کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امروز میخواستم مقداری وثنو بخرم که دیروز چون نشد پولم بلوک مونده بود وامروز هم آزاد نشد و منم کلافه نشستم و نظاره گر بودم
نمیدونم چرا کارگزاریم(فارابی) امروز اینجوری بود خیلی هم زنگ زدم درست کنن برام همش اشغال بود
سیمرغ و که نوشتم ، میخواستم بعدش بگم من هر سهمی خارح میشم رشد میکنه :)) سیگنالش هم شاید همین بشه!
امیدوارم رو دتوزیع سود کنیم با هم
بیمه دانا رو خریدی؟
/.:biggrinsmiley.:/ کلا دقت کردین این تجربه رو همه دارن؟؟؟
پول نداشتم جناب علی نوسترو واسه خرید بیمه دانا.
مقداری پول داشتم پاسا خریدم.
واسه بیمه دانا پول نداشتم. بعدشم فک کنم صبح که نگاش کردم صف خرید بود نخریدم. آره؟
اخه 6 تا سهم بهم پیشنهاد شده بود همه صف خرید بودن. نمی دونم بیمه دانا هم صف خرید بوده گویا... که نخریدم.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
خب سبدمون که تک سهم دتوزیع بودم وهمه دوستان خسته شدن وفروختن ومن گفتم دست بهش نمیزنم میخاد مثل اینکه تکونی بخودش بده وغنوش هم که سه روز اخیر خریدمش ومیانگین 5281هست وامروز هم کمی خریدم وباخرید امروزمیانگین 5210شد وجمعا42000تاشدوفکرکنم امروز ویافردابرای 6800پرواز کنه وشایدم اشتباه فکرمیکنم وریزش تا4400
خب سبدمون که تک سهم دتوزیع بودم وهمه دوستان خسته شدن وفروختن ومن گفتم دست بهش نمیزنم میخاد مثل اینکه تکونی بخودش بده وغنوش هم که سه روز اخیر خریدمش ومیانگین 5281هست وامروز هم کمی خریدم وباخرید امروزمیانگین 5210شد وجمعا42000تاشدوفکرکنم امروز ویافردابرای 6800پرواز کنه وشایدم اشتباه فکرمیکنم وریزش تا4400
نظر