کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اینهایی که امروز میفروشند قطعا به زودی پشیمان خواهند شد چون الان دیگه وقت فروش نیست
اگر میخواستند بفروشند زودتر از این باید میفروختند
دوست عزیز ماهی رو رو هر وقت از آب بگیری تازه است اگه امروز بفروشند و اگر هم بازار مثبت شه باز 6 درصد برای امروز ضرر می کنند اما اگه بازار فردا هم منفی بود چی؟
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند
خب بسلامتی شاخص حمایت 72200 رو خیلی عالی پشت سر گذاشت!!!!!!
اگه بیمه سهام منتشر نمیشد چی میشد؟؟؟؟
آقا باور کنید این شاخص فقط دروغ . از اواخر پارسال که ریزش شروع شد بیشتر بازار بالای 50 % و بیشتر ریزش داشته اما شاخص کل نزدیک 15 % الی 20 % ریزش داشته . معلوم نیست با شاخص چی کار کردن که هیچ وقت ریزش اساسی نشان نمیده. تو شاخص هیچی نیست . شاخص یعنی دست کاری .
پردیس حمایت 108 رو شکوند...نقطه بعدی 104...و اگر 104 شکسته بشود فاتحه
در گروه سرمایه گذاری به دنبال سهام هایی باشید که در چند وقته گذشته سهامشان را فروخته اند...یا به زبان ساده تر عدد حاصل از فروش سرمایه گذاری بیشتری داشته باشند
دوست عزیز ماهی رو رو هر وقت از آب بگیری تازه است اگه امروز بفروشند و اگر هم بازار مثبت شه باز 6 درصد برای امروز ضرر می کنند اما اگه بازار فردا هم منفی بود چی؟
به هر حال بنده نظرم را گفتم
تصمیم با دوستان است
اگر با من باشه امروز دیگه نمیفروشم
من خودم بیشترش را قبل ترها فروختم/.:biggrinsmiley.:/
نظر