در اصل توسط roohe-khashen پست شده است
مشاهده پست
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
اره ديگه وحيدجان بيسواديه سخت نگير پ رو جاي ب زدمدر اصل توسط وحید ۲۰ پست شده است مشاهده پستحجم مبنا؟زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
اخه امروز سهم مپنارو بعد از مدتها با صف خرید دیدییم;)در اصل توسط حامد پست شده است مشاهده پستاره ديگه وحيدجان بيسواديه سخت نگير پ رو جاي ب زدمدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
دوستان اين اعتباري ها توي چه بازه اي تسويه بايد کنند ؟؟؟؟ که تنظيم کنيم مثل امروز گير نکنيم داخل هجمه فروش و بز خري
البته براي اين ماه که فکر نکنم فرقي کنه ، چرا که ميگن يه سري از سنگ اهني ها روز چهارشنبه باز مي کنند :-&
نظر
-
یه نکته بگم البته هر چند نکته قدیمیه اما خوب گفتنش خالی از لطف نیست اونم اینه که سهم خوب و پر بازده بالاخره راه خودش رو تو بازار پیدا میکنه البته اون کلمه بالاخره شاید چند ماه طول بکشه اما نهایتا اتفاق میفته یه نکته دیگه هم که من خودم بارها بهش پی بردم اونم اینه که تو بازار ما اگه یه سهمی به اسم گنداب باشه و با نماد خگنداب عرضه بشه اگه بخوان ببرن بالا مثل بنز میبرنش بالا و اگه یه سهمی هم با سود دهی فراوان طلا هم باشه و با نماد خطلا تو بورس عرضه شه اگه بخوان ببرنش پایین همچین ذلیلش میکنن که نگو نپرس البته این اتفاقات فط تو بازار ما به چشم میخوره ها!!در اصل توسط rezi پست شده است مشاهده پستروح خشن عزیز >:) هر روز داریم این حرفها رو میگیم. فعلا باید تخمه بخریم بشینیم پای بازار بشکنیم تا ببینیم کی میخوان حمایت کنن.دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
بستگي به رابطه وتوان مالي اون كارگزاري داره مثلا من يه سالي ميشه حسابم صفرنشده اما قراره ازبهمن ماه قوانين جديدي دركارگزاريها اجرابشه . چنانچه گردش مالي گيرنده اعتباري از ۱۰ برابر مبلغ اعتباردرماه كمترباشه سودتعلق بگيرهدر اصل توسط بابي چارلتون پست شده است مشاهده پستدوستان اين اعتباري ها توي چه بازه اي تسويه بايد کنند ؟؟؟؟ که تنظيم کنيم مثل امروز گير نکنيم داخل هجمه فروش و بز خري
البته براي اين ماه که فکر نکنم فرقي کنه ، چرا که ميگن يه سري از سنگ اهني ها روز چهارشنبه باز مي کنند :-&زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
سلام برادر رضادر اصل توسط rezaafshari۱۱۰ پست شده است مشاهده پستبچه های مشهدی
بیشتر با کدوم کارگزاری کار میکنید؟
حالا اگه کسی دیگه ای هم بگه ممنون میشن.اون موقع تحقیق کنم ببینم مشهد نماینده داره یا نه؟
کارگزاری ملت هم بدک نیست
قطعی هم خیلی خیلی کم داشته.
سلامت ، موفق و پیروز باشی.
نظر
-
فروش دکوثر های دیرو با ۳ درصد نوسان
خرید قصفها روی ۴ مثبت (حتما برنامه ای برای این سهم دارن ;) )آخرین ویرایش توسط meysam_sh_۲۰۲۰؛ ۱۳۹۰/۱۰/۲۷، ۰۹:۲۵.///
نظر
-
فروش تقدم فاسمین در قیمت ۵۶۹۹[B][COLOR="#B۲۲۲۲۲"]هنگام مرگ ، مردمان مى پرسند از ثروت چه باقى گذاشته ؟ فرشتگان مى پرسند از عمل نيك چه پيش فرستاده ؟ رسول اکرم (ص)[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#۰۰۰۰CD"]هرگز مردی ولو بسيار نادان را نديدم که از وی چيزی نتوانسته ام بياموزم. [/COLOR][/B] [COLOR="#۰۰۰۰CD"]گالیله[/COLOR]
نظر
-
-
فروش ثنوسا ۲۱۷.۱خرید ثتران فکر کنم هر کی تو بورس بود با این تعداد معامله ک بیخیالم نمیشن:-?سهامدار شدن :dآخرین ویرایش توسط شاهین محلوجی؛ ۱۳۹۰/۱۰/۲۷، ۱۰:۰۳.جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر

نظر