***** میشه یه نفر به من بگه رو چه حساب فردا لبنیات پاک در گره است و نمادی مثل کابل البرز به گره نمیره؟؟ ایران خودرو ....بانک اقتصاد نوین هم نسبت به غپاک شرایط نزدیکتری به قوانین گره داشتند...ایضا پتایر... و خیلی سهمای دیگه ...
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
فك كنم تو كروي بازي حق تقدم رو شاهد باشيمدر اصل توسط ata۰۰۷ پست شده است مشاهده پستخرید کروی و اضافه کردن به کروی های قبلی
خرید کبافق برای پایین آوردن قیمت میانگین
خرید قشکر از صف فروش
خرید سنگین کمرجانمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
آره ساده جان،هر کاری میخوان بکنن به کروی باید با دید بلند مدت نگاه کرد ;;)در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است مشاهده پستفك كنم تو كروي بازي حق تقدم رو شاهد باشيم
نظر
-
من هم آخرش دلمون به دریا زدم و یه ناخنک به ذوب آهن زدم. خدا عاقبتمونو به خیر کنهدر اصل توسط roohe-khashen پست شده است مشاهده پستخرید ذوب اهن در دقایق اخر بازار
نظر
-
سید یاسر یادش بخیر اون قیمتا:xدر اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستاین الوند اون موقع که کسی به کاشی سرامیکی ها نگاه هم نمی کرد روی ۱۵۵ صف خرید داشت!
حالا که همه رشد خوبی داشتند بالاخره نوبت این هم خواهد رسید ;)
یادمه اونوقتم روش مثبت بودی. سود خوبی هم بهم داد.
حالا خوبه بازارم بالاخره فهمید الوند هم خریدنیه.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
زورشون نمیرسه جناب محمدی ;)در اصل توسط عبدالله محمدی پست شده است مشاهده پستخرید ۵۰تا کسعدیإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
تو کسعدی چی شده چه عرضه ای کردند فکر کنم خواستند یه زهره چشم بگیرند بعد دیدند خریدار کم نمیاره دیگه بی خیال شدند!!آخرین ویرایش توسط roohe-khashen؛ ۱۳۹۰/۱۱/۲۴، ۱۰:۳۷.دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر

نظر