امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • هوای آفتابی
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 184

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

این گروه قندی یک چیزی مصرف کرده اینقدر هایپر شده حیف که کلاً موچ شدم امروز و نمی تونم خرید کنم و گر نه صبح داشتم نگاشون میکردم.
    [COLOR=#000080][I][FONT=tahoma]تصحیح یک تصمیم [B]غلط [/B]بیشتر از گرفتن یک تصمیم [B]صحیح [/B]زمان می برد.[/FONT][/I][/COLOR]

نظر

• hector
      عضو فعال
      • Jan 2013
      • 1764

واقعیتش این که،اصلا اوضاع خوب نیست
      من هم کاملا نقد نیستم اما باید قبول کرد اوضاع خوب نیست،وقتی خبری که به یک صنعت مربوط میشه کل بازارو میبره تو صف فروش یعنی بازار پتاسیل ریختن داره
      خودرو صف فروش تا چند روز پیش تو این قیمت ها صف بالای 100 میل داشت
      خساپا صف فروش
      بانکی ها هم اکثرا صف فروش
      تاپیکو و فارس هم که صف فروش
      یک اخابر و شبندر امید بازارند که حقوقی هم داره بی رحمانه اخابر رو میفروشه
      واقعا بازار از حالت منطقی به دور شده،حالا 100 بارم شاخص رو تحلیل کنیم و بگیم از این جا و آنجا بر میگرده جواب نمیده چون اصلا منطقی نیست

نظر

• علی نظامی
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 1033

در ضمن دوستانی دارم که تو گرونی های آذر و دی خرید داشتن و هنوز با سهماشون هستن. برای شادی روح اونا هم یه فاتحه ای بخونید لطفا. خدایی مثل روز روشنه واسه 4تا پتروشیمی بازارو اینجوری کردن. آخه لیزینگ و سیمان و بانک و ..... چه ربطی به هم دارن؟ ای خداااااااااااا

نظر

• Salar
          عضو عادی
          • Apr 2013
          • 130

تو این چند وقته رفتار بازار یه جوری بوده انگاه سبدمون تک سهمه، یا همش منفی 4 یا همش مثبت 4
          چند روز پیش توی یه جمع دوستانه یکی از دوستان گفت بورس ایران که تحلیل نداره، صبح بلند میشی همه قیمتا عوض شده، بهش گفتم در مورد چیزی که نمیدونی نظر نده، اما انگار بنده خدا بد نگفته بود /.:biggrinsmiley.:/
          تا وقتی سرمایه مردم بازیچه دعواهای آقایونه، همینه
          در این بازار اگر سودیست با درویش خرسندیست/ خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

نظر

• arezoosru
            عضو عادی
            • Jul 2013
            • 147

دوستان من یه مشکل بزرگ دارم

تو منفی دستم به فروش نمیره

و هر روز قیمت سهمم پایینتر میره

چطور خودمو مداوا کنم

فکر میکنم خیلی مشکلم جدیه/:.negaran.://:.negaran.:/
            [COLOR=#0000ff]
            [FONT=arial black][SIZE=4][B]زندگی میکنم به شیوه خودم ، با قوانین خودم. [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]

نظر

• payman
              عضو عادی
              • Jul 2013
              • 144

در اصل توسط afshar پست شده است View Post
              سلام دوستان خوبه 1 تاپیکی درست شه بعنوان نظرت در مورد معامله دیروزت چیه؟؟؟؟؟؟
              ما که اعتباری کربن و ثتران خریدیم الان فکرکنم داریم میرسیم به اون مکان توریستی نه چندان زیبا
              احتمال میدم کم کم آفتابه بندازن دور گردنم و 1 چرخی هم با اون بزنیم
              صرفا جهت درس عبرتا و گرنه ما بیگناهیم
              افشار عزیز

ما را هم در غم خود شریک بدونین

فقط من می دونم با این شانسی که من دارم یه آفتابه مسی 20 کیلویی می اندازن گردنم که همون وسط راه سریعتر به اون مکان توریستی مشرف بشم

درکل منو سرمایه ام داریم تو افق محو می شیم /:.sadsmiley.:/
              [CENTER][SIZE=3]I wish life was like coffee, Each time it was too bitter, It was sweet with sugar and milk, Easily this[/SIZE]
              [/CENTER]

نظر

• Dr.boursi
                عضو فعال
                • Oct 2012
                • 1348

واقعا تدبیر و امید توی بازار موج میزنه..../:.weirdsmiley.:/
                بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10181

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                  این اصلا خوب نیست که شاخص ما 400یا 500واحد منفی بخوره ولی در مثبت خوردن بسختی به 130تا برسه این نشون دهنده اینه که هنوز اعتماد به بازار برنگشته.دیروز گفتم شاخص اگه میخواد بالا بیاد باید بالای 800واحد حداقلش بخوره وگرنه با این 130تا هیچی نمیشه مگر اینکه زمان اصلاح رو بیشتر میکنه
                  بجز خرید عجولانه و خیلی اندک دیروز روی سهام پالایشی و خرید اخابر دیروز و هفته قبل با میانگین حوالی 300تومن ،هنوز با درصد بالا نقد هستم و میخوام همین طور نقد بمونم.چون میدونم این گونه بازار ها مستعد زیان رسوندن هستند.
                  "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• علی نظامی
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 1033

در اصل توسط afshar پست شده است View Post
                    سلام دوستان خوبه 1 تاپیکی درست شه بعنوان نظرت در مورد معامله دیروزت چیه؟؟؟؟؟؟
                    ما که اعتباری کربن و ثتران خریدیم الان فکرکنم داریم میرسیم به اون مکان توریستی نه چندان زیبا
                    احتمال میدم کم کم آفتابه بندازن دور گردنم و 1 چرخی هم با اون بزنیم
                    صرفا جهت درس عبرتا و گرنه ما بیگناهیم
                    به نظرم یه تاپیکی ایجاد بشه تو فروم با این مضمون که مثل مسیحیا که میرن پیش کشیش اعتراف میکنن دوستان هم بیان و به خریدای روزای قبلشون اعتراف کنن بلکه احساس عذاب وجدان و اعتیادشون به ترید کردن تسکین پیدا کنه. البته معمولا همه تو سقف قیمت فروختن و این صفای فروشو آماتورا درست کردن:D

نظر

• aliabfa
                      عضو عادی
                      • Sep 2013
                      • 147

آقای تازگیا نگاه کردن به "پیام ناظر بازار" شده یه جور عذاب روحی و شکنجه جسمی واسه من ... نظر شما رو نمی دونم ... واقعا این نظارت روی بازار در حد تحصیلات و تجربه پیش دبستانی هم نیست .

نظر

• aliabfa
                        عضو عادی
                        • Sep 2013
                        • 147

یکی از دوستام زنگ زده داره زار می زنه :" جواب زنم رو چی بدم با این شاخص ؟؟!!!!" . خداوکیلی اینو بزارم کجای دلم . غصه مال خودم یادم رفت./:.negaran.:/

نظر

• afshar
                          عضو فعال
                          • Aug 2013
                          • 1039

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
                          به نظرم یه تاپیکی ایجاد بشه تو فروم با این مضمون که مثل مسیحیا که میرن پیش کشیش اعتراف میکنن دوستان هم بیان و به خریدای روزای قبلشون اعتراف کنن بلکه احساس عذاب وجدان و اعتیادشون به ترید کردن تسکین پیدا کنه. البته معمولا همه تو سقف قیمت فروختن و این صفای فروشو آماتورا درست کردن:D
                          چن تا از خریدامو با دید میان مدت انجام دادم گفتم خب نگرانی نداره که یکی 2 روزه اما انگار بیشتر بوده/:.negaran.:/
                          با افت اینجوری هم که فروش به صلاح نیست
                          الانم باید رو همون دیدگاه میان مدت استوار مثل کوه باقی بمونم باشد که تازه به اصل سرمایم برسمlaughingsmiley
                          اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!

نظر

• payman
                            عضو عادی
                            • Jul 2013
                            • 144

این ناظر بازار چقدر این روزها فعال شده

شده مثل سوهان روح
                            [CENTER][SIZE=3]I wish life was like coffee, Each time it was too bitter, It was sweet with sugar and milk, Easily this[/SIZE]
                            [/CENTER]

نظر

• Salar
                              عضو عادی
                              • Apr 2013
                              • 130

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
                              اعتیادو خوب اومدی دوست عزیز
                              من که فعلا اعتیاد به خرید اخابر دارم (البته خیلی وقته)
                              البته پریروز با توجه به خبر بلوک پارسیان کمی هم خگستر خریدم
                              ولی کلا اعتیادم ترک نمیشه و نمیتونم پول نقد تو حسابم ببینم، همه اطرافیانم هم اینو میدونن، یه بستنی که میخوام بخرم بهم میگن اول ببین سودش تو بورس چقدر میشه بعد بخر، یه وقت ضرر نکنی:D
                              خنک آن قمار بازی که بباخت هرچه بودش/بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
                              در این بازار اگر سودیست با درویش خرسندیست/ خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

نظر

• مهربان
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 1675

....فکر کردید فقط پتروها میرن 5 درصد منفی....
                                ...حالشو ببرید...همتون صف فروش شدید.....همه سوار یه قایق هستیم....بی تربیتا....:.thumbsdownsmileyan.....
                                ....یه محبتی کنید امروز که بیکاریم این شبندرو یه چند تا از این خوش دست ملسا رو گیر بیارید یه حالی بهشون بدیم....
                                [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

در حال کار...
                                X