کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
استاد عزيز ، حسينا سهم پرخير و بركتيه ، حتي كسي را كه تا مجمع باهاش بمونه از سود عاليش بي بهره نمي گذاره ! هنوز گذر سفته بازان به كوچه حسينا نرسيده ;;)
چندی پیش بنده تو این تاپیک یه سوال ساده و بدون غرض پرسیدم
یکی از عزیزان بدجوری به من توپیدن
از فرداش حسینا 2 تا منفی 5 درصد خورد
حالا بازم سوالم پابرجاست
اگه دوستان سهمو میشناسن تحلیلشو ارائه بدن.................من این سهمو فرصت فروش میدانم..........اگه 1000 تومن هم سود بسازه داره با پی بر ای 6 معامله میشه.............خیلی سهم دیگه هست که با پی بر ای 3 دارن صف فروش میشن
سلام دوستان من تازه به گروه شما اظافه شدم امیدواررم من را به عنوان دوستتون بپذیرین من تازه وارد هستم امید وارم درس های فراوانی از شما دوستان عال قدر فرا بگیرم
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
در نامه شفاف سازی "حسینا" عنوان شده که در خصوص پیش بینی بودجه 1393 شایعاتی با توجه به فعالیت این شرکت در بندر شهید رجایی در بازار سرمایه مبنی بر افزایش درآمد صورت گرفته است شایان ذکر است "حسینا" بتازگی به این بندر ورود نموده و با در اختیار گرفتن ترمینال شماره 2 و با نسبت سهم 25 درصد از THC طی توافقنامه ای مشغول بکار گردیده و از انبارداری سهم ناچیزی دارد . از طرف دیگر علی جهاندیده، معاون بندری و مناطق ویژه سازمان بنادر و دریانوردی، در این باره افزود: بنده گزارش ارایه شده از سوی محمد رمضانیان، مدیر عامل شرکت توسعه خدمات دریایی و بندری سینا مبنی بر اینکه این شرکت تنها 25 درصد فعالیت های ترمینال در بندر شهید رجایی را در اختیار دارد را تکذیب می کنم . در همین راستا، ملایری، مدیر سهام "حسینا" در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز در این باره اظهار داشت: متأسفانه در حال حاضر شبهاتی نسبت به بند دوم شفاف سازی "حسینا" ایجاد شده است . ملایری تصریح کرد: با توجه به اینکه کل فعالیت ترمینال شماره 2 در اختیار "حسینا" می باشد لذا براساس تفاهم نامه ای که بین شرکت توسعه خدمات دریایی و بندری سینا و سازمان بنادر و دریانوردی منعقد شده مقرر گشته که 25 درصد از درآمدی که به وسیله ترمینال شماره 2 حاصل می گردد به "حسینا" تعلق بگیرد . وی در خاتمه افزود: در برداشت اشتباهی که از نامه شفاف سازی "حسینا" ایجاد شده چنین استنباط شده که 25 درصد ترمینال شماره دو مربوط به "حسینا" است اما در حقیقت مفهوم بند دوم نامه شفاف سازی این است که کل فعالیت ترمینال شماره دو مربوط به "حسینا" است و 25 درصد درآمد کسب شده ناشی از این، ترمینال متعلق به "حسینا" می باشد و 75 درصد مابقی آن متعلق به سازمان بنادر و دریانوردی می باشد.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
چطور با کلمات با مال و جان مردم بازی میکنند .......
من دیروز و امروز خوب زیر نظر داشتمش، عده ای با سرمایه نه چندان زیاد قصد پایین اوردنش رو داشتن. صف فروش صبح هم دقیقا کار خودشون بود هیچ شکی ندارم! خودم هم منتظرم تو منفیا اضاف کنم >:D<
نظر