مواد غذایی هم همه صف خرید.....
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
-
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postاگر خدا بخواهد ریسکی در کار نیست.
ولی به نظر من هم داره ریسکش زیاد میشه !!!
:-s:-s:-sحضرت علی (ع) می فرمایند:
هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.
نظر
-
-
-
ببینید دوستان عزیز سهمی که سینا خان فرمودند اوضاع خوبی داره اون زمین های شیرازش رو اگه امسال فروشش قطعی بشه که خب....اما اگر برای سال بعد هم بشه چون تقریبا همه کارهاش انجام شده میتونه در پیش بینیش در نظر بگیره...170 هزارتا از این سهم رو با خون دل خوردن بین قیمت 140 تا 165 تونسته بودم بخرم و منتظر بودم بعد از این بازگشایی یه افت حدود 10% بکنه و بعد با همه دوستان مثل زیر خاکی واردش بشیم....اما دیگه امروز سینا خان دست گذاشتند روش من هم 100 هزارتا برداشتم.........و تعداد رو به 270 تا رسوندم انشا الله بقیه خرید هم فردا یه 6-7 صفحه ای تحلیل بنیادی از این سهم دارم که میخواستم به موقع در تاپیک زیر خاکی قرار دهم به نظرم خیلی خیلی احتمالش کمه سهم از 175 پایین تر بره و چون حجم میخواستیم از امروز خرید انجام دادیم..ضمنا در نهایت اینکه سهم اگر نتواند کوتاه مدتی جواب دهد میتواند در یک بازه میان مدت 100% بدهد...ولی باید صبور بود شما حال من را بنگرید که چند ماه است 2 هزارتا تا 5 هزارتا این سهم را میخرم اما میدانستم دوستان صبر زیادی ندارند برای همین اون زمان اسمی ازش نیاوردم امیدوارم حالا که استاد سینا زحمتش را کشید به حرکت اصلی و زمان انفجار نزدیک شده باشیم...<ضمنا این را به یاد داشته باشیم که معرفی این سهم توسط تصمیم کبری انجام گرفته و من میخواستم روی این سهم تک خوری کنم و اگر سود خوبی نصیبتان شد سینا جان را دعا کنید>
نظر
-
از چافست جا ماندم
این از پیشنهادهای خوب جناب باربد بود. مبارک هر کس که خرید
نظر
-
ای مهران! گفتم این حجم معامله کار ماها نیستو یه پولدار اومده وسط ها!! اگه می دونستم اون تویی می گفتم بر و بچ بیشتر عرضه کنند;)
ببینید زمین شیرازشون هنوز فروش نرفته اما اصلا بعید نیست که توی کوتاه مدت فروش بره
گزارش های ماهیانشون هم خدایی خوب بودن نسبت به سال پیش و نسبت به بودجه
اما در مورد عرضه سهامدار عمده! دوستان خیلی نگران نباشید. خیلی عرضه نخواهند داشت. ضمنا من یه بار سر کخاک با این که دیده بودم وضعیت عالی شرکتو، به خاطر ترس بیخود از همین عرضه و این بحثا دست دست کردم و با اینکه به دوستان هم تعدیلش رو فته بودم خودم جرات نکردم بخرم و الان هم دارم حسرتش رو می خورم...إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postببینید دوستان عزیز سهمی که سینا خان فرمودند اوضاع خوبی داره اون زمین های شیرازش رو اگه امسال فروشش قطعی بشه که خب....اما اگر برای سال بعد هم بشه چون تقریبا همه کارهاش انجام شده میتونه در پیش بینیش در نظر بگیره...170 هزارتا از این سهم رو با خون دل خوردن بین قیمت 140 تا 165 تونسته بودم بخرم و منتظر بودم بعد از این بازگشایی یه افت حدود 10% بکنه و بعد با همه دوستان مثل زیر خاکی واردش بشیم....اما دیگه امروز سینا خان دست گذاشتند روش من هم 100 هزارتا برداشتم.........و تعداد رو به 270 تا رسوندم انشا الله بقیه خرید هم فردا یه 6-7 صفحه ای تحلیل بنیادی از این سهم دارم که میخواستم به موقع در تاپیک زیر خاکی قرار دهم به نظرم خیلی خیلی احتمالش کمه سهم از 175 پایین تر بره و چون حجم میخواستیم از امروز خرید انجام دادیم..ضمنا در نهایت اینکه سهم اگر نتواند کوتاه مدتی جواب دهد میتواند در یک بازه میان مدت 100% بدهد...ولی باید صبور بود شما حال من را بنگرید که چند ماه است 2 هزارتا تا 5 هزارتا این سهم را میخرم اما میدانستم دوستان صبر زیادی ندارند برای همین اون زمان اسمی ازش نیاوردم امیدوارم حالا که استاد سینا زحمتش را کشید به حرکت اصلی و زمان انفجار نزدیک شده باشیم...<ضمنا این را به یاد داشته باشیم که معرفی این سهم توسط تصمیم کبری انجام گرفته و من میخواستم روی این سهم تک خوری کنم و اگر سود خوبی نصیبتان شد سینا جان را دعا کنید>
اینجا هم میزارم ، فقط به تاریخ معاملاتی که زیر انها خط کشیده ام توجه کنید!
آیا طبیعی است که پر حجمترین معاملات مال سالهای 89 و 90 است؟ ( اونم مال اخرای سال 89 ).
نظر
نظر