صدرارو عالی دارن جمع میکنن
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postصدرارو عالی دارن جمع میکنن
به نظر من اگه امروزم صف نشه برای فردا یا فرداها میشه به قیمت کمتری خریدش کرد!!!!/:.Heart.:/[SIZE=4] اوست خدای بزرگی که به هر کس که بخواهد بدون حساب روزی دهد!! [/SIZE]/:.Heart.:/
نظر
-
در اصل توسط ناشناس پست شده است View Postمگر ایران و انگلیس چه میزان روابط اقتصادی با یکدیگر داشتند که حال با اعمال این تحریم تاثیر منفی بر شرایط کشور بگذارد؟ مدتهاست ایران و انگلیس روابط بسیار محدودی با هم دارند. کشورهایی مانند هند و چین که خریدار نفت ایران هستند تعیین کننده می باشند نه انگلیس و کانادا.
فرانسه کانادا هم هستند و دیگر کشورهای متحد انان نیز احتمالا به زودی تحریمهای جدید را وضع کنند
چنین تحریمهایی که با قطع کامل همراه بوده طبق اعلام خبرها تاکنون سابقه نداشته استدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
آمریکا تحریمهای جدید یکجانبه علیه ایران اعمال کرد
آمریکا روز دوشنبه تحریمهای جدید علیه بخش انرژی ایران اعمال کرد و به شرکتها در مورد داد و ستد با بخش مالی ایران هشدار داد.
آفتاب: آمریکا روز دوشنبه تحریمهای جدید علیه بخش انرژی ایران اعمال کرد و به شرکتها در مورد داد و ستد با بخش مالی ایران هشدار داد.
این اقدامات بخشی از تلاشهای جدید آمریکا برای افزایش فشار به ایران است.
وزیر امور خارجه آمریکا گفت: واشنگتن نخستین بار است که بخش انرژی ایران را بطور مستقیم هدف قرار داده است.
تیموتی گایتنر وزیر خزانهداری آمریکا نیز به همه شرکتها در مورد داد و ستد با بخش بانکداری ایران هشدار داد.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
-
شاخص:52% منفی
من که امروز جرات خرید ندارم ......تا فردا خدا چه خواهد!!!!!
امسال با این بازار چه کردند که حتی نوسانم نمیده!!!!!!!
[-(اوف ...اوف.....اوف!!!!!!!
اینم بگم که قیمت ها فوق العاده جذابن برای خرید ولی با این اوضاع که........:(/:.Heart.:/[SIZE=4] اوست خدای بزرگی که به هر کس که بخواهد بدون حساب روزی دهد!! [/SIZE]/:.Heart.:/
نظر
-
بازگشايي نماد معاملاتي قثابت
به اطلاع مي رساند نماد معاملاتي شركت قند ثابت خراسان پس از برگزاري مجمع عمومي عادي ساليانه مبني بر تقسيم سود نقدي ،( بدون محدوديت نوسان قيمت ) با استفاده از مكانيزم (Auction)آماده انجام معامله مي باشد . مديريت بازار
هفته پیش باخودمان می گفتیم ای کاش این سهم راداشتیم و به مجمع می رفتیم وبا سود بالا برمی گشتیم
ولی حالا چی ....
خودم قشهدخریدم وبه مجمع رفتم وبعدبازار(قندی ها) منفی شد بعد گفتم چرامن نفروختم وبعد یک دفعه ای بازار مثبت شد
وقشهد ترکوند
عجب بازاری داریم .
تادیروز حپترو وشیران داشتیم
گفتیم رفتند تعدیل مثبت وبالابازمی شوند ولی الان که نگاه می کنم می بینم ضرر کردم .
خوب است که حالا 50 درصد نقدهستم واگرنه به خاک سیاه نشسته بودیم .اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
-
-
فعلا كه حقوقي ها به زور هم كه شده دارند سهام ها رو ميارن پايين تا دو ماه ديگه با 70 درصد بالاتر بندازن به ملت شهيد پرور و در رنالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
اخبار امروز، اخبار خام است و هنوز تفسیری روی آن صورت نگرفته است. بسیاری از این تحریم ها از پیش نیز وجود داشته است و انتشار برخی از این اخبار فقط هم زدن آش است برای بلند شدن بوی آن. موقعیت استراتژیک ایران در منطقه خاور میانه و نیاز کشورهای شرق و جنوب شرق آسیا به نفت و پتروشیمی ایران موردی نیست که به سادگی قابل اغماض باشد. کمی بیشتر تامل کنیم.هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
نظر