امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفی مصری پور
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 6951

در اصل توسط yasin1 پست شده است View Post
    برای ما 6-7 درصد نوسان برای 2 روز بسه. خدا بده برکت:p:)
    نوش جونت داداش

به هرصورت نوسان 7 درصدی اونم توی این موقعیت خیلی هنره
    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مهراز
      عضو عادی
      • Feb 2011
      • 207

نقل قول
      سفارشهای خیلی سنگین مربوط به کدهای حقوقی وارد سامانه شده مطمئنا استیضاح از الان نتایجش معلوم شده اواخر وقت بازار دگرگون خواهد شد
      کشتی در ساحل امنتر است ولی برای این کار ساخته نشده است. پائولو کوئلیو

نظر

• وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

در اصل توسط مهراز پست شده است View Post
        نقل قول
        سفارشهای خیلی سنگین مربوط به کدهای حقوقی وارد سامانه شده مطمئنا استیضاح از الان نتایجش معلوم شده اواخر وقت بازار دگرگون خواهد شد
        پخش مستقیم استیضاح

بدجوری دارن از صبح میکوبن وزیرو!
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

فروش پلوله در صف خرید با نوسان کوچک
          بدهیم زیاده و همین سود کم در این بازار غنیمته
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• مهراز
            عضو عادی
            • Feb 2011
            • 207

توکلی:مردم توقع نداشتند در دولت اصولگرا رکورد رانت خواری زده شود
            اولین استیضاح کننده وزیر اقتصاد با اعلام اینکه سه نامه موجود حاکی از آن است که مشاور وزیر و مدیرکل بازرسی وی نسبت به اقدامات مالی گروه امیرمنصور آریا به وزیر اقتصاد هشدار داده بودند، گفت: مردم توقع نداشتند در دوران مجلس و دولت طرفدار عدالت رکورد رانتخواری و سوءاستفاده مالی زده شود.
            سیدعماد حسینی: تعلل خواسته یا ناخواسته وزیر اقتصاد، عامل زمینهساز اختلاس بود
            کشتی در ساحل امنتر است ولی برای این کار ساخته نشده است. پائولو کوئلیو

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20673

خرید شمواد از صف فروش
              ///

نظر

• fm2006
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 825

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                پخش مستقیم استیضاح

بدجوری دارن از صبح میکوبن وزیرو!
                دوستان و عزیزانی که دستی بر تحلیلگری دارند و تجربه بررسی مسائل اقتصادی رو دارند فرصت خوبی هست تا همین الان بیان و نظرشونو راجع به روند آتی استیضاح و بازار بازگو کنند . خواهش میکنم دوستان بیان الان نظرشونو صراحتا بگن تا اگه معما حل شد دیگه ادعای واحی نباشه انشاالله . به نظرم فرصت خوبیه تا دید افراد را بسنجیم .
                بنده از خودم شروع میکنم :
                کلا توی جند وقت اخیر اینقدر نخندیده بودم . یه جورایی دل درد گرفتم از بس خندیدم . فکر کن طرف نماینده مجلسه اومده میگه من اومدم سلام بر حسین چند روز دیگه محرمه یا حسین . این از این
                کلا به عقیده بنده این سریال قسمت آخرش هست از قبل عزل و نصب ها انجام شده و همین امروز اعلام میشه و این نمایندگان معمولا نمایندگان شهر های کوچک هستن که عوام اونهارو میشناسند و جهت رای آوری مجدد در شهر خودشون اینجوری فریاد میزنن . من یه لحظه ترسیدم یکیشون از چند قسمت دچار ترک بشه :d
                فیلمی جهت ارائه به جهانیان که نگند فلان گند بالا اومد و ما حتی 4تا سوال از وزیر نکردیم در حال اکران هست و بدون هیچ تردیدی ایشون فردا سر کارشون بر میگرده و جای هیچ نگرانی وجود نداره .
                اکیدا خواهش میکنم دیگر اساتید هم نظرشون رو قبل از اتمام جلسه امروز بفرمایند
                فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• بابي چارلتون
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 993

در اصل توسط fm2006 پست شده است View Post
                  دوستان و عزیزانی که دستی بر تحلیلگری دارند و تجربه بررسی مسائل اقتصادی رو دارند فرصت خوبی هست تا همین الان بیان و نظرشونو راجع به روند آتی استیضاح و بازار بازگو کنند . خواهش میکنم دوستان بیان الان نظرشونو صراحتا بگن تا اگه معما حل شد دیگه ادعای واحی نباشه انشاالله . به نظرم فرصت خوبیه تا دید افراد را بسنجیم .
                  بنده از خودم شروع میکنم :
                  کلا توی جند وقت اخیر اینقدر نخندیده بودم . یه جورایی دل درد گرفتم از بس خندیدم . فکر کن طرف نماینده مجلسه اومده میگه من اومدم سلام بر حسین چند روز دیگه محرمه یا حسین . این از این
                  کلا به عقیده بنده این سریال قسمت آخرش هست از قبل عزل و نصب ها انجام شده و همین امروز اعلام میشه و این نمایندگان معمولا نمایندگان شهر های کوچک هستن که عوام اونهارو میشناسند و جهت رای آوری مجدد در شهر خودشون اینجوری فریاد میزنن . من یه لحظه ترسیدم یکیشون از چند قسمت دچار ترک بشه :d
                  فیلمی جهت ارائه به جهانیان که نگند فلان گند بالا اومد و ما حتی 4تا سوال از وزیر نکردیم در حال اکران هست و بدون هیچ تردیدی ایشون فردا سر کارشون بر میگرده و جای هیچ نگرانی وجود نداره .
                  اکیدا خواهش میکنم دیگر اساتید هم نظرشون رو قبل از اتمام جلسه امروز بفرمایند

خدايي منم ترکيدم =))=))
                  اون يا حسين آخرش رو ديديد =))=))=))=)) ، فکر کرده اومده نماز جمعه شعار ميده :p:p

نظر

• بابي چارلتون
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 993

خريد قثابت جهت نوسان ، ريسک بالايي کردم ولي فعلا که کله از خودم نيست :d

نظر

• مصطفی مصری پور
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 6951

بنظر من تا زمان پایان این دوره مجلس ؛ عده ای از نمایندگان محترم تنها به دلیل احساس مسولیت سنگین نمایندگی و خلوص و .... دست به خوش رقصی در صحن علنی میزنن!!!!

الان اومدن و یقه وزیر اقتصاد رو گرفتن اگه ببینن که نظر افراد بالایی هم منافاتی با کارشون نداره مسلما سوال از رییس جمهور رو به جریا میندازن

از نظر چشم انداز آتی هم از نظر من کشور ما از اردیبهشت امسال بدون دولت مونده!
                      اون کسایی دستی در کار داشته باشن میبینن که اکثر پروژه ها و طرحهای دولتی در سال 90 پیگیری چندانی نشده و این اتفاق مصداق همون داستان کفتار و باقی مونده ی شکاره;)
                      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• حامد
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 1490

خريدفسرب ووتوشه
                        زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
                        اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

نظر

• yasin1
                          عضو عادی
                          • Aug 2011
                          • 143

خرید لپارس از صف فروش
                          [B][COLOR="#B22222"]هنگام مرگ ، مردمان مى پرسند از ثروت چه باقى گذاشته ؟ فرشتگان مى پرسند از عمل نيك چه پيش فرستاده ؟ رسول اکرم (ص)[/COLOR][/B]

[B][COLOR="#0000CD"]هرگز مردی ولو بسيار نادان را نديدم که از وی چيزی نتوانسته ام بياموزم. [/COLOR][/B] [COLOR="#0000CD"]گالیله[/COLOR]

نظر

• تصمیم کبری
                            Banned
                            • Jul 2025
                            • 1197

خرید لپارس از صف فروش
                            خریدت عالی بود.

نظر

• fm2006
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 825

مقادیری حتوکا در منفی خرید شد و باز هم خریدار خواهیم بود . یک اردر 200000تایی در قیمت 181 توی سیستم بود که حذفش کردن احتمال رنج زدن میره

نظر

• fm2006
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 825

خرید لپارس از صف فروش
                                و زمان چه قاضی عادلیست

نظر

در حال کار...
                                X