کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اضافه کردن وشمال هرچند ریسکش کمی بالاست ولی چون هنوز هم خودشان هستند که می خرند فکرمی کنم هنوز کمی دیگرجادارد .
وتعداد سهام کمتراز حق هاست .
اضافه کردن فسرب
دیروز هم گفتم که فله ای نخرید . فعلا سیاست براین است که قیمت سهام را پایین بیاورند وکم کم این سهم را ازدست سهامداران خارج کنند و
ودرهنگام تبدیل حقها به سهم که تعدادزیادی هم هست بتوانند تورخودرا یک آب کم عمق بیندازند وماهی های بیشتروراحت تری را شکارکنند .
ثباغ
بازی عجیبی در ثباغ است . درحالیکه می توانستند قیمت حق ها در یک قیمت مناسب بازکنند وسپسس کم کم روبه رشد باشد .تاهم حقها مثبت شوند و هم خود سهم.
اینکارار نکردند و قیمت حق ها رابالا بازکردند .وحالا با منفی شدن حقها اقدام به پایین آوردن قیمت خود سهم کرده اند .
شاید هم عده ای که توانستند روز اول حقها بفروشند حالا برروی خودسهم آمده اند که به قیمتهای بهتر وارد خود سهم بشوند .
به هرحال من خودم چون از هویت خریداران وفروشندگان روز اول آگاه نیستم . نمی شود نظر دقیقی راداد.
اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
خرید کمی قمرو در منفی جهت نوسان(ببینم مثل دفعه قبل نوسان میده)
خرید سفارود در منفی کامل جهت نوسان
اضافه کردن کمی دیگر وشمالح در صف خرید(البته خریدهای اصلیم در روزهای قبل بوده)
با سلام
دوستان و اساتید گرامی نظرشون در مورد ونفت چیه؟
حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
چرا فکر میکنید پول در آوردن سخته ؟
کافیه من و شما و حسن و تقی و اصغر و رفقا جمع شیم دور هم امضا جمع کنیم برای سوال از رئیس جمهور بعد زنگ بزنیم بگیم آقا نفری 300 تومان بفرستید به حساب امضاهارو پس بگیریم .
سخت بود ؟
فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر