کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام. با اینکه کلا علاقه ای به سهام بانکی ندارم اما برام جای تعجبه که چرا بازار انقدر بانک قوامین را پایین ارزشگذاری میکنه؟ موسسه مالی اعتباری کوثر 720 میلیارد تومان و بانک قوامین با 45200 میلیارد تومن دارایی جاری، 650 میلیارد تومن؟!
نظر شما چیه؟
یک نکته جالب هم در صورتهای مالیش وجود داره که خیلی جالبه: معادل 2/3 ارزش کل شرکت، مطالبات مشکوک الوصول داره! آخه چرا؟
خیلی جالبه که سال پیش 150 میلیارد و امسال 466 میلیارد مطالبات مشکوک الوصول داشتن!!! بانک قوامین که فقط به بنیاد تعاون تسهیلات میده، پس این همه مطالبه مشکوک الوصولش چیه؟
سلام. با اینکه کلا علاقه ای به سهام بانکی ندارم اما برام جای تعجبه که چرا بازار انقدر بانک قوامین را پایین ارزشگذاری میکنه؟ موسسه مالی اعتباری کوثر 720 میلیارد تومان و بانک قوامین با 45200 میلیارد تومن دارایی جاری، 650 میلیارد تومن؟!
نظر شما چیه؟
یک نکته جالب هم در صورتهای مالیش وجود داره که خیلی جالبه: معادل 2/3 ارزش کل شرکت، مطالبات مشکوک الوصول داره! آخه چرا؟
خیلی جالبه که سال پیش 150 میلیارد و امسال 466 میلیارد مطالبات مشکوک الوصول داشتن!!! بانک قوامین که فقط به بنیاد تعاون تسهیلات میده، پس این همه مطالبه مشکوک الوصولش چیه؟
سلام
در این مورد تو جستار بانک قوامین (در این پیوند) خیلی صحبت کردیم.
خلاصه اش را بخواهم بگویم این می شود که می گویند همان پول هایی که به بنیاد داده شده و به صورت مشکوک الوصول گرفته شده... گفته می شود که توسط روسای بنیاد ناجا اختلاس شده! و هیچ کس هم این وسط نمی آید بگوید دقیقا جریان چه بوده!؟ و حتی خود بانک هم شفاف سازی نمی کند و حتی گزارش سه ماهه اش را هم هنوز نداده است!
علاوه بر اینها خود حقوقی به نظر می رسد قیمت را به عمد نیز پایین کشیده است (تا حق تقدم ها را مفت از دست مردم در بیاورد)
علاوه بر این چیز های دیگری هم هست که در جستار بررسی کرده ایم.
یا علی
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
با سلام خدمت همه دوستان نيرو سرمايه سهمي غافل مانده از چشم بازار و داراي پتانسيلهاي فراوان است و اگر در نحوه معاملات و نمودارهاي آن دقت كنيد ميبينيد تعداد بسيار محدودي فروشنده دارد و عملا كف سهم همين 100 تومان است كه با 10 نفر به تعداد 465 هزار سهم خريدار عملا هر فروشنده اي را خواهد بلعيد.سهمي كه در يك روز مثبت فروشنده هاي آن در سيستم بعد از چند هزار فروشنده بالاي 200 تومان فروشنده اند.سهمي كه با قيمت 150 تومان عرضه اوليه آن انجام شده است.سهمي كه اگر در صف خريد قفل شود شايد روزي 1000 عدد فروشنده نداشته باشد و يك يا دو ماه آينده هم اعضاي هييت مديره بايد دوباره انتخاب شوند كه ميتواند باعث جمع آوري و حركت سهم بشود.در ضمن توجه شما را به اين خبر جلب ميكنم:
دو هزار ميليارد تومان بدهي دولت به شركت هاي وزارت نيرو طي روز هاي اينده پرداخت ميشه.البته گويا شركت هاي برقي وزارت نيرو هستن.......
جناب استاد نادري با اين سهم آشنايي كامل دارند و تمام توضيحات را در صفحات قبلي داده اند. سوال اينجاست حتما بايد سهم صف خريد شود تا ما هم به دنبال آن برويم؟ و وقتي كه همه در سود بوده و مشغول خالي كردن سهم هستند ما آن را بخريم؟ كمي در نحوه معاملات سهم دقت كنيد به راحتي متوجه خواهيد شد.بله حالا بگزاريد ملت بروند شاوان 4000 هزار توماني بخرند و 1000 تومان بفروشند و 270 تومان تعديل منفي نيز بدهد.
اين پست يادتان باشد تا به موقعش بالا بياورم.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
سلام
در این مورد تو جستار بانک قوامین (در این پیوند) خیلی صحبت کردیم.
خلاصه اش را بخواهم بگویم این می شود که می گویند همان پول هایی که به بنیاد داده شده و به صورت مشکوک الوصول گرفته شده... گفته می شود که توسط روسای بنیاد ناجا اختلاس شده! و هیچ کس هم این وسط نمی آید بگوید دقیقا جریان چه بوده!؟ و حتی خود بانک هم شفاف سازی نمی کند و حتی گزارش سه ماهه اش را هم هنوز نداده است!
علاوه بر اینها خود حقوقی به نظر می رسد قیمت را به عمد نیز پایین کشیده است (تا حق تقدم ها را مفت از دست مردم در بیاورد)
علاوه بر این چیز های دیگری هم هست که در جستار بررسی کرده ایم.
یا علی
سلام. دوست گرامی از دیروز که بحثی راجع به وقوام داشتیم خیلی به این سهم مشکوک شدم و در دفترچه یادداشتم سعی کردم همه خطرات و جذابیت هاش را پیدا و یادداشت کنم. امروز جست و جویی درباره بنیاد تعاون داشتم و متوجه شدم که این بنیاد خصولتی دست پرورده دولت قبلی است و مغضوب دولت فعلی. بنابر این فعلا خبری از رانت اقتصادی مثل فروش نفت و پروژه دولتی و ... نیست. پس کفگیر به ته دیگ خورده. از طرفی بانک قوامین در واقع خزانه بنیاد است که خیلی بی حساب از آن برداشت میکنن. با این حساب، این وضعیت را به عنوان بزرگترین خطر سهم در نظر گرفتم.
دوست دارم در این باره از نظرات ارزشمند شما بیشتر استفاده کنم
سلام. دوست گرامی از دیروز که بحثی راجع به وقوام داشتیم خیلی به این سهم مشکوک شدم و در دفترچه یادداشتم سعی کردم همه خطرات و جذابیت هاش را پیدا و یادداشت کنم. امروز جست و جویی درباره بنیاد تعاون داشتم و متوجه شدم که این بنیاد خصولتی دست پرورده دولت قبلی است و مغضوب دولت فعلی. بنابر این فعلا خبری از رانت اقتصادی مثل فروش نفت و پروژه دولتی و ... نیست. پس کفگیر به ته دیگ خورده. از طرفی بانک قوامین در واقع خزانه بنیاد است که خیلی بی حساب از آن برداشت میکنن. با این حساب، این وضعیت را به عنوان بزرگترین خطر سهم در نظر گرفتم.
قربان یه امار از پروژه های عطر گل یاس بگیرید متوجه میشید چه بلایی سر بانک اوردن.........فقط یه قلمش نفری 7 میل اهدایی به شرکت کنندگان تو پروژه بوده که از منابع بانک پرداخت شده.......تو 2 سال اینده سالی بسیار سخت در انتظار وقوام میباشد.....از الان به کسانی که سررسید دریافت اصل فرع پولشون تو 95 میباشد...پیشنهاد بهره 35 درصدی میکنند........پتروشیمی مسجد سلیمان هم اوج حماقت مالی و دستوری بانک بوده.....و...ولی با تمام این تفاسر وقوام 80.....بسیار کم ریسکه/////....تمام این داستان ها را پیشخور کرده................پ.ن.وقوام ندارم........................................
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
سلام
راست می فرمایید.
این مهمترین نقطه ضعف سهم می تواند باشد. (اگر این مورد درست می بود باقی موارد کشک می شدند)
ولی من باز هم با این حساب می خواهم در این سهم خرید داشته باشم.
چرا؟ چون بدبختی هم یک حدی دارد! این سهم تمام این حالات بد و ورشکستگی و اختلاس و غیره را (به نظر من) پیش خور کرده!!!
شما فکر کنید هفتمین بانک بزرگ کشور است ولی ارزش بازارش چه؟
==============
یک چیز دیگر هم عرض کنم،
دولت هر جور هم که با بنیاد تعاون ناجا مشکل داشته باشد اجازه نخواهد داد بنیاد و وقوام زمین بخورند...
شاید یک آب باریکه ای برای ادامه بقایشان بگذارد ولی به نظر من اجازه نخواهد داد زمین بخورند... (که اگر زمین بخورند تبعاتش خود دولت را هم ممکن است زمین گیر کند!) برای همین باز من این قیمت ها را مناسب می بینم.
==============
یک درخواست:
اگر خواستید گفتگو را ادامه دهیم و مطلبی به ذهنتان رسید، لطفا در جستار خود بانک قوامین مرقوم بفرمایید تا انسجام مطالب مرتبط در آنجا حفظ شود. ممنون.
[QUOTE=mhjboursy;645852]
اگر خواستید گفتگو را ادامه دهیم و مطلبی به ذهنتان رسید، لطفا در جستار خود بانک قوامین مرقوم بفرمایید تا انسجام مطالب مرتبط در آنجا حفظ شود. ممنون.[/QUOT
ممنون از شما و می عزیز
اگر تمایل دارید خواهش میکنم امشب در جستار بانک قوامین آینده این سهم را یا هم بررسی کنیم
نظر