امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • dr.hamid
    عضو عادی
    • Aug 2013
    • 117

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط amir2007dkn پست شده است View Post
    یه درخواست بدیم مجلس بگیم وزیر رو یه ماه هر روز بگه باید بیاد مجلس واسه بورس توضیح بده تا بورس همینطور سبز بمونه
    وزیر نمیومد باز هم بازار مثبت میشد ولی نه اینجوری. دیگه بازار کشش نداشت
    حالا با این کارشون میخان بگن ببینید ما هوای شما ها را داریم.
    باشه! ما هم باور کردیم شماها ما را گول نمیزنید.(خودم به شخصه تو ضرر نابود شدم)/:.wacsmiley.:/

نظر

• amir2007dkn
      عضو فعال
      • Oct 2013
      • 340

در اصل توسط dr.hamid پست شده است View Post
      وزیر نمیومد باز هم بازار مثبت میشد ولی نه اینجوری. دیگه بازار کشش نداشت
      حالا با این کارشون میخان بگن ببینید ما هوای شما ها را داریم.
      باشه! ما هم باور کردیم شماها ما را گول نمیزنید.(خودم به شخصه تو ضرر نابود شدم)/:.wacsmiley.:/
      من از تو وضعم بهتر نیست از بس ضرر دادم ولی اینقدر هم ساده نیستم که اونا بخوان بگن ما براتون اینکار و کردیم سگ زرد برادر شغاله اینا برا ما کاری نمیکنن برا خودشونه اون جمله هم شوخی بود

نظر

• shirmard
        عضو عادی
        • Jul 2013
        • 106

علی معلم:

با سلام ...

انگار دوباره 2 روز بازار سبز شد همه فراموش کردند که قرار بود بریم بورس ..قرار بود سندیکا بزنیم .. قرار بود اتاق بزنیم .. قرار بود طیب نیا رو آتیش بزنیم .. قرار بود صالح آبادی رو با دار و دسته اش برکنار بکنیم .. قرار بود نماینده های مجلس رو راه بندازیم ... قرار بود یکی خودشو آتیش بزنه .. قرار بود شاخص رو عوض کنیم ... قرار بود تجمع کنیم جلوی تالار حافظ ..
        اون همه شماره تلفن محرمانه پیدا کردیم ..
        اون همه سایت پیدا کردیم ...
        اون همه رایزنی کردیم ..
        اون همه قول و قرار گذاشتیم ...

به قول یه بنده خدایی (((( قول و قرارهای این روزا مثل چوب خشک میمونه ... زودی میشکنه ))))

تورو خدا نذارید این بانیان ضررهای هنگفت اینجوری از چنگمون فرار کنند ...

قیمت برخی سهام ها خیلی بیاد بالا 15 درصد ...

باز باید پول بک بزنه و باز ریزش و باز لمس قیمتهای قبلی و باز صبر و باز زیان و باز .........

یادتون باشه ما فقط 50 درصد افت قیمت داشتیم ...

اگه با 20 درصد سود بانکی حساب کنیم میشه حدود 70 درصد ...

الان 15 درصد میارنش بالا تا اتحاد ماها رو برای روز یک شنبه و سه شنبه که توی مجلس قراره بررسی بشه بشکنند ...

چند روز بعدش که همه چی آروم شد همین 15 درصد رو هم ازمون میگیرن و تلافی میکنند باهامون .....

بازم میگم ..

وقتی یک مار رو زیر پاتون گیر انداختین ، سریع باید با سنگ بزنین سر مار رو له کنین ...

وگرنه تاوان سختی خواهید داد ...

الان موقع له کردن سر مارهای بورسه ...

خواهشا نذارین فرار کنند ....

بزودی دوباره از جایی دیگه نیش میزنن ...

نه افکار سازمانی ها و رانت ها و دزدی ها کم شده و نه حقوقی ها عوض شدن و نه دیدگاه بالا دستی ها نسبت به کاهش تورم از جیب سهامدارا ...

فقط سکوت کردن تا دوباره ما ثابت کنیم 70 درصد کاهش قیمت رو با 15 درصد افزایش چجوری جبران میکنیم و همه چی یادمون میره و .....

آخه اونا سالهاست ما سهامداران بورس تهران رو به خوبی میشناسند

نظر

• feredos
          عضو فعال
          • Mar 2014
          • 485

در اصل توسط feredos پست شده است View Post
          به وپاسار اضافه کردم. (به نسبت فروشنده و خریدار در این هفته نگاهی بندازید، بوی گند رانت کل فضا رو پر کرده)
          با شسپا هستیم حالاحالاها
          به خفناور ورود شد به قصد نوسان
          خودرو فروختم
          با اینکه 25 تاریخ مجمع وپاسار هست، این نمادبه دلیل تعدیل پیشبینی درآمد هر سهم بسته شد! من که تاخرخره شسپا و وپاسار دارم. ببینیم خدا چی میخاد...
          I entered the bearish market and survived

نظر

• لولی بربط زن
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 1862

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
            سلام...

از شما عذر می خوام که در سایت تالار بورس جلوی افرادی نادانی که در 180 به شما و مردم سیگنال خرید دادن وایستادم و اعلام کردم سهم به 120 میرسه...

حقیقته تلخ و سم تلخ تفاوت دارن...
            سلام یار گرامی
            چرا عذر خواهی؟ بنده کسی نیستم که شما بخواهید عذر خواهی کنی. با سواد ناقص خودم میخرم و میفروشم. گاهی درست درمیاد گاهی هم غلط. اما مد نظر بنده چیز دیگری بود. وقتی که سهم بالا میرفت شما همیشه از بدیهای سهم میگفتید و اینکه نزول میکند. مثلا وساپا 40 درصد رفت بالا شما مدام میگفتید نزول میکند. خوب معلوم است که سهم زمانی نزول میکند به ویژه در روند کلی نزولی. مگر همین 40 درصد بد بود. ضمنا بنده با سفته بازا کاری ندارم که حسابشان جداست اما بودند تحلیلگرانی که بدلایل بنیادی قیمت کنونی سهم را مفت میدانستند اما شما همچنان منفی میگفتید. کسی که مدام از سهم منفی میگوید حتی در زمانی که 40 درصد میدهد به این میگویند تحلیل بر اساس سوء نیت. قرار نیست که 1000 درصد بدهد. این منم منم کردنها و دیدی گفتمها ماشاا... چقدر زیاد است اما هیچ کس نیست که روند اتی را از همین امروز بگوید. بسم ا... روند سهم را طی بازه یکساله بفرمایید. داروی تلخ در هیچکدام از این فرومها نیست نه نزد من و شما و نه هیچ کس دیگری همانطور که نوشدارویی هم وجود ندارد. بازار همین است گاهی مثبت گاهی هم منفی.
            زمانیکه بازار هر روز 1000 تا 2000 تا بالا میرفت هیجانی هزاران تحلیلگر پیداشون میشد میگفتند دیدی گفتم !
            در روند شدید نزولی هم همینطور. کدوم سهم نریخت که امثال خساپا و وساپا نخوان بریزن. پس ربطی به تحلیل نداره کما اینکه بزرگترین تحلیلگرا هم درمونده شده بودن.

ببخشید قصد بدی نداشتم اما دلم گواهی میداد به برخی چیزها .
            پیروز و پر سود باشید
            ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• امیر بهرامی
              Banned
              • Jul 2013
              • 2201

در اصل توسط لولی بربط زن پست شده است View Post
              سلام یار گرامی
              چرا عذر خواهی؟ بنده کسی نیستم که شما بخواهید عذر خواهی کنی. با سواد ناقص خودم میخرم و میفروشم. گاهی درست درمیاد گاهی هم غلط. اما مد نظر بنده چیز دیگری بود. وقتی که سهم بالا میرفت شما همیشه از بدیهای سهم میگفتید و اینکه نزول میکند. مثلا وساپا 40 درصد رفت بالا شما مدام میگفتید نزول میکند. خوب معلوم است که سهم زمانی نزول میکند به ویژه در روند کلی نزولی. مگر همین 40 درصد بد بود. ضمنا بنده با سفته بازا کاری ندارم که حسابشان جداست اما بودند تحلیلگرانی که بدلایل بنیادی قیمت کنونی سهم را مفت میدانستند اما شما همچنان منفی میگفتید. کسی که مدام از سهم منفی میگوید حتی در زمانی که 40 درصد میدهد به این میگویند تحلیل بر اساس سوء نیت. قرار نیست که 1000 درصد بدهد. این منم منم کردنها و دیدی گفتمها ماشاا... چقدر زیاد است اما هیچ کس نیست که روند اتی را از همین امروز بگوید. بسم ا... روند سهم را طی بازه یکساله بفرمایید. داروی تلخ در هیچکدام از این فرومها نیست نه نزد من و شما و نه هیچ کس دیگری همانطور که نوشدارویی هم وجود ندارد. بازار همین است گاهی مثبت گاهی هم منفی.
              زمانیکه بازار هر روز 1000 تا 2000 تا بالا میرفت هیجانی هزاران تحلیلگر پیداشون میشد میگفتند دیدی گفتم !
              در روند شدید نزولی هم همینطور. کدوم سهم نریخت که امثال خساپا و وساپا نخوان بریزن. پس ربطی به تحلیل نداره کما اینکه بزرگترین تحلیلگرا هم درمونده شده بودن.

ببخشید قصد بدی نداشتم اما دلم گواهی میداد به برخی چیزها .
              پیروز و پر سود باشید
              سلام دوست من

هر کسی که از لحاظ بار علمی کمی بلد باشه میتونه متوجه بشه که روند صعودی است یا نزولی

اما مهم اینه که بگه کجا این روند تغییر می کند...بنده در این سایت به خصوص از وساپا بد نگفتم...اما در سایت تالار بورس روزی که 155 تومن بود گفتم به 120 می رسد و دقیقا هم 120 برگشت...و 143 فروختم و سود کردم

با مجمع رفتن هم مخالفت کردم...

عزیز من فقط نظرمو دادم حالا چی کنم این نظر بر خلاف میل شماست؟

موفق باشی

نظر

• امیر بهرامی
                Banned
                • Jul 2013
                • 2201

اخابر در 262 خرید کردم...نسبت به صنعت و پ به ای که داره فعلا جای رشد داره به نظرم...توکل به خدا

نظر

• yahya
                  عضو فعال
                  • Dec 2012
                  • 334

خوب امروز که من نبودم شاخص رم کرده و اما این سبزی شاخص از اون سبزایی بود که من دوست ندارم امروز مهندسین شاخص خیلی خوش بحالشون شده
                  به هر حال شادی و آرامش سهامداران مستدام باد

الحمد لله رب العالمین -ارسال شده با تپاتاک-
                  (*) همين الآن كمك كنيد. @};-@};- http://www.sosapoverty.org/payment.aspx&[]

نظر

• yahya
                    عضو فعال
                    • Dec 2012
                    • 334

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
                    اخابر در 262 خرید کردم...نسبت به صنعت و پ به ای که داره فعلا جای رشد داره به نظرم...توکل به خدا
                    به به شگفتا شما هم خرید کردید مبارک باشه انشاء الله

(*) همين الآن كمك كنيد. @};-@};- http://www.sosapoverty.org/payment.aspx&[]

نظر

• امیر بهرامی
                      Banned
                      • Jul 2013
                      • 2201

در اصل توسط yahya پست شده است View Post
                      به به شگفتا شما هم خرید کردید مبارک باشه انشاء الله

آره بعد از 20 روز سهام نداشتن سهام خریدم

اگر بازار بخواد برگرده نباید تعصب داشت...حقیقت رو پذیرام یحیی جان

نظر

• sanaz200
                        عضو عادی
                        • May 2014
                        • 296

با سلام و سپاس
                        این سهامهایی که میخواد بره مجمع خریدشون خوبه یا نه وبانک یا دی برای خرید چطوره ؟
                        ممنون
                        [FONT=tahoma][I][B][COLOR=#008000]سهام داری[/COLOR][/B][/I][/FONT] کنیم نه [I][B][COLOR=#ff0000]سهام بازی[/COLOR][/B][/I]

نظر

• ابوذر
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 614

امروز ما خرینگ گرفتیم وخگستر و کرمانشاه که فکر کنم با این قضیه افزایش قیمت خوردو در خرینگ برد کرده باشیم وخگستر هم احتمال مثبت وصف خرید میشه داد با توجه به اینکه خودرو سازهای فرعی (زامیاد وبهمن )بسته اند وایران خوردو و سایپا هم احتمال بستن وتعدیل مثبت بالایی دارن پول میاد پشت بقیه سهام گروه خوردو .کرمانشاه هم فکر کنم با توجه به اینکه قرار براین است که پتروها محصولاتشان را با ارز ازاد بفروشن وصف خرید نسبتا خوبی داشت واگر حقوقی عرضه نمیکرد من هم نمیتوانستن اوایل بازار با توجه به پیشنهاد جناب نوام جان این سهم را بخرم . توکل برخدا هفته گذشته که بالایی 12 میلیون پرید امروز 2تاش برگشت !

نظر

• امیر بهرامی
                            Banned
                            • Jul 2013
                            • 2201

در اصل توسط ابوذر پست شده است View Post
                            امروز ما خرینگ گرفتیم وخگستر و کرمانشاه که فکر کنم با این قضیه افزایش قیمت خوردو در خرینگ برد کرده باشیم وخگستر هم احتمال مثبت وصف خرید میشه داد با توجه به اینکه خودرو سازهای فرعی (زامیاد وبهمن )بسته اند وایران خوردو و سایپا هم احتمال بستن وتعدیل مثبت بالایی دارن پول میاد پشت بقیه سهام گروه خوردو .کرمانشاه هم فکر کنم با توجه به اینکه قرار براین است که پتروها محصولاتشان را با ارز ازاد بفروشن وصف خرید نسبتا خوبی داشت واگر حقوقی عرضه نمیکرد من هم نمیتوانستن اوایل بازار با توجه به پیشنهاد جناب نوام جان این سهم را بخرم . توکل برخدا هفته گذشته که بالایی 12 میلیون پرید امروز 2تاش برگشت !
                            هر وقت دیدی خودرویی ها میخوان وارد فاز اصلاحی نزولی p/e بشن خروج کن...

زمانی که eps افزایش پیدا می کند و قیمت بالا نمی رود و p/e کم می شود و میشنوی که میگن :سهاممان تعدیل مثبت داد منفی باز شد...

نظر

• mohsen ho
                              ستاره دار(1)
                              • Feb 2013
                              • 11247

برای فردا ان هایی که هنوز نقد هستند که تقریبا10-20درصدی از بازار عقب هستند
                              تااخروقت منتظر باشید
                              برای فردا اول وقت انتظارعرضه بیشتر صفوف خرید به جزگروه خودرویی وجود داره
                              ولیکن اگر اخروقت بازهم تقاضا افزایش یافت میتوان گفت کف70500حمایتی معتبر شاخص است
                              ومیشه به75000هم امیدوار بود

شب خوش

نظر

• shirmard
                                عضو عادی
                                • Jul 2013
                                • 106

خوب خوراک گذر از یکشنبه سیاه هم محیا شد با کمک پتروشیمی ها که صحبت کاهش نرخ گاز شده و همچنین خودروها که افزایش نرخ گرفتن . امروز صف خودروئی ها دیدن داره

نظر

در حال کار...
                                X