کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شاید کمی پایینتر هم بشه خریدش،انشالله که سود میکنید.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
عصر روز پنچشنبه من یه پستی در مورد سود سهام زدم و با توجه به اینکه با بنیادی کارها کل کل دوستانه دارم خواستم یه مزاحی بکنم و بعدش رفتم عروسی ،برگشتم دیدم بعضی ها از این موقعیت سو استفاده کردند و تهمت های ناروا به دوستان زده اند ،تایپک هم قفل بود نتونستم جوابی براشون بزنم، ضمن اظهار تاسف از این گونه رفتارها از دوست عزیزمون جناب یاسر شریعت بابت جو ایجاد شده بعد از پست بنده،از ایشون عذر خواهی میکنم.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی
امروز به قصد پله کوچک ، اردر 316تومانی برای اخابر و 1650 تومانی برای فارس گذاشتم و رفتم که فارس خریده شده و اخابر به قیمت نرسیده
فعلا یک پله کوچک و با حوصله ی فراوان بدون هیچ عجله ای
حساب کتاب که میکنم سودبرخی سهام را بسیار بیشتر از سود بانک میبینم فقط خرید باید به دید 3-6ماه باشه فقط سهم بنیادی در این برهه زمانی
تبريک به سهامداران. بازار وارد مدار صعودي شد ولي ايندفعه بخاطر جو رواني مثبت نشد بلکه بخاطر اخبار موثق و بنيادي بود که بازار سبز پوش شد و اينگونه مثبت شدن با ثبات تر و تداوم خواهد داشت .
از گروه خودرو گرفته که با صف خريد ميليوني ايرانخودرو همراه بود تا پالايشي ها ها شپنا کولاک کرد واقعا،بانکي ها همه مثبت و روبه بالا معامله شدند .
دارويي ها نشون دادند واقعا يکي از ليدر هاي بازار بورس هستند. اکثر داروييها مثبت و صف خريد بودند
حتي پتروشيمي ها نشان دادند که کف قيمتي هستند و فروشنده چنداني ندارند. معاملات تاپيکو و فارس کاملا مصداق اين بحث است. فارس به تنهايي بالاي 150 واحد شاخص را مثبت کرد و اين يعني هراسي که بازار از روند پترويي داشت پايان يافته و اين يک خبر بسيار خوب و اميدوار کننده براي بازار پيش رو است.بنابراين هيچ دليلي براي منفي شدن و ريزش وجود ندارد. اکثر تحليلگران هم بر اين عقيده بودند که از نيمه هاي اسفند به بعد بازار روال طبيعي و صعودی خود را پيدا ميکند.
بازار تا پايان سال روند صعودي خواهد داشت. اگر ميبينيد شاخص خيلي شارپ در شرايط کنوني بالا پايين نميرود بخاطر همين قانون جديد سازمان ميباشد که البته خيلي مثبت و مفيد بود براي سهامداران .
خودرویها صف خریدشون چنگی به دل نمیزنه،کم حجم هستند،بیشترشون هم روی مقاومت یا اندکی بالای مقاومت هستند.به الگوی شمعی امروز تا آخر وقت باید دقت کرد.
دیروز یه پله کوچولو شتران خریدم،منتظر خبر افزایش سرمایه هستم
بازار نسبت به دیروز جوندار و قوی معامله نمیشه،تا این لحظه درصد مثبت ها خیلی با تردید همراه هست
نظر