امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5094

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط hamid888 پست شده است View Post
    الان این سوال بین سهامداران پیش امده؟
    1-آقای صالح آبادی طرفه حقه اما نمی تونه کاری بکنه؟چه کسانی پشت ماجرا هستند
    2-آقای صالح آبادی خودش رانت خواره و داره این آشوب رو به وجود میاره؟
    3-آقای صالح آبادی هیچ کاره است و تمام این حرف ها ترور شخصیت است؟چه کسانی سود می برند
    4-هیچکدام
    به نظر شما کدامیک از موارد بالا به حقیقت نزدیکتره؟فقط یک خواهش دارم از روی عصبانیت جواب ندهید
    شما خودت به گزینه 1 اعتقاد داری ؟!؟!؟!؟!؟!؟!
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• zorba
      ستاره دار(3)
      • Aug 2013
      • 3951

3-آقای صالح آبادی هیچ کاره است و تمام این حرف ها ترور شخصیت است؟چه کسانی سود می برند
      4-هیچکدام
      به نظر شما کدامیک از موارد بالا به حقیقت نزدیکتره؟فقط یک خواهش دارم از روی عصبانیت جواب ندهید
      طراحی سوال ونظرسنجی شما اگرچه از لحاظ علمی غلطه و ره به جایی نخواهد برد، با اینحال سوای از این گزینه ها، در بی لیاقتی و عدم مدریت صحیح صالح آبادی هیچ شک و شبهه ای نیست.
      اشغال پست و قبول مسئولیت با علم بر عدم توانایی در مدیریت یک همچین سازمان معظمی به نحوی از انحا، فساد و خیانت به سرمایه گذاران بورس است
      زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• farda1
        عضو عادی
        • Jun 2013
        • 178

فراخوان عمومی برای نجات بازار سرمایه

نظر

• behrouz6262
          عضو فعال
          • Dec 2013
          • 147

آقای صالح آبادی تاریخ مصرفش تمام شد (حرکت امروز بازار این را نشان داد ) با جوابهایی که دیروز در صدا وسیما داداند نشان دادن که از وضعیت موجود راضی هستند و سرمایه مردم دود شود اخ نمی گه

اقای صالح آبادی اگر سهام یک سری شرکتها به بازار توافقی می برید به خاطر شناور سهام (شناوری سهام از دیدگاه ایشان کم است ) چرا از روز اول اینها را اجازه ورود داداید چرا فخاس -بوتان - ..دهها شرکت بورسی که شناوری آنها کمتر از حتی بعضا 5% درصد است انتقال نمی دهید

آقای صالح آبادی اگر بورس فقط از معادن و بتروشیمی تشکیل شده بقیه صنایع چی هستند هیچ ارزشی ندارند

اگر در بورس شفافیت خرید و فروش نبا شد آخرش همین می شود

ایشان خود را مجتهد بورس می دانند و هر صنعتی که ایشان قبول دارد مردم باید در آن صنعت سرمایه گذاری کنند و آزادی انتخاب برای سرمایه گذار صفر است

قدر روزهای خوش را ندانی و فکر کنی این روزها همین جور ادامه دارد آخرش همین می شود

وقتی گزارشات شرکتها با دستور شما تهیه و ارسال شود آخرش همین است

به نظر من ایشان اگر رگ مردانگی دارد حداقل برای حفظ آبروی خود و دارو دسته اش هم شده استئفا دهد و بورس را ترک کند

نظر

• A-Mohammadi
            کاربر فعال
            • Feb 2013
            • 341

4-هیچکدام
            هیچکدام حد ضرر ، ضرر کردن را دوست داشته باش. ولی از دست دادن سرمایه را هرگز.
            در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.

نظر

• شبندر
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 3598

تمام گروه ها به حد ضرر نزديك مي شوند اگر ادامه داشته باشه كساني كه اين وضعيت را بوجود آوردند خودشون هم خواهند سوخت بنابراين تحمل داشته باشيد وصبر پيشه كنيد كه بزودي روند بر ميگرده به نظرم فردا بايد گروه هايي كه زياد اصلاح كردند تا حدودي مثبت شوند مثل بعضي از ساختماني ها- خودرويي ها - قطعات خودرو - سيماني ها و ... شاخص نمي تونه بيشتر از اين اصلاح كنه والا فاجعه اقتصادي رخ خواهد داد اونوقت بايد از تحريم ها به خوبي ياد كرد.
              دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• والیخان
                عضو فعال
                • Oct 2013
                • 413

فکرکردم.فکراین که وقتی جوان28ساله ای رادرسال1385بدون هیچ تجربه کاری درپست کلیدی بازارسرمایه میگمارند درعوض ازش چه توقعی دارن؟فکرمیکردم کی پشت این جوونه که اینجورباکبروافاده توسیمای مثلاملی اراجیف میگه؟آخه ازخودمتشکربودنم حدی داره آخرشم باخودم گفتم احتمالا پارتی این جوون خدامیدونه تاحالاچقدرمنافع توبازارسرمایه داشته؟خلاصه وقتی بازارخرابه آدم بجز فکرکردن کاری نداره دیگه.ایناهمه فکروخیاله درست وغلط بودنشم باخداس&[]

نظر

• شبندر
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 3598

بعضي از تحليل گران بورس در سايت هاي مختلف پيشنهاد خروج از سهماهاي غير بنيادي داده اند و ورود به سهمهاي بنيادي ،واقعا در ايران تحليل گر وجود نداره. آخه اگر همه بخوان خروج كنند كي بايد بخره عجب پيشنهادي ميدهند من در تعجبم به نظرم در هر شرايطي بايد خريد كرد مخصوصا زماني كه همه فروشنده هستندبهترين زمان خريده ، تجربه نشون داده كه بيشترين بازدهي زماني هست كه همه ميفروشند و شما بخريد.
                  دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• شبندر
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 3598

انسانهاي بزرگ در اين شرايط شناخته مي شوند صبر كنيد روند تغيير خواهد كرد

نظر

• هوای آفتابی
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 184

اگر دقت کنید خبرفراخوان عمومی برای نجات بازار سرمایه دقیقاً در خبرگزاری دولت اعلام شد، بعقیده من این یعنی دولت از این موضوع به نفع خودش داره استفاده می کنه تا هم نمایندگان را تحت فشار قرار دهد و هم بنظر من سناریو نارضایتی از آقای صالح آبادی از طرف دولت هم شاید حمایت بشه!
                      [COLOR=#000080][I][FONT=tahoma]تصحیح یک تصمیم [B]غلط [/B]بیشتر از گرفتن یک تصمیم [B]صحیح [/B]زمان می برد.[/FONT][/I][/COLOR]

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10181

در اصل توسط shahabzade پست شده است
                        دخالت
                        دخالت
                        دخالت
                        گروکشی
                        لج بازی
                        به چه قیمت ؟
                        داشتم با رابطان چند تا حقوقی گردن کلفت صحبت میکردم
                        میگفتم چرا حمایت نمیکنید
                        شما که خودتان تا خرخره سهمید و با این افتها ارزش پرتفویتان افت میکند
                        شما که این پولها برایتان پول نیست با هم هماهنگ شوید و حمایت کنید

جوابی داد که خشکم زد
                        میگه امروز قصد داشتیم حمایت کنیم
                        اما آقای ....زنگ زده بود به خیلی ها که فعلا حمایت نکنید
                        گفتیم چرا
                        گفت
                        دیشب فلانی گفته از فردا حقوقی ها حمایت میکنند
                        حالا شما حمایت نکنید تا بدونه کسی دیگه برای حرفش تره هم خورد نمیکنه
                        بهش گفتم اخه چرا
                        میگه ما نامه عزل این آقا را چندی پیش دادیم به وزیر ولی با لابی گری از زیرش در رفت و ابقا شد
                        الان باید نشان دهیم نالایق است
                        --------------------------------------------------------
                        دیگه موندم چی بگم
                        یعنی طرف حمایت نکرده و سهمش را گذاشته تو فروش تا به برخی نشان بده برخی دیگر لیاقت ندارند ؟
                        پس تکلیف سهامدار خرد چی میشه که این وسط داره له میشه ؟

صف فروش امروز مپنا حاصل این موضوع بود که توسط همین حقوقی ها چیده شد و فردا هم گویا قصد دارد بیشترش کنند تا کسی سمتش هم نره

شنیدم با وجود اینکه صالح آبادی گفته بود اجازه نمیدهیم رضوی فروش داشته باشد
                        باز هم گویا وتجارت را در صف فروش گذاشته بوده
                        بازی خطرناک
                        دود این لج و لجبازی میره تو چشم سهامدار حقیقی.
                        من جای رییس سازمان بودم سهم هایی که توشون حقوقی ها عرضه دارند به بهانه ابهام در صورتهای مالی یه مدت متوقف میکردم.
                        کاری که این حقوقی ها انجام میدهند یه کار قلدرانه محسوب میشه و نباید بنای تغییر رییس سازمان با ریزش و یا صعود شاخص کل انجام بشه.
                        اگه اینها این پروژه رو با موفقیت به سرانجام برسونند برای خودشون تو بورس و ریاست بعدی سازمان خدایی خواهند کرد و شاخص رو ابزاری برای خواسته های بعدی خودشون خواهند کرد باید جلوی اینکار اینها رو بگیرند.
                        حالا کاری ندارم صالح ابادی خوبه یا بده ،رفتنیه یا موندیه،کاری که اینها انجام میدهند یه کار کثیف و استفاده از زور محسوب میشه.امیدوارم به نتیجه دلخواهشون نرسند که اگه برسند وای به حال ما که باید بعد از این علاوه بر ساز سازمان ،به ساز این حقوقیها هم برقصیم.
                        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• hassanfateh
                          عضو عادی
                          • Oct 2012
                          • 41

اندر حوالات ما و داستان ملت ما

روستاییه فقیری که از تنگدستی و سختی معیشت جانش به لب رسیده بود، نزد آخوند ده رفت و گفت: آملا، فشار زندگی آنقدر مرا در تنگنا قرار داده که به فکر خودکشی افتاده ام. از روی زن و بچه هایم خجالت می کشم، زیرا حتی قادر به تامین نان خالی برای آنان نیستم. با زن، شش فرزند قد و نیم قد، مادر و خواهرم در یک اتاق کوچک مخروبه زندگی می کنیم، که با هر نم باران آب به داخل آن چکه می کند. این اتاق آنقدر کوچک است که شب وقتی چسبیده به هم در آن می خوابیم، پای یکی دو نفرمان از درگاه بیرون می ماند. دیگر ادامه این وضع برایم قابل تحمل نیست… پیش تو، که مقرب درگاه خدا هستی، آمده ام تا نزد او شفاعت کنی که گشایشی در وضع من و خانواده ام حاصل شود.
                          آخوند پرسید:
                          از مال دنیا چه داری؟
                          روستایی گفت
                          همه دار و ندارم یک گاو، یک خر، دو بز، سه گوسفند، چهار مرغ و یک خروس است.
                          آخوند گفت:
                          من به یک شرط به تو کمک می کنم و آن این است که قول بدهی هرچه گفتم انجام بدهی.
                          روستایی که چاره ای نداشت، ناگزیر شرط را پذیرفت و قول داد….

آخوند گفت:
                          امشب وقتی خواستید بخوابید باید گاو را هم به داخل اتاق ببری. روستایی برآشفت که: آملا، من به تو گفتم که اتاق آنقدر کوچک است که حتی من و خانواده ام نیز در آن جا نمی گیریم. تو چگونه می خواهی که گاو را هم به اتاق ببرم؟
                          آخوند گفت: فراموش نکن که قول داده ای هر چه گفتم انجام دهی وگرنه نباید از من انتظار کمک داشته باشی.
                          صبح روز بعد، روستایی پریشان و نزار نزد آخوند رفت و گفت: دیشب هیچ یک از ما نتوانستیم بخوابیم. سر و صدا و لگداندازی گاو خواب را به چشم همه ما حرام کرد.
                          آخوند یکبار دیگر قول روستایی را به او یادآوری کرد و گفت:
                          امشب علاوه بر گاو، باید خر را نیز به داخل اتاق ببری.
                          چند روز به این ترتیب گذشت و هر بار که روستایی برای شکایت از وضع خود نزد آخوند می رفت، او دستور می داد که یکی دیگر از حیوانات را نیز به داخل اتاق ببرد تا این که همه حیوانات هم خانه روستایی و خانواده اش شدند! روز آخر روستایی با چشمانی گود افتاده، سراپای زخمی و لباس پاره نزد آخوند رفت و گفت که واقعا ادامه این وضع برایش امکان پذیر نیست!
                          آخوند دستی به ریش خود کشید و گفت: دوره سختی ها به پایان رسیده و به زودی گشایشی که می خواستی حاصل خواهد شد. پس از آن به روستایی گفت که شب گاو را از اتاق بیرون بگذارد!
                          ماجرا در جهت معکوس تکرار شد و هر روز که روستایی نزد آخوند می رفت، این یک به او می گفت که یکی دیگر از حیوانات را از اتاق خارج کند تا این که آخرین حیوان، خروس نیز بیرون گذاشته شد.!
                          روز بعد وقتی روستایی نزد آخوند رفت، آخوند از وضع او سئوال کرد و روستایی گفت: خدا عمرت را دراز کند آملا، پس از مدتها، دیشب خواب راحتی کردیم. به راستی نمی دانم به چه زبانی از تو تشکر کنم. آه که چه راحت شدیم

نظر

• top1
                            عضو جدید
                            • Dec 2013
                            • 4

تماشا کردم.

نظر

• راز نما
                              عضو فعال
                              • Mar 2013
                              • 347

یک نکته دیگر باید توجه داشته باشیم اینه که 50 درصد از سهام های بزرگ مثل پتروشیمیها و غیره بیشتر برای حقوقیقها مهم هست این کارها را دارند میکنند که جو مجلس و دولت را متوجه تصویب قوانین مثل خوارک و بهره مالکانه را تحت تاثیر قرار دهند چرا که دیدند جو اخبار مثبتش گفتند یک کاری بکنیم اوضاع را به نفع خود تمام کنیم در هر حال آنچه که در بازار مشاهده میکنید نگاهی به پتروشیمیها کنید کرماشا -وغیره چقدر افت داشته تازه حقوقیها با حرص و ولع دارند میخرند ویا پالایشگا هها بعد از افتی که قبلا کردند در این بازار منفی هیچ افتی زیاد ی نداشتند که در صورت برگشت بازار سریع جبران میشوند. در هر صورت بازار یکی دوروز روند صعود میگیره و در نهایت شاخص با تعادل به طرف پایین حرکت میکنه هرچند حمایتی بین 80000 و 81000 دارد ولی در کل در سهم های بنیادی افت چندانی دیده نمیشه و میشه پله ای وارد این سهم شد. در واقع آنچه که مسلم است شاخص زیر 80000 هفته دیگر باشد یکی دو ماهی باید این اصلاح ادامه داشته باشد نه اینچنین شدید بلکه با تعادل افت خواهد داشت.
                              آخرین ویرایش توسط راز نما؛ 2014/01/27, 00:15.
                              تک سهم کرمانشاه میانگین خرید 925

نظر

• شبندر
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 3598

امروز خريد از گروه قطعات خودرويي و بانكي را بصورت پله اي شروع ميكنم

بازار بهترين فرصت خريد را داده بايد فقط از اين شرايط براي خريد بهتر استفاده كرد

دوشنبه 92/11/7

نظر

در حال کار...
                                X