امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رادین1
    عضو فعال
    • Dec 2018
    • 4718

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
    لعنت فرستادیم بر دولت فاسد دروغگو
    همین امروز تمام بازارها را به حال خود رها کنند بعد از چند ماه وضعیت اقتصادی به مراتب بهتر میشه
    زبانمون مو دراورد از بس بگوییم بابا به پیر به پیغمبر فرقی بین تقی و نقی نیست وقتی ساختارها مشکل دارند !!! حالا عده ای می گفتند رئیسی فرق می کند و چنین است و چنان !! مگر وعده درست کردن بازار سرمایه را نمی دادند مگر به روحانی کلیدساز ایراد نمی گرفتند که ملت را در بازاربورس تلکه کردند! خوب بفرمائید این هم از بورس آقای رئیسی !!!

نظر

• ابشار
      عضو فعال
      • Apr 2013
      • 1426

فلوله راعشق است صف خرید بشه انشالله،گفتم جزو ده سهم پربازده یکی دوماه ایندس کوتاه مدت تابلو خونی ۱۸۵و۲۱۰رانشون میده تکنیکالش رانمیدونم

نظر

• پروواز
        ستاره‌دار(6)
        • Sep 2020
        • 5236

فسپا با پی بر ای زیر ۵ و فوروارد زیر ۴ را گذاشتن صف فروش، بفروشید آفرین
        بدجور سهامدار را ترسوندن، خیلی ها را فراری دادن و هنوزم دارن فراری میدن

نظر

• بورس باز قهار
          عضو فعال
          • May 2020
          • 1979

هر چی میخرید فرداش پایین تر میفروشن جالبه

بنیادی مثل پتروشیمی ها تو برگشت جبران میکنند مابقی کف های جدید ، تو میان مدت هم قشنگ رشد میکنند و بازدهی خودشون رو دارند و سود مجمع هم پیشکش
          دمشون گرم

نظر

• nahamya
            عضو فعال
            • May 2014
            • 629

سلام
            متسافانه خیلی بد ضرر کردم این یک ماه اخر
            هرچی چندوقت جلوی خودم رو گرفتم ولی این ماه خراب کردم
            اگر سال پیش شهریور پولمو برداشته بودم رفته بودم تو بانک هم میزاشتم شاید نزدیک 100 درصد و بیشتر از الان جلو تر بودم
            در حالی که روز به روز تورم بیشتر و اجناس گرون تر شدن
            ملک دوبرابر شد
            خودرو نزدیک دوبرابر
            و خیلی از اجناس مصرفی
            یعنی از اینطرف ضرر و از اونطرف همه چی گرون با این حساب 300 درصد عقب

نمودار شاخص و بعضی سهما رو سر فرصت میزارم
            خواستم درد دلی کرده باشم
            در صورتی که هیچ کار ضررها رو جبران نمیکنه
            امید واهی هم به خودمون ندیم بهتره
            ادم باید با خودش صادق باشه تا پی به اشتباهش ببره که متاسافانه این نپذیرفتن مسیله که باید از بورس رفت و نفعی نداره مشکل کار بوده این مدت
            impulsive_wave

نظر

• کیوان
              ستاره دار (1)
              • Jun 2011
              • 5094

در اصل توسط nahamya پست شده است View Post
              سلام
              متسافانه خیلی بد ضرر کردم این یک ماه اخر
              هرچی چندوقت جلوی خودم رو گرفتم ولی این ماه خراب کردم
              اگر سال پیش شهریور پولمو برداشته بودم رفته بودم تو بانک هم میزاشتم شاید نزدیک 100 درصد و بیشتر از الان جلو تر بودم
              در حالی که روز به روز تورم بیشتر و اجناس گرون تر شدن
              ملک دوبرابر شد
              خودرو نزدیک دوبرابر
              و خیلی از اجناس مصرفی
              یعنی از اینطرف ضرر و از اونطرف همه چی گرون با این حساب 300 درصد عقب

نمودار شاخص و بعضی سهما رو سر فرصت میزارم
              خواستم درد دلی کرده باشم
              در صورتی که هیچ کار ضررها رو جبران نمیکنه
              امید واهی هم به خودمون ندیم بهتره
              ادم باید با خودش صادق باشه تا پی به اشتباهش ببره که متاسافانه این نپذیرفتن مسیله که باید از بورس رفت و نفعی نداره مشکل کار بوده این مدت
              من هیچوقت اینقدر ناامید نبودم. ضرر من اونقدر بزرگ و سنگینه که هیچ جوره و هیچ جایی دیگه نمیتونم جبرانش کنم. هرچی هم بدوم و بخوام سودی بیارم رو ضررهام، تورم با سرعت بسیار بیشتری از من سبقت میگیره .
              من از نظر روحی و درونی خیلی قوی بودم اما چنان احساس شکست و حقارت میکنم که به چه دلیل و عنوانی اینهمه مدت موندم؟! در بورس موندم. در مملکت موندم. ساکت موندم، منفعل موندم... من دیگه خیلی وقته نمی تونم از درون شاد باشم و این روی زندگی خودم و محیط و خانواده ام هم تاثیر بدی گذاشته !
              دل من هم پره دوست عزیر ...دیگه دارم اوردوز میکنم!
              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• nahamya
                عضو فعال
                • May 2014
                • 629

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                من هیچوقت اینقدر ناامید نبودم. ضرر من اونقدر بزرگ و سنگینه که هیچ جوره و هیچ جایی دیگه نمیتونم جبرانش کنم. هرچی هم بدوم و بخوام سودی بیارم رو ضررهام، تورم با سرعت بسیار بیشتری از من سبقت میگیره .
                من از نظر روحی و درونی خیلی قوی بودم اما چنان احساس شکست و حقارت میکنم که به چه دلیل و عنوانی اینهمه مدت موندم؟! در بورس موندم. در مملکت موندم. ساکت موندم، منفعل موندم... من دیگه خیلی وقته نمی تونم از درون شاد باشم و این روی زندگی خودم و محیط و خانواده ام هم تاثیر بدی گذاشته !

راستش ضرر من رو هم نمیشه جبران کرد
                من یه اشتباه کردم 50 درصد اعتبار گرفتم روی اون هم ضربه بدی خوردم
                به نزدک و اشناها هم نمیشه گفت ، طرف یکسال با کلمه ترید اشنا شده تو ارز دیجیتال داره جولان میده به خوب وبد بازار کاری ندارم ولی از چشم نزدکا من مثلا حرفه ای این بازارم

دوستان زیادی مثل ما هستن ، گفتم اینجا که مجازی با هم ارتباط داریم ادم راحت تره

مشکل این بود که زیادی رو این بازار بها دادم ، یعنی از کار اصلیم وقت زدم برای این بازار ولی بی فایده بود

حرف اخر رو بزنم که خدا روشکر نعمت سلامتی هست
                درسته که باید خیلی جلوتر میبودیم ولی دیدم ادم هایی که نه از صفر بلکه خیلی منفی شروع کردن
                ادم هایی ورشکست شدن ولی قوی تر بلند شدن
                فقط صبر لازمه :((
                impulsive_wave

نظر

• پروواز
                  ستاره‌دار(6)
                  • Sep 2020
                  • 5236

ظلم پایدار نخواهد موند، البته باید در مقابل ظالم هم مقاومت و مقابله کرد.
                  آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2021/10/23, 18:14.

نظر

• SARDAR_S
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 505

مراقب سلامتیت باش ضرر تلخه ولی تا جای ممکن نگذار این تلخی به روابطت با خانواده ات هم کشیده بشه یا دچار بیماری بشی و گرفتار دکترهای از خدا بیخبری که فقط بیمار را به چشم پول نگاه میکنن بشی

نظر

• MOSTAFAVI
                      Banned
                      • Jun 2012
                      • 5636

در اصل توسط nahamya پست شده است View Post
                      راستش ضرر من رو هم نمیشه جبران کرد
                      من یه اشتباه کردم 50 درصد اعتبار گرفتم روی اون هم ضربه بدی خوردم
                      به نزدک و اشناها هم نمیشه گفت ، طرف یکسال با کلمه ترید اشنا شده تو ارز دیجیتال داره جولان میده به خوب وبد بازار کاری ندارم ولی از چشم نزدکا من مثلا حرفه ای این بازارم

دوستان زیادی مثل ما هستن ، گفتم اینجا که مجازی با هم ارتباط داریم ادم راحت تره

مشکل این بود که زیادی رو این بازار بها دادم ، یعنی از کار اصلیم وقت زدم برای این بازار ولی بی فایده بود

حرف اخر رو بزنم که خدا روشکر نعمت سلامتی هست
                      درسته که باید خیلی جلوتر میبودیم ولی دیدم ادم هایی که نه از صفر بلکه خیلی منفی شروع کردن
                      ادم هایی ورشکست شدن ولی قوی تر بلند شدن
                      فقط صبر لازمه :((
                      در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
                      چند روز پیش یه حساب دوساله با سود20% بازکردم که بعد از یک ماه میشه روز شمار.بازار خوب شد کم کم به سبد فعلی اضافه می کنم ،نشد هم از همون جا میرم سراغ بقیه بازارها.بازار بورس ،متاسفانه فعلا تحلیل بردار نیست.با این که قیمت های جهانی همه صعودین ، اینجا شاخص متاسفانه هر روز نزولیه.
                      فعلا معلوم نیست تو بورس چه خبره.با این همه ریزش تازه دوستان می گن اگه شنبه هم بازار نزولی باشه،شاخص حدود چند ده هزار واحد دیگه می ریزه/:.negaran.:/

در پایان هفته اخیر رکورد خروج پول حقیقی برای 8 روز متوالی ثبت شد. در مجموع کل هفته 3 هزار و 700 میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد و میانگین روزانه خروج پول حقیقی 740 میلیارد تومان بود که نسبت به هفته پیشین رشد 215 درصدی داشته است. در 8 روز کاری اخیر در مجموع 4 هزار و 781 میلیارد تومان نقدینگی حقیقی از بازار خارج شده است.
                      بعید می دونم کسی از بروبچ این سایت توی یک ماه گذشته ضرر نکرده باشه.البته میزان ضرر و زیان بر اساس مقدار سرمایه گذاری شده،متغیره.حالا یکی کمتر و یکی بیشتر.
                      ضرر کردن واقعا دردناکه اما از اون بدتر افسردگی و نا امیدی و خدای ناکرده ،بیماری هاییه که ممکنه به سراغ آدم بیاد.
                      از خدا می خوام به همه بروبچ تالار بورسی ،تن سالم ،دل خوش و عاقبت بخیری عطا کنه.
                      انشالله همیشه سبز باشید

نظر

• dornaa
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1468

دولت با فروش اخزا باسود 25 درصدی داره تمام سرمایه ها رو جارو میکنه

به تعدادفروش بلای اخزا در روز توجه کنید

نظر

• علیرضا حسنی
                          عضو فعال
                          • Mar 2019
                          • 1642

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post

همش تقصیر خودته پیرمرد پر حاشیه، انقد اخزا خریدی که بورس رو زمین زدی.

اما نگران نباش نوبت خریداران اخزا هم میرسه، هیچ کس از زیان خرید سهام و ریال نمیتونه فرار کنه. دیرو زود داره سوخت و سوز نداره.

نظر

• بورس باز قهار
                            عضو فعال
                            • May 2020
                            • 1979

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post

درود
                            یک نکته اینکه سود ۲۵ درصدی در سررسید میباشد که تقریبا سررسید انها ۲ تا ۳ سال اینده است که یه نظرم بالا هم نیست که خیلی هم پایینه ....
                            بعد قبل از سررسید هم میفروشی ۱ درصد هم پایین تر میخرن
                            اوراق درآمد ثابت با پرداخت ماهیانه میانگین ۲۰ تا ۲۱ درصد سود میده و بازارگردان داره و قوی است
                            پس توجه کنید سود همون ۲۰ درصد است

نظر

• dornaa
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 1468

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                              همش تقصیر خودته پیرمرد پر حاشیه، انقد اخزا خریدی که بورس رو زمین زدی.

اما نگران نباش نوبت خریداران اخزا هم میرسه، هیچ کس از زیان خرید سهام و ریال نمیتونه فرار کنه. دیرو زود داره سوخت و سوز نداره.
                              تواین چند ماهه هرچی اخزا خریدم توضررم

اخزا باسود 20 درصد خریدم الان 5درصد توضررم

نظر

• امیدازاد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 3751

امروز خواستم ..کلا خارج بشم..ته مانده سهام رو بزارم برا فروش ...اولا که فروش نمی رفت ..دوما دیدم چه گندی زدم !! پول ماشین مدل ۲۰۱۵ رو اوردم تو بورس...الان با پولی که مونده مدل ۲۰۰۸ رو هم نمیتونم جایگزین کنم !!تو یه ماه!! ..۷ سال عقب افتادم !!حسنی بیا با ماشین از روی من رد شو !!بابت همه بی توجهی به هشدارهات از خودم شرمنده ام !!

نظر

در حال کار...
                                X