امروز چه کردید؟ چرا؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • محمد حاجیلو
    عضو عادی
    • مرداد ۱۳۹۲
    • ۱۱۳

افزایش در ارزش پرتفوی بورسی و غیر بورسی دسبحا

گزارش صورت وضعیت ۱ ماهه دسبحا بر روی کدال نشست

در ابتدای دوره یعنی ۳۱ شهریور ارزش بازار پورتفوی بورسی ۳,۰۰۵,۵۵۷ بوده که با افزایش ۱۸% به ۳,۵۴۹,۶۰۴ رسیده است،دلیل این امر افزایش سرمایه دالبر می باشد.

ارزش پورتفوی غیر بورسی هم با تعدیل مثبت مواجه شده است.

در ابتدای دوره با بهای تمام شده ۱۱۴۴۶۹ میلیون ریال به بهای تمام شده ۱۲۴۱۷۷ میلیون ریال رسیده است،خبر بسیار خوب در این بخش افزایش سرمایه شرکت کی بی سی از ۳۰۰۰۰ میلیون ریال به ۶۰۰۰۰ میلیون ریال می باشد.و دسبحا با شرکت در افزایش سرمایه بلوک مدیریتی خود را در ۹۸.۰۷% ثابت نگه داشته.

کی بی سی یکی از ارزشمندترین شرکت های غیر بورسی در صنایع داروئی می باشد.

چارت روزانه دسبحا

چنگال اندرو

در چارت به خوبی پیروی نمودار از چنگال اندرو دیده می شود،قیمت ها اکنون در برخورد به کف کانال اندرو قرار داره و حجم معاملات بسیار خوب امروز نشان از حمایت قوی این کف برای نمودار می باشد،به طوری که هر بار با برخورد به کف کانال مجبور به افزایش سطح حمایت شده است.

تا امروز سه بار به سطح مقاومت ۷۱۵۰ برخورد داشته،که دوبار آن در هفته اخیر و اولین بار در سه ماه پیش بوده است،که هر سه بار موفق به شکستن این سقف نشده است،پیش بینی می شود نمودار در این هفته بار دیگر به مقاومتش حمله کند،در صورت فتح این مقاومت انتظار سطوح جدید برای قمیت می رود.
    [FONT=Tahoma]

[/FONT]

نظر

• سیگنال
      Banned
      • آبان ۱۳۹۱
      • ۷۱۴

فردا خودرویی ها صف خریدن. خزامیاد تنها خودرویی سودساز با تعدیل بالای۳۰۰ درصد

از زامیاد در آینده نزدیک بیشتر خواهید شنید. . فردا منتظر صف خرید میلیونی زامیاد باشید

خرید سرمایه گذاری پردیس سهمی که ۶۷ تومان سود میسازد الان در قیمتهای مفت و باور نکردنی ۲۱۰ در حال ترید است.

سهامداری با شاوان و تاپیکو

نظر

• zorba
        ستاره دار(۳)
        • مرداد ۱۳۹۲
        • ۴۰۰۹

اضافه کرده به شپنا
        زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• Alidadash
          عضو فعال
          • خرداد ۱۳۹۲
          • ۹۵۹

بازار منفی
          سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• purpleayaa
            عضو عادی
            • تیر ۱۳۹۲
            • ۲۲۳

تو بازار منفی چون نقد ندارم با خیال راحت امروز استراحت میکنم !نمیتونم سهامامو مفت بدم برن

/:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/

نظر

• einstein
              عضو فعال
              • خرداد ۱۳۹۲
              • ۳۶۰

اتفاقی افتاده؟چرا بازار امروز اینجوریه؟

نظر

• zorba
                ستاره دار(۳)
                • مرداد ۱۳۹۲
                • ۴۰۰۹

در اصل توسط einstein پست شده است مشاهده پست
                استاد سلام،
                همه ی سبدم به غیر از شیران در صف فروششه :)... اونم داره قیمت پایانیش،کم و کمتر میشه
                اتفاق خاصی نیست....نزدیک دور بعدی مذاکراتیم و از قضا باید بازار سبز باشه!
                به نظر من اگر کسی نقد ه بهترین روز واسه ی خریده....باید با این جو که حتی شاید تا ظهر هم ادامه پیدا نکنه عادت کنیم....

نظر

• purpleayaa
                  عضو عادی
                  • تیر ۱۳۹۲
                  • ۲۲۳

میبینی چقد بازار مسخره ایه همش گاو بندیه مگه میشه همه سهاما باهم سقوط کنن؟!
                  /:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/

نظر

• einstein
                    عضو فعال
                    • خرداد ۱۳۹۲
                    • ۳۶۰

در اصل توسط zorba پست شده است مشاهده پست
                    استاد سلام،
                    همه ی سبدم به غیر از شیران در صف فروششه :)... اونم داره قیمت پایانیش،کم و کمتر میشه
                    اتفاق خاصی نیست....نزدیک دور بعدی مذاکراتیم و از قضا باید بازار سبز باشه!
                    به نظر من اگر کسی نقد ه بهترین روز واسه ی خریده....باید با این جو که حتی شاید تا ظهر هم ادامه پیدا نکنه عادت کنیم....
                    والا من فکر کردم شایدجایی بمب اتم انداختند!!،یه مرتبه صف های خرید به فروش تبدیل شدند! آخه بازار منفی داریم تا تا منفی
                    ما را بگو کجا اومدیم سرمایه گذاری کردیم،تا دیروز سهم توی صف خرید قفل بوده ،امروز توی صف فروش قفل شده
                    یکی نیست بگه سهم همون سهمه،اوضاع هم که تغییر نکرده،پس اینهمه تغییر رفتار از کجا ناشی میشه

نظر

• کیوان
                      ستاره دار (۱)
                      • خرداد ۱۳۹۰
                      • ۵۳۲۱

اینقدر مارگیرها سیخ و سوزن زدند به بدنه بورس و شاخص که منفیش کنند خیالشون راحت بشه!
                      وقتی هم که نیش میزنن یک کاری میکنند بورس با تمام گروه هاش همه باهم میان پایین! تعادل نداریم که !
                      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• zorba
                        ستاره دار(۳)
                        • مرداد ۱۳۹۲
                        • ۴۰۰۹

من نمیدونم اون مدریت سبد یا داشتن سبد سهم به قصد کنترل و مدریت ریسک تو بازار ایران چه معنایی داره!
                        آخه چظور میشه همه ی بازار منفی باشه!
                        یعنی این وسط هیچ گروه و صنعتی ذینفع نیست؟ نکنه امروز سالگرد حمله ی اتمی آمریکا به هیروشیما یا ناکازاکیه :)؟

نظر

• zorba
                          ستاره دار(۳)
                          • مرداد ۱۳۹۲
                          • ۴۰۰۹

والا من فکر کردم شایدجایی بمب اتم انداختند!!،یه مرتبه صف های خرید به فروش تبدیل شدند! آخه بازار منفی داریم تا تا منفی
                          ما را بگو کجا اومدیم سرمایه گذاری کردیم،تا دیروز سهم توی صف خرید قفل بوده ،امروز توی صف فروش قفل شده
                          یکی نیست بگه سهم همون سهمه،اوضاع هم که تغییر نکرده،پس اینهمه تغییر رفتار از کجا ناشی میشه
                          :.thumbsupsmileyanim

نظر

• Spring2020
                            عضو فعال
                            • تیر ۱۳۹۲
                            • ۴۵۰

دیشب یه بارونی زد نگو آسمون جلوتر از بازار به حال این سهامدارا گریه می کرده. شایدم بارونش اتمی بوده خبر نداشتیم /:.yead.:/
                            آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban۴us.blogfa.com

نظر

• purpleayaa
                              عضو عادی
                              • تیر ۱۳۹۲
                              • ۲۲۳

امیدوارم هیچ سهمی امروز حجم مبنا را پر نکند....
                              بلند صلوات برفسسسسسسسسسسسسس

نظر

• محمد 66
                                عضو فعال
                                • اسفند ۱۳۸۹
                                • ۲۹۳۸

افت بازار به دلیل احتمال افزایش سودهای بانکیه که فکر کنم امروز یا فردا قراره تصمیم گیری بشه . در صورت افزایش سود بانکی یک اصلاح ۱۰ درصدی را خواهیم داشت .

نظر

در حال کار...