کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
آریو جان الان که فک میکنم تو مایه های 1000 تومن هیچی قشهد نمیشه (-: این رو 800-900 بود و 230000 تن چغندر جذب کرده بود نمیدونم چرا چشمو نگرفته بود=)) اون موقع که بخرمش.
امسال کلا خوبن قندی ها ;)
آریو جان الان که فک میکنم تو مایه های 1000 تومن هیچی قشهد نمیشه (-: این رو 800-900 بود و 230000 تن چغندر جذب کرده بود نمیدونم چرا چشمو نگرفته بود=)) اون موقع که بخرمش.
امسال کلا خوبن قندی ها ;)
برای خرید خوبه و ریسک زیادی به نظرم نداره. زیر 1000 فک نکنم بیاد در شرایط عادی . این اولین قندیه که من میبنم اولین پیش بینیش از محقق شده سال قبل بیشتره و گزارش سالمی داده تقریبا :d
البته شرکت میتونه تا 120 هزار تن شکر تصفیه کنه ولی امسال تو اولین پیش بینیش هیچ رقمی نیومده و گویا قصد تصفیه شکر نداشته.
البته بعدش شفاف سازی کرده که 22 هزار تن شکرو تصفیه میکنه که 102 ریال میره رو سودش پس تا اینجا 116 تومن سودشه.
نرخ فروش شکر رو 1100 تومن در نظر گرفته که از این بابت هم میتونه تعدیل بده. 160 هزار تن چغندر پیش بینی جذبش بوده که میتونه 24000 تن تولید کنه ولی در گزارش 20000 تن اومده
نظر من اینه که جداقل بین 150 تا 200 میتونه سود بسازه قهگمت البته از روی اولین پیش بینی بخوایم امارشو در بیاریم خیلی سخته :(.
احتمالا یه مقدار قند هم بتونه تولید کنه که تو گزارش نیاورده -پارسال یه مقداری تعمیرات داشته انگار
در کل برا خرید خوبه تو این قیمت ;)
خوشم اومد ..درسته صورت های سالمی داره ...در نگاه اول همون محدوده 170 تقریبا میسازه ...اما بازگشایی این نماد های متوقف خیلی مهمه ...باید ببینیم عکس العمل بازار به تعدیل های اولیه این گروه چطوریه
دستت درد نکنه ممنون :x
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
توقف نماد معاملاتي قشهد
به اطلاع مي رساند ، نماد معاملاتي شركت شهد با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم ،متوقف شد. مديريت بازار
خب اینم از قشهد مبارکه همۀ دوستان
امروز دارم به صف پتروشیمی خارکی نگاه میکنم که دیروز خریدم و تو این فکرم که کاش نقد بودم امروز پتروشیمی شیراز رو از صف فروش میخریدم و الان به فکر نقد شدن هستم اگه بشه که خوبه (-: امیدوارم کسی دست به صفش نزنه تا نقد بشم=))
امروز تماشاچی می مونم و به شاخص 26000واحدی فکر می کنم. البته یه حماقت کوچولو کردم و تعدادی از کبافق خرید دیروز را که در منفی کامل خریده بودم به قصد نوسان و جایگزینی در مثبت امروز از دست دادم که نشد و لذا خرید فاسمینح بجای کبافق.
نظر