در اصل توسط کيانوش پست شده است
مشاهده پست
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
-
با اپرا تقریباً راحت باز میشهدر اصل توسط peyman_n۱۳۵۷ پست شده است مشاهده پستاز دوستان كسي مي تونه سايت تالار بورس رو باز كنه؟به نظر مياد مشكل پيدا كرده.
نظر
-
ببخشیدا ولی حقتونه :pدر اصل توسط ahmad پست شده است مشاهده پستفروش مارون به ۱۶۲۴۸
حیف از آن کالسیمین نازنین که بخاطر این سهم فروختم
نظر
-
من دقیقا همین کارو میخواستم با حقش بکنم..دیروز راضی شده بودم رو ۵۱۶ بفروشم دست به اینتر هم شدم یهو قیمت رفت بالای ۵۲۰ منم منصرف شدم گفتم هرچی که میخواد بشه بزار بشه..در اصل توسط ahmad پست شده است مشاهده پستفروش مارون به ۱۶۲۴۸
حیف از آن کالسیمین نازنین که بخاطر این سهم فروختم
فعلا میخواد صف شه جون نداره احتمل داره شنبه سنگین صف شههميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
من با فایر فاکس راحت هم تالارو هم تی اس و باز میکنمدر اصل توسط peyman_n۱۳۵۷ پست شده است مشاهده پستاز دوستان كسي مي تونه سايت تالار بورس رو باز كنه؟به نظر مياد مشكل پيدا كرده.هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
خریدهای روز گذشته ی اون شخص حقیقی که نشون داد خبرهای تو سهمهدر اصل توسط meysam_sh_۲۰۲۰ پست شده است مشاهده پستیه خبری تو این سهم هست یعنی احتمالا نقشه ای براش کشیدن فک کنم فعلا دارن جمع میکنن :d البته اینجوری به نظر میاد نظر شما چیه؟ قشکرو میگم
از یکی شنیدم که احتمالا همین روزا مثل قشرین برای تعدیل میبندهیل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
فروشنده هاش دیروز که به ما لطف داشتن...جالبه امروز تا الآن ۲۳۲ تا معامله شده که فک کنم ۱۰۰ تاش ماله کارگزار ما بوده یعنی کلا ۱۳۲ تا بازار داده....تمایل داریم قیمت پایانی بالا بیاد یحتمل کمکش میکنیمدر اصل توسط keyvan پست شده است مشاهده پستدکوثر به سمت صف خرید شدن...
نظر
-

نظر