کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
علت خرید خبر زیر هست که در سایت شرکت قرار گرفته و اگر صحت داشته باشه احتمال رشد خوب سهم هست ولی با توجه به سابقه بد شرکت نمیشه چندان اتکا حتی به مطالب سایت شرکت کرد.
البته در حال حاضر نزدیک کمترین قیمت تاریخ خودش هست و همه دارندگانش در ضرر!
معلوم نیست نوسان بگیرم یا نگه دارم که احتمال مورد اول بیشتر است
اگر از دوستان کسی خواست بخره کاملا مواظب باشه چون سهم پر ابهامی هست
وحید خان من یکساله که 90 درصد سبدم را این سهم تشکیل میده ... مطمئنا" توی این قیمتها دیگه افت نداریم ... ولی خواهشا" زود نوسان نگیرید از سهم تا روند سهم کمی پرقدرت تر بشه ..
ممنون از شما
"قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت
صف شلعاب جمع شد!
اتفاقات این یکی دو هفته را بذاریم کناز، خرید 800هزار سهم اونم حقوقی میتونه نشونی خوبی باشه
این چند روز دارم وقوام برمی دارم.چون خرید و فروشش دست خودم نیست مجبورم میان مدت یا بلند مدتی بهش نگاه کنم!
نوسانگیری های دو سه روزه خیلی آب میکشه لامصب/:.yead.:/
من یک مبتدی ام! نمودارها فقط برای دریافت نظر دوستان و اساتید می باشد و ملاک ترید خودم هم تا اطلاع ثانوی نیست/.:blinksmiley.:/
خارزم به کف کانال صعودی خودش خورده و این هفته امیدوارم تکلیفش روشن بشه ، اگه برگرده شاید بشه ازش سود گرفت. سهم بنیادی که تا مجمعش چیزی نمونده اینطوری نباید معامله بشه . البته بازی حق روش تاثیر زیادی گذاشت انشاا... روند بلند مدتش عوض نشه.
نظر