کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درسته که بانک ملت در بین بقیه بانکها تقریبا کمترین نرخ سود رو پرداخت میکنه و سهامداری با اون بهتر از دیگر بانکهاست اما این بازی گروه مالی و کارکنان که توی منفی میخره و توی مثبت میفروشه به ملت !!! خیلی سیگنال مثبتی نمیده !
فقط یکسری از سهم ها بازیگردان های خوبی دارن ملت رو بازی میدن هی تو منفی میخرند و تو مثبت غالب میکنند و این داستان ادامه دارد..... شاخص هم که قربانش برم دیگه...
یک نکته را در نظر بگیرید
برای حقوقیهای بزرگ قیمت سهام مهم نیست
تعداد سهام و درصد مالکیت آنها در یک کارخانه و یا سرمایه گذاری مهم است
برای همین اگر از آنها خواسته شود با کنترل قیمت در سطوح پائینتر اجازه جمع کردن سهم را دارند مطمئن باشید این حقوقیها حتما اینکار را خواهند کرد و برایشان سهامدار جزء مهم نیست که بخواهند به بدبختیهای آنها فکر کنند
در بعضی از بانکها مشاهده میشود که سود روز شمار خود را تا 25 درصد بالا برده اند
و سود سپرده های دو ماهه و سه ماهه 24 درصد نیز داده میشود
علت آن میتواند این باشد که از دو ماه دیگر سودها قرار است کم شود
در این پایان سال هم باید تراز بانکها کامل باشد و کسری نداشته باشد و هم اینکه با این بازار منفی در حال خرید سهام میباشند
از دو ماه دیگر که سود با نکها کم شود سرمایه های ارزی و طلایی و سپرده های بانکی به سمت مسکن و یا بورس هدایت خواهد شد
بعید به نظر میرسد که بازار مسکن زیاد تغییر کند
در نتیجه از دو ماه آینده سرمایه ها به سمت بورس روان خواهد شد
اونوقت معنای این بازار منفی قبل از عید بهتر درک خواهد شد
ولی از این مدیران بالایی هرچی بگی برمیاد
بله قرار است کم شود و کسانی که به طمع سود روز شمار به سمت این نوع بانکها می روند اشتباه میکنند چون وقتی سود پایین بیاید همه پایین می آورند و کسی برنده است که در بانکیهایی که همان سود را طی قرار داد بلندمدت تر پرداخت کنند.
سودی که فقط برای یکی 2 ماه 24 تا 25 میده بهتره یا اونی که تا 2 سال تضمین پرداخت 23% را میکنه ؟! /:.rolleyessmileyani
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
امروز قوی ترین گروه رو گروه سیمان میبینم
نمیدونم خبری در راه است یا به حمایت قوی رسیدند
اما تحرکات خوبی دیده میشه
اینها هر روز یکی یا چند تا از سهامهایی را که باید قیمتش رو پائین بیارن تارگت قرار میدن و کاهش شاخص رو با یک گروه دیگر کنترل میکنند
یک روز بانکیهارو برای کنترل پتروشیمیها استفاده میکنند و یک روز نفتیهارو برای کنترل بانکیها
قصد کنترل کردن قیمتهاست
انتخاب یک سهم برای کنترل شاخص برمیگرده به وزن تغییرات قیمت اون سهم روی شاخص
امروز احتمالا از سیمانیها برای کنترل استفاده کردند
البته در این بازار خرید سهم در مثبت ریسک داره منتها دیگه با قبول ریسک خریدم
اکثر خودرویی ها در قیمتهایی هستند که احتمال برگشتشون در یکی دو روز بعد هست که با مثبت شدن اونا خکار بهتر میشه
درود اقا وحید
من صبح بمپنا رو فروختم خکار گرفتم/فعلا که بد نشد
الان هم دیگه سکارون خسته ام کرده بود البته خیلی کم مونده بود با 40 درصد ضرر با خکار عوضش کردم
البته منم ریسکش رو قبول کردم ولی وقتی تو این بازار اینطور دووم میاره تو بازار مثبت یه چیز دیگه میشه
در ضمن من خیلی وقته دنبالش میکنم واسه سال بعد هم که سنگ تموم گذاشته
عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/
اینها هر روز یکی یا چند تا از سهامهایی را که باید قیمتش رو پائین بیارن تارگت قرار میدن و کاهش شاخص رو با یک گروه دیگر کنترل میکنند
یک روز بانکیهارو برای کنترل پتروشیمیها استفاده میکنند و یک روز نفتیهارو برای کنترل بانکیها
قصد کنترل کردن قیمتهاست
انتخاب یک سهم برای کنترل شاخص برمیگرده به وزن تغییرات قیمت اون سهم روی شاخص
امروز احتمالا از سیمانیها برای کنترل استفاده کردند
دوست عزیز سیمانی ها آنقدر بزرگ نیستند که برای کنترل بازار یا شاخص از اون ها استفاده بشه
به نظرم این دید شما در مورد سیمانی ها صدق نمیکنه
@};-
نظر