کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
فروش سفانو حق با2درصد ضرروخرید بمیلا سنگین دربازه قیمتی418تا426و50درصد همچنان نقد برای رصد بازار وکمی بازار تردید برای بالا پایین شدن داره وقشرین دارم وبس
امروز مقداری چکارن در کف بازه روز برداشتم.
برام جالب بود که سهامداراش چطوری بعد از یه وقفه 2 3 روزه و با گزارش ماهیانه نسبتا خوب و با خبر افزایش سرمایه مدیرعاملش در نمایشگاه دارن با +2 میفروشن !!!
قبلا سود خوبی ازین سهم گرفته بودم. امیدوارم ایندفعه هم روی مارو زمین نندازه.
مقداری هم سمگا برداشتم. نوسانگیر زیاده تو این سهم. همین ریسکشو بالا برده.
تبرک هم که امروز صف بود کلا. فک کنم دیگه روندش صعودی باشه.
بازار که فعلاخوبه ولی به علت پیش امدن مشغله کاری بمیلای خرید دیروزو وانرزی امروز را سربه سر فروش وبانقدینگی موجودم تک سهم صدرا شده وبرای2الی 3ماه اینده رجوع دوباره به بازار والبته قشرینم دارم که اونو سهامدارشم وتا 3ماه اینده انشالله همه دوستانو پرسودتر از امروز ببینم
حدود222هزارصدرا امروز خرید شد به دید 3ماه اینده وتگ سهم که کارهرکس نیس چون خطر داره واقعا ومنم هم به خاطر مشغله کاری ودوری از بازارو هم اینکه صدرا به دل بورسی ما برای خرید افتاد وتک سهم شدم
حدود222هزارصدرا امروز خرید شد به دید 3ماه اینده وتگ سهم که کارهرکس نیس چون خطر داره واقعا ومنم هم به خاطر مشغله کاری ودوری از بازارو هم اینکه صدرا به دل بورسی ما برای خرید افتاد وتک سهم شدم
نظر