امروز چه کردید؟ چرا؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • مصطفی مصری پور
    عضو فعال
    • اسفند ۱۳۹۰
    • ۶۹۵۱

در اصل توسط ناشناس پست شده است مشاهده پست
    یک برداشت آزاد از نوشته طنز شما
    تا جایی که اطلاع دارم تعداد اندکی(شاید کمتر از ۱۰۰ نفر) از افراد حقیقی بودند که در جریان حادثه ۱۱ سپتامبر به جای فرار از بازار، سهام را به قول انگلیسیها "باتوم فیش" کردند. میلیاردرها ثروت ۳ هفته بعد نتیجه جسارت و تدبیر آنها بود. ترجیح می دهم در پایان دوره ریاست جمهوری یکی از آن "۱۰۰ نفر" باشم، شما چطور؟
    این مطلب رو توی نوشته های پرویز گیلانی خوندم
    ولی توجه کنیم که سرمایه همون چند نفر واسه جمع کردن کل بازار کافی بود پس میتونستن با حرکت خلاف جهتشون، خیلی چیزها رو ۳۶۰ درجه عوض کنن
    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• باربد
      Banned
      • مرداد ۱۴۰۵
      • ۳۲۵۶

در اصل توسط alireza ۱۸۴ پست شده است مشاهده پست
      جناب بربد به نظر من الان با ۶ ساله پيش زمين تا اسمون فرق مي كنه اين دولتي كه روي كار اومده هيچ چيزي و هيچ كسي رو قبول نداره در ضمن بازار ۶ ساله پيش با اين بازار الان خيلي فرق مي كنه اون موقع كمترين پي اي زير ۹ نبود
      علی جان حتی اگر دولت با دولت فرق کنه
      زمان با ان زمان فرق کنه
      یک چیز مشترک هست
      ان هم حفظ منافع افراد راس کار هر دولتی است که با برکناری دولت مربوطه منافع خود را در خطر دیده و در صدد نقد کردن ان به هر قیمتی خواهند شد

نظر

• مات
        عضو فعال
        • مرداد ۱۳۹۰
        • ۵۶۵۰

جناب باربد من ديد كلي تري دارم نظام زمانه دولت قبلي منظورم زمانه خاتمي ميباشد توي خيلي از زمينه ها كوتاه اومد از جمله هسته اي چي شد ديد غربيها هر روز گستاخ تر ميشند زمانه اين دولت كوتاه نيومد به نظر من دولت بعدي دولتي هست كه توي يك سري از زمينه ها كوتاه مياد و از لحاظ سياسي اوضاع بهتر ميشه شما فرض كن يكي مثل مير حسين بشه رييس جمهور ايا باز هم بازار به هم ميريزه به نظر من نه
        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• باربد
          Banned
          • مرداد ۱۴۰۵
          • ۳۲۵۶

جناب باربد من ديد كلي تري دارم نظام زمانه دولت قبلي منظورم زمانه خاتمي ميباشد توي خيلي از زمينه ها كوتاه اومد از جمله هسته اي چي شد ديد غربيها هر روز گستاخ تر ميشند زمانه اين دولت كوتاه نيومد به نظر من دولت بعدي دولتي هست كه توي يك سري از زمينه ها كوتاه مياد و از لحاظ سياسي اوضاع بهتر ميشه شما فرض كن يكي مثل مير حسين بشه رييس جمهور ايا باز هم بازار به هم ميريزه به نظر من نه
          علی جان
          هر محوریتی
          یک سری اطرافیان داره
          مهم این نیست راس حرم چی بخواد مهم اینه اطرافیان چه میکنند
          یعنی حتی اگر اقای ایکس هم راس دولت باشد
          اکثر عوامل فعلی را بر کنار و مهره های جدید را بر سر کار می اورد
          این جابجایی ها برای دارایی های فعلی مهره های فعلی در ان زمان یک تهدید است
          زمان تمام دولتها بوده و الانم هست و بعدا هم خواهد بود
          این ذات سیاست است

نظر

• مات
            عضو فعال
            • مرداد ۱۳۹۰
            • ۵۶۵۰

جناب باربد با تمام صحبت هاي شما من موافقم ولي ولي يك چيزي و بايد هميشه مد نظر داشت و اون اينه كه هميشه اون چيزي كه همه فكر ميكنند اتفاق نمي افته همين امسال موقعي كه رهبر اعلام كرد ساله جهاد اقتصاديه و با رشدي كه ما اوله سال داشتيم و با توجه به اينكه هميشه در دوره دوم يك دولت در اين مواقع بازار مي تركونه همه مي گفتن كه بازار خوب نوني ميده ولي چنين چيزي نشد نظر من كلي بود در مورد اين نظام يعني ي جايي اين اقايون بايد و بايد كوتاه بيان حالا اون كوتاه اومدنه به نظر من دولت بعدي هست كه اين كارو ميكنه
            الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
            اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
            اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• PASHA
              عضو فعال
              • اسفند ۱۳۸۹
              • ۱۲۹۴

شاید امروز ویا فردا بازار کمی مثبت شود ویا به تعادل برسد
              ولی روند کلی فرسایشی است و منفی
              مگرتک سهم های کوچک وپرپتانسیل ومورد علا قه نوسانگیران
              هوا بدجوری مه آلود وکثیف است .
              هرچند برخی ازسهمها در منفی -۴ ویابیشتر کمی آدم راقلقلک می دهند ولی امیدوارم باهمین تعدادسهم هایی که دارم بتوانم یک سودخوبی رابکنم .
              اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• PASHA
                عضو فعال
                • اسفند ۱۳۸۹
                • ۱۲۹۴

به اطلاع مي رساند ، نماد معاملاتي شركت حمل ونقل پتروشيمي با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم،متوقف شد. مديريت بازار

تواین بازار هرچه بسته ترباشید بهتراست .
                اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• ناشناس
                  کاربر ویژه بورسی
                  • مرداد ۱۴۰۵
                  • ۱۰۵۰

در اصل توسط مصطفی۷۰ پست شده است مشاهده پست
                  این مطلب رو توی نوشته های پرویز گیلانی خوندم
                  ولی توجه کنیم که سرمایه همون چند نفر واسه جمع کردن کل بازار کافی بود پس میتونستن با حرکت خلاف جهتشون، خیلی چیزها رو ۳۶۰ درجه عوض کنن
                  ۳۶۰ درجه؟ این یعنی همه چیز برگردد به همان نقطه اول بدون هیچگونه تغییر!
                  هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (۱)
                    • خرداد ۱۳۹۰
                    • ۵۳۲۱

در اصل توسط PASHA پست شده است مشاهده پست
                    به اطلاع مي رساند ، نماد معاملاتي شركت حمل ونقل پتروشيمي با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم،متوقف شد. مديريت بازار

تواین بازار هرچه بسته ترباشید بهتراست .
                    ۲ روز بود تو کمین سهم نشسته بودم هیچی گیرم نیومد. حیف شد
                    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• mehran
                      كاربر فعال
                      • دی ۱۳۸۹
                      • ۱۵۳۷

سفارش خرید گذاشتن برای ثشرق از ۱۸۵.۳ تا ۱۹۲............

نظر

• حامد24
                        عضو فعال
                        • اسفند ۱۳۸۹
                        • ۲۵۳۲

خرید پله ی دوم ثباغ .
                        امروزم که بازار منفی بود و افتشو کرد و البته با این روندمعاملاتی بازهم خواهد کرد ولی به احتمال زیاد بازار فردا ، بازاری مثبت خواهد شد کما اینکه قبلا هم دیدیم که پشت بند هر بازار منفی ، مثبت هستش الان هم اگه نوبتی باشه نوبت بازار مثبته که فردا نصیب جو کلی بازار میشه
                        به نظر من امروز بنوعی فرصت خریده وباید نهایت استفاده رو از سهمهایی که به لطف بازار سراسر منفی در پایین ترین حد قیمتی خودشون قرار دارند برد .
                        آخرین ویرایش توسط حامد۲۴؛ ۱۳۹۰/۰۷/۲۴، ۰۹:۵۴.
                        یل یاتار ، طوفان یاتار
                        یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• باربد
                          Banned
                          • مرداد ۱۴۰۵
                          • ۳۲۵۶

جناب باربد با تمام صحبت هاي شما من موافقم ولي ولي يك چيزي و بايد هميشه مد نظر داشت و اون اينه كه هميشه اون چيزي كه همه فكر ميكنند اتفاق نمي افته همين امسال موقعي كه رهبر اعلام كرد ساله جهاد اقتصاديه و با رشدي كه ما اوله سال داشتيم و با توجه به اينكه هميشه در دوره دوم يك دولت در اين مواقع بازار مي تركونه همه مي گفتن كه بازار خوب نوني ميده ولي چنين چيزي نشد نظر من كلي بود در مورد اين نظام يعني ي جايي اين اقايون بايد و بايد كوتاه بيان حالا اون كوتاه اومدنه به نظر من دولت بعدي هست كه اين كارو ميكنه
                          این یک قسمت بد رقم موافقم

چند ساله دارم اینو هر روز تو تاپیکهای محتلف
                          با زبان نگارش مختلف
                          میگم
                          اما.......

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • خرداد ۱۳۹۰
                            • ۴۹۴۴

دوستان میگم نکنه حمله کردند و ما نفهمیدیم هنوز که بازار این جوریه! نکنه الان مرده باشیم هممون؟! بازار ایرانه دیگه... سرشار از هیجان! واقعا صف فروش بعضی سهمارو که میبینم کل هیکلم علامت تعجب میشه!
                            إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• کیوان
                              ستاره دار (۱)
                              • خرداد ۱۳۹۰
                              • ۵۳۲۱

خرید شتولی
                              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• حامد
                                عضو فعال
                                • بهمن ۱۳۸۹
                                • ۱۴۹۰

ثباغ روتا۴۰۸۸ خريدارنشسته
                                زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
                                اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

نظر

در حال کار...