کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
این که هفته پیش خوب رشد کرده. چرا میگید رشد نکرده؟
خوب تو این بازار که سهمهای دوهزاری و ده شاهی دارند رشد می کنند حیف است پاسا جا بماند .!البته من به قصد شرکت در افزایش سرمایه خریدم . خوشبین هستم . همین بازی را در پسهند داشتیم
حمایت اول 865
در صورت از دست دادن...حمایت بعدی 805
با توجه به جو گروه و بازار احتمال ریزش به زیر 865 کم هست
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
خوب تو این بازار که سهمهای دوهزاری و ده شاهی دارند رشد می کنند حیف است پاسا جا بماند .!البته من به قصد شرکت در افزایش سرمایه خریدم . خوشبین هستم . همین بازی را در پسهند داشتیم
جناب رادین
افزایش سرمایه انباشته هست یا نقدی؟
به چه میزان؟
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
حمایت اول 865
در صورت از دست دادن...حمایت بعدی 805
با توجه به جو گروه و بازار احتمال ریزش به زیر 865 کم هست
سلام و ارادت
به نظر میاد یک گروهی می خواهند به زور براش تکنیکال بسازند تا به اون ۸۶۰۰ بخوره و برگرده ! وگرنه هیچ دلیل منطقی ندارد تو این بازار منفی معامله بشه.
جناب کریس سنگین وارد پاسا شم؟؟؟ پسنهد رو هنوز به خاطرش افسون میخورم که اون روز 15 تومن داشتم فقط سه تومنش و پسنهد خریدم.
نهههههههههههههههههههههههههههههههههه
سبک وارد شو
احتمالا زیر 870 هم بشه خرید
عجله نکن
به نظرم همین امروز و فردا احتمال داره روندپاسا برگرده.نمیشه همه گروه پ مثبت باشن این یکی ساز مخالف بزنه!!! توی پتایر و پسهند هم از این جنگولک بازی ها درآوردن.پتایر 1500تومانی شد 2200با دو میل صف خرید.پسهند هم همین طور
نظر