کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
یه مقدار اکنتور...تمحرکه گرفتم....نخرید.....تازگی هر چی میخرم روند سهم خراب میشه....شدم سقه سیاه/:.tonguesmiley:./
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
یه مقدار اکنتور...تمحرکه گرفتم....نخرید.....تازگی هر چی میخرم روند سهم خراب میشه....شدم سقه سیاه/:.tonguesmiley:./
نه مثل اینکه...رو براه شدم.....
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نيرو سرمايه سهمي كه كاملا خشك شده و در اين قيمتها فروشنده اي ندارد و با كمتر از 50 هزار سهم صف خريد ميشود.خريد اين سهم با كمي چاشني صبر سود خوبي براي خريداران دارد.
نيرو سرمايه سهمي كه كاملا خشك شده و در اين قيمتها فروشنده اي ندارد و با كمتر از 50 هزار سهم صف خريد ميشود.خريد اين سهم با كمي چاشني صبر سود خوبي براي خريداران دارد.
سلام. چند روزه شما این مطلبو میفرمایید ولی حرکتی در سهم دیده نمیشه. یعنی شما و خوانندگان مطلب شما 5 میلیون تومان نقدینگی برای صف کردن این سهم ندارن؟
فروش تمحرکه.............چند روزه دارم سهمی را با اینده ای مثل شپل ...میخرم....اگه امروز تکمیل شد....خبرش را با سند و مدرک عرض میکنم....جوری که کاملا قابل پیگیری باشه
فروش اکنتور با ضرر............خرید 1141....فروش 1120.........
خريد مجدد كفپارس هايي كه 440 فروختم البته تا 390 احتمالا اصلاح ميكنه از فردا تو قيمتهاي پايين تر اضافه ميكنم سري قبل خوب حالي بهمون داد اين پول بك هم پيش بيني شده بود هدف 500 تومانه
حقوقی ها بخصوص سهام پتروشیمی و پالایشی از رشد شاخص جلوگیری می کنند
تا به مطالبات و خواسته های خود از دولت برسند.
وضعیت بسیاری از سهام خیلی خوب و مثبت است رانتهای حقوقی یک
اهدافی دارند که میخواهند با قرمز بودن شاخص و رکود به آن هدفها برسند.
کاهش نرخ خوراک و غیره
امروز خرید مقداری مفاخر
فردا هم به سنت هر روز مقداری روی ۳۵۰ میخریم
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر