کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فردا همه گروه خودرو مثبت 4 معامله مي شوند امشب اخبار خوب ژنو فروشندگان مفت فروش را پشيمان خواهد كرد.
كارشناس ژنو من مي گويد تمام كشورها براي صنعت خودروي ايران دندان تيز كردند و بزودي قيمت سهام خودرو 20دلار خواهد شد يعني 60000تومان به پول ايران
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
فردا همه گروه خودرو مثبت 4 معامله مي شوند امشب اخبار خوب ژنو فروشندگان مفت فروش را پشيمان خواهد كرد. كارشناس ژنو من مي گويد تمام كشورها براي صنعت خودروي ايران دندان تيز كردند و بزودي قيمت سهام خودرو 20دلار خواهد شد يعني 60000تومان به پول ايران
=))
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
دوستان حقيقي به چه علت اينهمه دست به فروش زده ايد مثلا دي را براي چي ميفروشيد بعد از عيد 400درصد افزايش سرمايه داره مي خواهيد اونموقع با قيمت 300تومان بخريد يا مثلا ثتران را باقيمت 240تومان ميفروشيد در صورتي كه 50تومان تقسيم سود و تعديل خفن مثبت داره يا وساپا اصلا فروشي نيست قيمت وساپا الان بايد 400تومان مي بود . واقعا باور كنيد الان دوستان خارجي من دارند به حقيقي هاي ايران مي خندند جوزف داره به من ميگه اينه ميگي ايرانيها باهوشند منم براي اينكه كم نيارم ميگم چون باهوشند دارند مي فروشند. فروش سهام در اين قيمتها باور كنيد خنده داره.
اگر مي خواهيد نخريد و فروش هم نكنيد.
بزودي خودروي 14000توماني و مپناي 2000توماني همه را متحير خواهد كرد اونوقت بايد به اين روزها افسوس بخوريد من به اندازه خيلي زياد سهم دارم ولي هيچكدام را نفروختم .
مثلا ختراك در دوران اوج خودش 3500معامله ميشده حالا با قيمت 240 تومان گذاشتند براي فروش واقعا دارم هنگ ميكنم مگر تهران جنگ شده يا قحتي اومده چي شده ؟
نتيجه مذاكرات هم مثبت مثبته و هيچگونه نگراني نداره گول اين هارتوپورتها را نخوريد اينها پارسال توافق كردند و مراحل سايش را طي ميكنند .
خرید و نگهداری بهترین استراتژی
همچنان بازار سرمایه رفتار هیجانی از خود نشان می دهد و گویا پارامترهای فاندامنتال که اصلی ترین عامل تأثیرگذار در عملکرد شرکت ها می باشند را مدنظر قرار نمی دهد.
مدیر عامل کارگزاری بانک مسکن با بیان این مطلب به خبرنگار بورس نیوز عنوان کرد: با تصویب نرخ خوراک برای شرکت های پتروشیمی به صورتی که از 13 سنت کمتر نباشد درست است که هزینه های مالی در کوتاه مدت برای شرکت های این صنعت بالا خواهد رفت.
ولی از طرف دیگر شرکت ها می توانند از سایر محل ها و با افزایش نرخ فروش محصولات این افزایش هزینه را پوشش دهند و یا حتی تعدیل مثبت هم بدهند. کما اینکه این اتفاقات در گذشته هم در مورد نرخ خوراک مایع افتاده است و شرکت ها توانستند بعد از مدتی روند سودآوری خود را حفظ و حتی افزایش دهند.
كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
آزه خوب .... از ساعت 12 به بعد صف های فروش به طور اتوماتیک جمع میشه ، مکانیزم جدیده بازاره !! معلومه از شنبه با کارشناس مسائل بازار سرمایه ایرانتون جلسه نداشتید جناب شبندر ;) :))
وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.
دوستان امروز خفنر باز میکنه کسی اطلاعات مفیدی در موردش داره،بده؟
جز معدود سهم های گروه خودروست که سود انباشته داره.زیر 100تومن فکر کنم بد نباشه.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
دوستان حقيقي به چه علت اينهمه دست به فروش زده ايد مثلا دي را براي چي ميفروشيد بعد از عيد 400درصد افزايش سرمايه داره مي خواهيد اونموقع با قيمت 300تومان بخريد يا مثلا ثتران را باقيمت 240تومان ميفروشيد در صورتي كه 50تومان تقسيم سود و تعديل خفن مثبت داره يا وساپا اصلا فروشي نيست قيمت وساپا الان بايد 400تومان مي بود . واقعا باور كنيد الان دوستان خارجي من دارند به حقيقي هاي ايران مي خندند جوزف داره به من ميگه اينه ميگي ايرانيها باهوشند منم براي اينكه كم نيارم ميگم چون باهوشند دارند مي فروشند. فروش سهام در اين قيمتها باور كنيد خنده داره.
اگر مي خواهيد نخريد و فروش هم نكنيد.
بزودي خودروي 14000توماني و مپناي 2000توماني همه را متحير خواهد كرد اونوقت بايد به اين روزها افسوس بخوريد من به اندازه خيلي زياد سهم دارم ولي هيچكدام را نفروختم .
مثلا ختراك در دوران اوج خودش 3500معامله ميشده حالا با قيمت 240 تومان گذاشتند براي فروش واقعا دارم هنگ ميكنم مگر تهران جنگ شده يا قحتي اومده چي شده ؟
نتيجه مذاكرات هم مثبت مثبته و هيچگونه نگراني نداره گول اين هارتوپورتها را نخوريد اينها پارسال توافق كردند و مراحل سايش را طي ميكنند .
سلام
صبح به شما و "جوزف" بخیر!
:D
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر