کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
خرید کگهر با کد خودم
خواستم با کد جدید مفید آنلاین که حدود 2 هفته پیش افتتاح کردیم هم بخرم اما اجازه خرید نداد. زنگ زدم مفید گفت چون اولین معاملشه نمیتونید بخرید. از فردا میتونید معامله کنید!!
------------------------------------- خریخت فروشنده 51 نفر خریدار 1 نفر. تعداد سهام معامله شده 518 هزار تا!! چه خبرتونه؟ چچچچه خخخخخبرتونه؟!!
در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
کمی سرامیک های صنعتی اردکان روی 317 تومان اینطور که از خود شرکت میگویند شرکت کاتالیست جدید که مورد تایید هم در پتروشیمی شده است را دارد تولید میکند که باعث سود اوری بالای سهم میشود
خرید دوباره کسرا در قیمتهای 3330ریال از صف فروش در منفی کامل
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
اضافه کردن باور نکردنی کمنگنز در قیمتهای 550 تومان ببینیم خدا چه میخواهد فعلا که اعتباری 3ماه داریم اضافه میکنیم
به احتمال زیاد فردا بازار منفی است برای همین خریدهای کمنگنز زیر 550 تومان را برای یک نوسانگیری جزیی در قیمتهای بالای 573 فروختم اگر خدا بخواهد باز فردا در منفی اضافه میکنم
نظر