کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
سه تا بانکی ! از یه گروه 3 نماد ،برترین نماد هر گروه انتخاب شه بنظرم بهتره
وتجارت و وبصادر که لیدر گروه هستن
وملت ولی بانکی نیست اونو به خاطر تکنیکالش حریدم تا 100 تومان رو مشکلی برای رشد نداره
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
سلام
نگران نباشید چه مذاکرات مثبت باشه چه منفی بازار رشد می کنه
اگر مثبت باشه که جو مثبت باعث رشد شدیدی میشه اگر هم منفی باشه برای حفظ آبرو در سطح جهانی از بازار حمایت می کنند تا رشد کنه که بگن ما وضعمون خوبه و مذاکرات مهم نیست
فراموش نکنید که بورس آینه ی تمام نمای اقتصاد یک کشوره...
امروز 30 درصد سبد وساپا خرید شد
وساپا خط روند نزولی رو شکونده همچنین مقاومت مهمی رو طی معاملات امروز رد کرده
بله بله...البته فردا تو صف نمیخرم ;)
فرشید جان فردا در صف خرید خریدن عین قمار است به خصوص وقتی در داخل اشباع خرید هست...هر چند میدونم فردا رد میشه
میدونم هدف سهم با وضعیت فعلی 200 است اما لازم است برای یک خرید با ثبات تر پس از گذشت 150 بخریم...فردا اگر اصلاح کنه نمیخرم اما اگر لحظه ای بخواد بیاد پایین و برگرده میخرمش
فرشید جان فردا در صف خرید خریدن عین قمار است به خصوص وقتی در داخل اشباع خرید هست...هر چند میدونم فردا رد میشه
میدونم هدف سهم با وضعیت فعلی 200 است اما لازم است برای یک خرید با ثبات تر پس از گذشت 150 بخریم...فردا اگر اصلاح کنه نمیخرم اما اگر لحظه ای بخواد بیاد پایین و برگرده میخرمش
پول خوبی پشت سهمه امروز هر چی حقوقی داد حقیقی جارو کرد
تو ساعات پایانیم عقب نشینی کرد و 10 میلیون براش صف چیدن
به نظر با یه حد ضرر معقول میشه گین خوبی ازش گرفت
پول خوبی پشت سهمه امروز هر چی حقوقی داد حقیقی جارو کرد
تو ساعات پایانیم عقب نشینی کرد و 10 میلیون براش صف چیدن
به نظر با یه حد ضرر معقول میشه گین خوبی ازش گرفت
آره من حدود 2 سالی هست دنبالش می کنم
سود خوبی می کنی...چه کنم که دلم پیش پکویرمه...نمیتونم دل ببرم ازش...
نظر