در اصل توسط yasin۱ پست شده است
مشاهده پست
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
-
مشكلي داشت شما فروختي يا خواستي سودتو سيو كنيالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
-
خريد دفارا[B][CENTER][COLOR="#۰۰۰۰CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]
نظر
-
۲-۳ روز واستی من یه تعدادی دارم میدم! :pدر اصل توسط حامد پست شده است مشاهده پستوماروچرانميدنما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
دوستان من ۷۰۰۰۰ تا سهم حق وشمال دارم نمیدانم چه کار کنم اگر الان بفروشم متحمل ضرر میشوم اگر ۱۰۰ تومان را واریزکنم آیا شرکت خوبی است آیا ارزش واریز وصبر کردن را دارد تا حق تبدیل به سهم شود ویا اینکه بهتر است ۱۰۰ تومان را واریز نکنم خود شرکت برایم بفروشد کدام حالت بهتر است خواهشا راهنمایی کنید
نظر
-
خريدتون چنده؟در اصل توسط ناظم پست شده است مشاهده پستدوستان من ۷۰۰۰۰ تا سهم حق وشمال دارم نمیدانم چه کار کنم اگر الان بفروشم متحمل ضرر میشوم اگر ۱۰۰ تومان را واریزکنم آیا شرکت خوبی است آیا ارزش واریز وصبر کردن را دارد تا حق تبدیل به سهم شود ویا اینکه بهتر است ۱۰۰ تومان را واریز نکنم خود شرکت برایم بفروشد کدام حالت بهتر است خواهشا راهنمایی کنیدمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر

نظر