کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
عضو شورای عالی بورس و اوراق بهادار: قیمت ها در بورس معقول است تهران - ایرنا - عضو شورای عالی بورس و اوراق بهادار گفت: معتقدم قیمت ها در بازار سرمایه معقول شده و سرمایه گذاران در این بازار باید به این امر توجه داشته باشند که وضعیت مناسب است و امکان گسترش معاملات وجود دارد.
حسین عبده تبریزی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با بیان اینکه دولت هیچ تدبیری برای بهبود وضعیت شاخص کل اتخاذ نکرده است، افزود: دولت و مقام ناظر هیچ نقشی در قبال شاخص های بورس ندارند.
عبده تبریزی خاطرنشان کرد: شاخص کل بورس نیز تنها معیار بازار نیست و افزایش و یا کاهش آن به معنای خوب یا بد بودن وضعیت و شرایط بورس نیست.
عضو شورای عالی بورس و اوراق بهادار تصریح کرد: سرمایه گذاران، تعیین کننده قیمت ها در بازار سرمایه هستند و می توانند سهمی را گران و یا ارزان معامله کنند.
وی تاکید کرد: مقام ناظر و دولت تنها باید میدان عمل را طوری طراحی کنند تا معاملات به صورت سالم انجام شود، ضمن آنکه سرمایه گذاران خرد نباید سهام مورد نظر را با قیمت های بالا خریداری کنند که در نهایت منجر به زیان آنها شود.
وی اظهار داشت: شاخص کل بورس و اوراق بهادار در طول 40 سال گذشته همواره افزایش و یا کاهش داشته و به همین دلیل تنها نباید به شاخص ها توجه کرد.
عبده تبریزی از درخواست شورای عالی بورس و اوراق بهادار از مسوولان بازار برای تعدد بیشتر شاخص ها خبر داد و گفت: سرمایه گذاران در آن صورت می توانند به سهام خاصی تمرکز داشته باشند.
عضو شورای عالی بورس و اوراق بهادار توصیه کرد: سرمایه گذاران غیرحرفه ای معاملات خود را در سبد های سهامی انجام دهند که سرمایه گذاران حرفه ای در آن فعالیت دارند و از خرید تک سهم خودداری کنند.
وی درباره آینده بازار سرمایه نیز گفت: از آنجا که نسبت به برون رفت از رکود و موفقیت مذاکرات هسته ای امیدواریم پیش بینی می شود بازار سرمایه مسیر اعتدال را طی کند.
رو که نیست
یکی نیست بگه پس واسه چی تو بوق کرنا کرده بودید که بورس خوبه و بیاید سرمایه گذاری کنید
یک چیزی میگما،واقعا رو اعصاب بعضی حرفا
خدا باعثو بانیشو لعنت کنه ، از 4 ماه پیش که هرچی داشتیم نصف شده ، تازه الانم که سهمایی خریدیم به نصف قیمت 4 ماه پیش بازم ضرر کردیم ، این وضع تاکی میخواد ادامه پیدا کنه آخه ، دیگه آدم جرات نمیکنه هیچی بخره
[CENTER]Winning Is Nothing But Trying To Win Is All Thing[/CENTER]
نوام جان رفتم ولی خیلی کلی توضیح دادن این مشکلات ریزی که پیش میادو نگفتن امروز چندبار زنگ زدم ولی الان دیگه روم نمیشه بپرسم گفتم شاید مشابه مشکل من برای شما هم پیش اومده باشه.
بابا بی خیااااال اتفاقا جواب سوال منو بدید که بهتره لااقل واسه چند ثانیه حواستون پرت میشه.من هر روز میام اینجا جز موج منفی چیزی عایدمون نمیشه...آقا من میگم خریدم نرفته تو قسمت خرید-معاملات چرا؟؟یعنی هنوز خریدم انجام نشده؟
هم نرم افزار کارگزاریتون مهمه هم چند تا چیزو چک کنین حساب کارگزاریتون و پولی که بلوکه شده واسه خرید و حسابتون که کم شده یا نه و بخش معاملات..لیست خریدو فروشهاو ....
و سایت کارگزاریتون هم یه سری بزنید احتمالا راهنمای کاربرای آنلاین باید باشه ..
بازار رو زوری نگه داشتن کاری که تا حالا هم کردن و اشتباه بوده حالا وضعیت امروز روببینید که با چه خریدهایی شاخص کله نکرده خرید های حقوقی توی صادرات 89 درصد و توی پتروشیمی شیراز 99.3 درصد و توی همراه 93.7 درصد توی شفن 99.4 درصد وفولاد 12 درصد
نظر