کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
اقا خجالت بکشید...............خیلی مردید...ید سرتون به کار خودتون باشه...........اگه بهرامی ضرر داد اینقدر مرد بود که گفته.............بیخودی هم با غیبت کردن فضای تاپیکو منحرف نکنید
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
اقا خجالت بکشید...............خیلی مردید...ید سرتون به کار خودتون باشه...........اگه بهرامی ضرر داد اینقدر مرد بود که گفته.............بیخودی هم با غیبت کردن فضای تاپیکو منحرف نکنید
این چه طرز صحبت کردنه برادر من؟
مطلبی بود دوستان خواستند در موردش نظر بدهند ،تمامی اونها هم حذف خواهد شد.دیگه این لحن شما برای چی هست من متوجه نشدم.
عصبانی هستید آب بخورید.
اقای امام قلی خان لطفا اگه ممکنه پست تون رو حذف کنید
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر