فروش دكيمي و دكوثر
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postفروش باقیمانده شصفها در 385 تومان.....حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
نظر
-
خرید تصمیم کبری[B][CENTER][COLOR="#0000CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]
نظر
-
در اصل توسط حامد پست شده است View Postاق كيوان دكوثر چشه؟
حالا شما هم مگه خریده بودی؟ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط rezaafshari110 پست شده است View Postمهران جان دوباره برگشت
نظر
-
-
این کارگزار من آخر کار خودشو کرد و بیمه ما من رو تو مثبت فروخت! من واسه فردا حداکثر پسفردا برنامه ریزی کرده بودم ولی خب دیگه نمی دونم چرا اونا از من بیشتر هول بودند! سیستم که قطع شد صف خرید دیده نمیشد اما من مطمئن بودم این صف هنوز ادامه خواهد داشت. به 170 میرسه !ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
-
تماشای صفوف کساوه، کلوند و فسپا .
در حسرت حجم مبنا@-)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postمتاسفانه از حمایت 312 رد شد. ولی من هنوز سیگنال خروج نگرفتم. همونطور که پانی هم زحمت تحلیل دکوثر را کشیدند منهم فکر میکنم روند سهم صعودیه و این منفی امروز ناشی از تاثیر شاخص دارویی هستش. چون هنوز به هدف اولش هم نرسیده که برگشت کنه! امیدوارم صف آخر وقت جمع بشه!
حالا شما هم مگه خریده بودی؟زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
نظر