کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خرید بیمه پارسیان.....حالا از فردا صف فروش میشه:.thumbsupsmileyanim
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
سلام. اقا یه زمانی رو حکشتی تحلیل میذاشتید. یه اصلاحی تا 510 انجام داد و از دیروز برگشت. الان نظرتون چیه؟
حکشتی صاحب داره زیاد نمیشه روی تکنکیالش حساب کرد
هروقت حال کنه میبرش بالا یا پایین
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
احمدخان پسرم بیا یکی دوتا سهم خوب معرفی کن که زالوصفتان فایرا بعد از کلی زجر حالا میخواهند سود سال قبل را ندهند و بالا بکشند و ضرر اندر ضرر میباشم. در فایرا کلاه را از فرق سر تا زانوهایم کشیده اند پایین و نه تنها دیدم را کور کرده اندبلکه دست وپایم را هم بسته اند.امیدوارم نخورند اگر دارند با پول ما در سواحل اسپانیا عیش و نوش میکنند.
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
خرید بیمه پارسیان.....حالا از فردا صف فروش میشه:.thumbsupsmileyanim
/:.negaran.:/این یکی انصافا جاش درد گرفت....هر چند افزودم.....ولی دردش از یه 20 درصد قفلی صف فروش بیشتر بود......به امید التیام زخم مربوطه/:.negaran.:/
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
فروش تکنو...رتکو........خرید تمحرکه دیروز امروز......افزودن پارسیان............خرید عفارس میانگین253.8............................فروش دانا یر به یر...........این یکی حال داد.....با کد یکی از اقوام 59000شپل داشتم خودم یادم نبود.....اخر بازار فهمیدم.....آی حال کردم........زخم پارسیان را مرهمی شد
40 روز مهلت معامله داره ، اگه سود خوب داد میفروشم اگر هم سود خوب نداد با دید حق استفاده نشده که دو هفته قبل از عید به فروش میرسه نگه خواهم داشت ، 100 تومان واریز نمیشه .
یعنی فولاد تا عید نمیتونه به 130 تومان برسه ؟ به نظر من 150 تومان هم میتونه ببینه .
نظر