کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درسته ولی اگر فولاد 1 میلیارد سهم هم بود باز هم از 2 میلیارد ارفع خیلی ارزنده تر بود...
برادر من بازار کلا نوسانی شده ،شما بی زحمت تو این یکی دو هفته اخیر که بازار نوسانی بوده،بیشترین سودی رو که کرده اید از چه سهمی و چقدر بوده؟رو بفرمایید
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
برادر من بازار کلا نوسانی شده ،شما بی زحمت تو این یکی دو هفته اخیر که بازار نوسانی بوده،بیشترین سودی رو که کرده اید از چه سهمی و چقدر بوده؟رو بفرمایید
ناراحت نشید من فقط نظرم رو گفتم @};-
نظرات مخالف باعث فعال شدن ذهن آدم میشه
اگر همه نظرات با هم یکی بود که اینجا اومدن دیگه فایده ای نداشت...
شما هر سهمی رو که دوست داشته باشید می تونید خرید و فروش کنید
با روند بازار نميشه جنگيد كساني بيشتر سود ميكنن كه روند رو تشخيص ميدن وگرنه خيلي سهم ها ارزنده هستند ولي تا نقدينگي به سمتشون نره فقط خواب سرمايه و ضرر داره چقدر خودرو -4 پريروز مزه داد /:.grlim:./
همين دكيمي رو روز بازگشايي 840 همه اساتيد گفتن مفت باز شده اگه دجابر 1000 اينم بايد باشه و فلان و بهمان اونقت الان چنده ؟ 700 تومن با اين حجم معاملات كم حالا بگن ارزنده اس چه فايده هر گروه فقط يك دوره شكوفايي دارند دارويي ها بيشتر پتانسلشون ازاد شده ، پالايشي ها خيلي وقته تو حاشيه هستن و .......
ناراحت نشید من فقط نظرم رو گفتم @};-
نظرات مخالف باعث فعال شدن ذهن آدم میشه
اگر همه نظرات با هم یکی بود که اینجا اومدن دیگه فایده ای نداشت...
شما هر سهمی رو که دوست داشته باشید می تونید خرید و فروش کنید
من اصلا ناراحت نشدم،لحن کلام من اینجوریه
عده ای فکر میکنند من مغرور یا عصبانی هستم درحالیکه اینجوری نیست من خیلی متواضع و خونسرد هستم ولی رک حرفم رو میزنم.
در مورد بازار هم امرزو هم مثل روزهای گذشته هر چقدر اول صبح ها مثبت میخوره آخر بازار ازش کسر میکنه .تو این بازار هم باید به یکی دو درصد قانع بود تا بازار جهت خودش رو پیدا کنه
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر