در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط hamidkhann پست شده است View Postبابا دوازده ماهه پیشکش، همون نه ماهه روبدن، فعلاً گزارش شش ماهه رو با دلار 1226 آپدیت کردن که منجر به 2 تومن افت سود شده. تو نه ماهه اگه با دلار 2550 حساب کنن میترکونه:d
این فونت گزارش کشته منو ......:d وقتی 12 ماهه داد با تعدیل میبینید که این پیش بینی هم ابکی بوده ......البته من الان صحبتی سر قیمت سهم ندارم .....الان بحث ما تعدیل شرکته که ایا شرکت تعدیل داره یا نه و جواب من بلی هست ..........اگه خواستن پول بدن به ما تا ما پیش بینی براساس 6 ماهه براشون پیش بینی رو بفروستیم روی کدال ..........هاها......;) البته ما سود مورد نظر رو از این سهم کردیم و دیگه کاری باهاش نداریم .......:Dآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/01/08, 21:46.///
نظر
-
در اصل توسط بیل گیتس پست شده است View Postنه دوست عزیز.اشتباه نکن.شبندر باید بعد از این همه رشد یه چیزی رو میکرد.یه شمه ای از شایعات رو جواب مقتضی میداد.ولی شرکت عملا خط بطلانی بر همه چیز کشید و گفت که همه چیز شایعه است.
http://forums.boursy.com/showthread....B1-%29/page429اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاین سود رو که دو ماه پیش اعلام کرده بود ........بازار خواب تشریف داشته !!!
چون به وصندوق دقت کنید با اون گزارش خوب و 20% تعدیل مثبت چی شد. 1- تقریبا 3% منفی خرد و از همه مهمتر تعدیلش متاسفانه سوخت.
حالا شنبدر با این گزارش شاید چند درصدی منفی بخوره و اصلاح بشه ولی گزارش 9 ماهه و تعدیلش سرجاشه و نسوخته و باعث افزایش قیمت خواهد شد.اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Postبازار خوب بیداره ظاهراً عده دیگری از دوستان منفی باف خواب تشریف داشتن. درسته این گزارش دقیقا همون گزارش 6 ماهه هست و به نظر من که شبندر کار درستی کرد چرا ؟
چون به وصندوق دقت کنید با اون گزارش خوب و 20% تعدیل مثبت چی شد. 1- تقریبا 3% منفی خرد و از همه مهمتر تعدیلش متاسفانه سوخت.
حالا شنبدر با این گزارش شاید چند درصدی منفی بخوره و اصلاح بشه ولی گزارش 9 ماهه و تعدیلش سرجاشه و نسوخته و باعث افزایش قیمت خواهد شد.
شبندر عجیب ترین سهم بازار بوده برای من و این عجیب بودنش اتفاقی نبوده و نیست .........اصلا هم شانسی بالا نیومده !!!!!!چون بعضی سهم ها شانسی بالا میان بعدش با کله میخورن زمین ..........یعنی یه عده میگن رنج بزنیم یا میگیریه یا نمگیره ....و روش رنج میزنن ......ولی این سهم اصلا اینجوری نبوده ...........و بازی بزرگانه به نظرم .......من از 1159 ریال که اولین پله رو خریدم با این سهم بودم و همه روزه معاملاتش رو زیر نظر داشتم و همه ی معاملاتش یادمه .......:d و اکثر تحلیل های تحلیلگران تکنیکال و بنیادی رو زیر سوال برده ...........:)) از نظر من سهمیست که زیرش گرفته شده !!!!!آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/01/08, 22:04.///
نظر
-
غریب نوازاش نظر بدن
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان.
من عضو جدیدم، امروز غبشهر در (1067) و شاراک را در
(879) خریدم. لطفا دوستان نظر خود درباره ی ورود در این قیمت را بیان کنند و ضمنا قیمت خروج از شاراک را لطفا اعلام کنید. ممنون میشم اگر دوستان یه توضیح درباره سهام ليزينگ رايان سايپا (ولساپا)و باما (کاما)،و وصندوق بدهند و ایا ورود به این سهم ها خوب است یا نه؟ممنون میشم مهمان نوازی کنید:-/
نظر
-
در اصل توسط arashsefid پست شده است View Postغریب نوازاش نظر بدن
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان.
من عضو جدیدم، امروز غبشهر در (1067) و شاراک را در
(879) خریدم. لطفا دوستان نظر خود درباره ی ورود در این قیمت را بیان کنند و ضمنا قیمت خروج از شاراک را لطفا اعلام کنید. ممنون میشم اگر دوستان یه توضیح درباره سهام ليزينگ رايان سايپا (ولساپا)و باما (کاما)،و وصندوق بدهند و ایا ورود به این سهم ها خوب است یا نه؟ممنون میشم مهمان نوازی کنید:-/
توی روز خوبی وارد شدین قیمت به کف کانال خورده و یحتمل برمیگرده، اما قیمتش تا حدودای 866 هم افتاده بود میتونستید پایینتر هم بگیرید. حد ضرر هم نزدیکیهای 815 محسوب میشه. احتمال برگشت خیلی ضعیفه
نظر
-
فروش واتی محدوده 301-302 تومان... خدایا منو ببخش قرار بود نوسان نگیرم دیگه اما نیمیشِد!:dإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
در اصل توسط Hamidkhann پست شده است View Postراجع به غبشهر اطلاعات دقیقی ندارم اما خیلی از دوستان روش متمرکزن میتونن راهنمایی کنن. ولی شاراک بنیادیش خیلی خوبه و از نظر تکنیکال:
توی روز خوبی وارد شدین قیمت به کف کانال خورده و یحتمل برمیگرده، اما قیمتش تا حدودای 866 هم افتاده بود میتونستید پایینتر هم بگیرید. حد ضرر هم نزدیکیهای 815 محسوب میشه. احتمال برگشت خیلی ضعیفه
نظر
-
نظر