منتظر کبافق ۱۱۰۰ تومانی هستیم :-/
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
در مشهدم همان ساعت ۸ تمام شده ...در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است مشاهده پستخبرهای واصله از بانک ملی مرکزی اصفهان هم به همین منواله!
صف طویل و.......
با کارمند یک شعبه دیگر بانک ملی که صحبت میکردم ، میگفت ما هم برای کارمندای بانک خودمان میخواستیم بگیریم همان ساعت ۸ گفتن تمام شده به ما هم نرسیده !!!
تازه میگفت در همان شعبه عامل ثبت نام بعد از اینکه که گفتن تمام شده اونایی که گیرشون اومده جندبرابر قیمت برگه ها میخریدن ...
. . . . .
:-w :-w :-w X-( X-( X-(حضرت علی (ع) می فرمایند:
هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.
نظر
-
امروز ببینیم قپیرا رو کی جمع کرد . با رکب جمع میکنن این سهم رو (-: ۸:۳۱ سه نفر ۳۳ هزار سهم رو گذاشتن برا فروش که صف فروش بشه ولی جواب نداد و فروشنده خاصی نداشت و قبل ۹ لغو کردن ولی دوباره در ساعات پایانی رکبشون گرفت ;)
و ۱۵۰ هزار تایی زدن تو رگ///
نظر
-
احمد جان با مارون هات چکار کردی؟در اصل توسط ahmad پست شده است مشاهده پستدیروز کبافق و ثشرق در منفی کامل اضافه شد
امروز همچنان کبافق و فن اوا هم در منفی کامل اضافه شد
پرتفوی من:
کبافق- شبهرن - ونوین - فن آوا - خودرو - ثشرق - تکنو - صدرا و مقداری هم شتهران که یک ساله توش گیر کردم.
خیلی سنگش رو به سینه میزدی.حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
نظر
-
احتمالا بسته میشه برای تعدیل مثبت و اعلام سود ۱۰۰ تومنی در گام اول ...داره رو یه طرح افزایش سرمایه از محل انباشته هم کار میکنه ...دیگه آخراشه !در اصل توسط meysam_sh_۲۰۲۰ پست شده است مشاهده پستامروز ببینیم قپیرا رو کی جمع کرد . با رکب جمع میکنن این سهم رو (-: ۸:۳۱ سه نفر ۳۳ هزار سهم رو گذاشتن برا فروش که صف فروش بشه ولی جواب نداد و فروشنده خاصی نداشت و قبل ۹ لغو کردن ولی دوباره در ساعات پایانی رکبشون گرفت ;)
و ۱۵۰ هزار تایی زدن تو رگ
اول باید ببینیم اونایی که بسته شدن چطوری باز میشن تا یکی از خوبا رو بخریم !
قهکمت رو ۱۰۵۰ یا قصفها گزینه های خوبی هستن ...اول ببینیم اونایی که باز میشن چطوری باز میشن ...شاید پی به ای کم کردنآخرین ویرایش توسط آریو؛ ۱۳۹۰/۱۰/۱۲، ۲۲:۰۶.ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
یه موج جدید فک کنم تو راهه بزارید قشیرین - قنقش- قشهد باز بشه فک کنم همین ۳ تا واسه استارت گروه قندی ها کافی باشه =))///
نظر
-
میثم جان فاند قهکمت رو میپسندم سود ۱۶۰ تا ۱۷۰ تومنی رو براش انتظار دارم ...فقط یه گین دیگه ازش میخوام نمیدونم کجا سوار شم ۱۰۵۰ اولین حمایتشه ...در اصل توسط meysam_sh_۲۰۲۰ پست شده است مشاهده پستیه موج جدید فک کنم تو راهه بزارید قشیرین - قنقش- قشهد باز بشه فک کنم همین ۳ تا واسه استارت گروه قندی ها کافی باشه =))
نظرن رو قهکمت چیهریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
بزار یه کم بررسیش کنم نظرم رو میگم ;)در اصل توسط آریو پست شده است مشاهده پستمیثم جان فاند قهکمت رو میپسندم سود ۱۶۰ تا ۱۷۰ تومنی رو براش انتظار دارم ...فقط یه گین دیگه ازش میخوام نمیدونم کجا سوار شم ۱۰۵۰ اولین حمایتشه ...
نظرن رو قهکمت چیه///
نظر
-
زیر ۱۴۰۰ نمیره نگرانش نباشدر اصل توسط reza۲۰۱۱ پست شده است مشاهده پستمنتظر کبافق ۱۱۰۰ تومانی هستیم :-/
یعنی اگر بره فاتحه را نثار کنید راحت تره
نظر
-
برای خرید خوبه و ریسک زیادی به نظرم نداره. زیر ۱۰۰۰ فک نکنم بیاد در شرایط عادی .
این اولین قندیه که من میبنم اولین پیش بینیش از محقق شده سال قبل بیشتره و گزارش سالمی داده تقریبا :d
البته شرکت میتونه تا ۱۲۰ هزار تن شکر تصفیه کنه ولی امسال تو اولین پیش بینیش هیچ رقمی نیومده و گویا قصد تصفیه شکر نداشته.
البته بعدش شفاف سازی کرده که ۲۲ هزار تن شکرو تصفیه میکنه که ۱۰۲ ریال میره رو سودش پس تا اینجا ۱۱۶ تومن سودشه.
نرخ فروش شکر رو ۱۱۰۰ تومن در نظر گرفته که از این بابت هم میتونه تعدیل بده. ۱۶۰ هزار تن چغندر پیش بینی جذبش بوده که میتونه ۲۴۰۰۰ تن تولید کنه ولی در گزارش ۲۰۰۰۰ تن اومده
نظر من اینه که جداقل بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ میتونه سود بسازه قهگمت البته از روی اولین پیش بینی بخوایم امارشو در بیاریم خیلی سخته :(.
احتمالا یه مقدار قند هم بتونه تولید کنه که تو گزارش نیاورده -پارسال یه مقداری تعمیرات داشته انگار
در کل برا خرید خوبه تو این قیمت ;)///
نظر
-
با این فوران نرخ ارز بسیار بعید است که از فردا بشود کبافق کمتر از مثبت ۴ خرید.در اصل توسط reza۲۰۱۱ پست شده است مشاهده پستمنتظر کبافق ۱۱۰۰ تومانی هستیم :-/
نظر
-
روز دوم عرضه رد کردم با سود بسیار ناچیز و ثشرق جایگزین کردم .در این بلبشو روی هیچ سهمی نمی شود قسم خورد.در اصل توسط rezaafshari۱۱۰ پست شده است مشاهده پستاحمد جان با مارون هات چکار کردی؟
خیلی سنگش رو به سینه میزدی.
نظر

نظر