاراک چند درصد رشد کرده؟یا خودرو/یا خساپا/یا شبندر/عزیزم حتما چیزی توی سهم هستش که بعد اینهمه رشد بازم داره صف میشه/
نظر
-
درود؛
منتظر منفي كامل كسرا بودم كه نرسيد!
اضافه كردن فرآور از صف فروش
اضافه كردن فملي روي -۳
آينده را هم خواهيم ديد!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
با جمع شدن صف خرید ونفت برای چندمین مرحله فعلا ۵۰% خارج شدم ...جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر

نظر