وحید خدا چکارت......:( 15 تا شپارس تو منفی گیرم اومد فقط............تازه اونم فک کنم خریده باشم....انتظار داشتم حجم بیشتری واسه فروش باشه...گویا قسمت نبود...
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postوحید خدا چکارت......:( 15 تا شپارس تو منفی گیرم اومد فقط............تازه اونم فک کنم خریده باشم....انتظار داشتم حجم بیشتری واسه فروش باشه...گویا قسمت نبود...
حالا باید حتما منفی بخری:dدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
-
-
در اصل توسط تام آی پست شده است View Postآقا وحید فکر میکنید بعد از معامله 28 میلیونی و صف فروشی که چند بار تا مرحله جمع شدن رفت و جمع نشد و فعلا یه 4.5 داریم، میتونه کمی مثبت بشه؟ اون هم بعد از این همه سقوط کردن.
ممنون
هرچقدر جمع کردن بازهم میلیونی میزاشتن برای فروش
من تعداد کمی خریدم و اگر ببینم فردا هم به همین منواله ردش میکنم چون مهلتشم کم مونده و خریدهامم اعتباریه!
ولی احتمال میدم فردا دیگه برگرده با افت شدیدی که داشته و حجم خوب خرید امروزدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postدرسته
ولی خوب جمع کردنش!!
انگار خرید امروز من اشتباه بود
البته تعداد کم خریدم خدارو شکر!
زامیاد یه شرکت ارز بره و گزارش 6 ماه جالبی نداشته
و نسبت پی به ای بالاتری نسبت به هم گروهی های خودش داره
اگه زامیاد زیر 120 بیاد حقشم زیر 20 میاد!
به نظر من اصلا نباید به جمع کردن صف ها توجه کرد به خصوی سهم های مربوط به این گروه و سهم هایی با شناور بالاریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postمن کاما نخریدم
نوشتم خرید در منفی کامل در پاسخ مطلب دیگر که به جای کامل کاما تایپ شد
گفتم وحید خریده این سهم باما ..... رو
لااقل فردا روز 4 درصد منفی نمی خوره :d دودرصد منفی می خو.ره
که دیدیم زهی خیال باطل x-(
خروج
بکام با 25 درصد......
فسرب با فکر کنم 16 درصد
( جای نقطه چین اولی هر ناسزایی که خواستید بگذارید
نقطه چین دومی هم خوراک پ ن پ )هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
نظر