امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4101

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
    امروز...حدود ساعت ۱۱.که داشتم بازار و اخبار رو دنبال می کردم ..مخصوصا گرانی دلار و خودرو رو..یهو درد شدیدی تو سینه ام احساس کردم ...اصلا نفسم در نمی آمد...نتونستم بشینم فرمان ...زنگ زدم اورژانس...تا رسیدن ...خیلی اذیت شدم..با خودم گفتم دیگه سکته کردم.دیگه اومدن ..بعد کلی معاینه و صحبت ..گفتن بهت شوک عصبی وارد شده و درد معده اس..نه قلب...اینم ...کار بود ما کردیم ...نمیدونم این چه بلاهت و حماقتی بود که دچارش شدم ...به حرف کارگزار ابله تر از خودم خام شدم ...هم ماشینم رفت هم سرمایه ..هم سلامتی و اعصابم...
    متاسف شدم از این موضوع ولی خدا را شکر که مشکل قلبی نبوده . فشار خون و تپش قلب در اون لحظات چند بود ؟
    فشار عصبی خیلی بد است . چنین مشکلاتی ایجاد میکنه . در اینطور موارد ، کمتر از نصف ، در حد یک سوم الپرازولام نیم میلی گرمی زیر زبان باعث ارامش اعصاب میشه و ریلکس میشی . به نظرم همیشه همراهت باشه حتی مواقع خارج از منزل . یکی از ارام بخش های ملایم و بی ضرر است و بدن را از فشار عصبی تخلیه میکنه . به نصف اگر برسد خواب الودگی ایجاد میکنه . بیشتر از یک سوم نباشه

فشار روحی و عصبی زیادی روی کل اهالی این ماتمکده به اسم بورس تهران در این روزها وارد است . چه باید کرد . مشکل این روزهای ما اینه که از وقتی که در 15 ماه گذشته سودمون در حال دود شدن است و خیلی ها هم از اصل سرمایه شون ، بازارهای دیگر رو به رشد بوده و این فشار را دو چندان میکنه
    سالهای دور 92 تا 96 اگر زیانی بود یا اگر درجازدنی بود سایر بازارها تقریبا راکد و ارام بود . دیگه درد جا ماندگی زیان دو طرفه نبود ولی زیان های اخیر از کاهش سود یا دیگه فاجعه بار برای ورودهای دو سال گذشته و از اصل سرمایه ، زیانی دو طرفه است و این موضوع پتکی شده بر سر اهالی

امیدوارم همگی و هر چه زودتر از این درد و وضعیت خلاص شویم . براتون ارزوی سلامتی و ارامش دارم

نظر

• azad.
      عضو فعال
      • Jun 2019
      • 962

امروز...حدود ساعت ۱۱.که داشتم بازار و اخبار رو دنبال می کردم ..مخصوصا گرانی دلار و خودرو رو..یهو درد شدیدی تو سینه ام احساس کردم ...اصلا نفسم در نمی آمد...نتونستم بشینم فرمان ...زنگ زدم اورژانس...تا رسیدن ...خیلی اذیت شدم..با خودم گفتم دیگه سکته کردم.دیگه اومدن ..بعد کلی معاینه و صحبت ..گفتن بهت شوک عصبی وارد شده و درد معده اس..نه قلب...اینم ...کار بود ما کردیم ...نمیدونم این چه بلاهت و حماقتی بود که دچارش شدم ...به حرف کارگزار ابله تر از خودم خام شدم ...هم ماشینم رفت هم سرمایه ..هم سلامتی و اعصابم...
      بد نباشه...انشالله همیشه سلامت و تندرست باشین...
      اگر بخوایین گذشته رو مرور کنید و حرص بخورید دور از جون دچار حملات پانیک میشد...با توجه به تجربه خودم حملات پانیک از دید من دقیقاااا تجربه مرگ هست و بس...
      فعلا باید حواسمون به سلامتی تا انشاللللله بازار بهتر بشه

نظر

• علیرضا حسنی
        عضو فعال
        • Mar 2019
        • 1642

یه مشت پانیکی و قرصی جمع شدیم دور هم اسم خودمون رو گزاشتیم بورس باز. =))

خب چه کاریه مگه عقل نداریم، خب این چه بیزنسی هست دیگه تازه یه عده روش تعصب ناموسی هم دارن.

نظر

• azad.
          عضو فعال
          • Jun 2019
          • 962

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post

خب چه کاریه مگه عقل نداریم، خب این چه بیزنسی هست دیگه تازه یه عده روش تعصب ناموسی هم دارن.
          جناب حسنی ملت دو تراول ۵۰ هزار تومنی گم میکنن تا دو هفته دارن دنبالش میگردن و افسوس میخورن ...یه کالایی رو ۳۰۰۰ هزار تومن گرون تر بخرن احساس حماقت میکنن....اون وقت ما:D
          تازه به نظرم ما خییلی پوست کللفت هستیم که با این همه ضرر هنوز به امید روزهای بهتر در بازار میمونیم...

نظر

• دفتردار
            عضو فعال
            • Feb 2013
            • 858

الان جنگ بین رعیت های بورسی های با دست خالی با یک کامپیوتر فگستنی واطلاعات سوخته کدال از یکطرف و
            سواره نظام حقوقی وصندوق با ابرکامپیوتر مجهز به الگوریتم وانواع نرم افزار و اطلاعات نهانی شرکت‌ها و مزدوران کارگزاری ها و بازار گردان و ...ازطرف دیگر.
            همین که در این جنگ نابرابر زنده هستیم خیلی هنرمندیم!

نظر

• سرمایه گذار
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1925

اگر نقد نبودی این حرف را می زدی؟؟
              کار از راهکار گذشته همه در باتلاق بورس گیر افتادیم هر دست و پای مساوی با سقوط بیشتر در این لنجزار ایجاد شده است.
              آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• امیدازاد
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 3751

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                متاسف شدم از این موضوع ولی خدا را شکر که مشکل قلبی نبوده . فشار خون و تپش قلب در اون لحظات چند بود ؟
                فشار عصبی خیلی بد است . چنین مشکلاتی ایجاد میکنه . در اینطور موارد ، کمتر از نصف ، در حد یک سوم الپرازولام نیم میلی گرمی زیر زبان باعث ارامش اعصاب میشه و ریلکس میشی . به نظرم همیشه همراهت باشه حتی مواقع خارج از منزل . یکی از ارام بخش های ملایم و بی ضرر است و بدن را از فشار عصبی تخلیه میکنه . به نصف اگر برسد خواب الودگی ایجاد میکنه . بیشتر از یک سوم نباشه

فشار روحی و عصبی زیادی روی کل اهالی این ماتمکده به اسم بورس تهران در این روزها وارد است . چه باید کرد . مشکل این روزهای ما اینه که از وقتی که در 15 ماه گذشته سودمون در حال دود شدن است و خیلی ها هم از اصل سرمایه شون ، بازارهای دیگر رو به رشد بوده و این فشار را دو چندان میکنه
                سالهای دور 92 تا 96 اگر زیانی بود یا اگر درجازدنی بود سایر بازارها تقریبا راکد و ارام بود . دیگه درد جا ماندگی زیان دو طرفه نبود ولی زیان های اخیر از کاهش سود یا دیگه فاجعه بار برای ورودهای دو سال گذشته و از اصل سرمایه ، زیانی دو طرفه است و این موضوع پتکی شده بر سر اهالی

امیدوارم همگی و هر چه زودتر از این درد و وضعیت خلاص شویم . براتون ارزوی سلامتی و ارامش دارم
                ممنونم سیتی جان ....فکر می کنم که اومدن در اون لحظه ۱۶ روی ۱۲ بود با ضربان ۱۲۰...اصلا چشمام داشت درمی آمد ...یه کاپتو پریل گذاشتن زیر زبانم ...یه چند دقیقه ای کشید تا بهتر شدم ..تو امبولانس نوار هم . گرفتن ..خیلی تجربه بدی بود .....درد و احساس خفگی..و تهوع...الان که می نویسم باز حالم خراب میشه ...ممنونم از همدلیت ..بدبختی اصلی اینه من همسرمم روانشناس هست ...ولی خجالت می کشم ..براش بگم چه دسته گلی به آب دادم و این جوری شدم...مجبور شدم ..داستان و دروغ سرهم کنم...حالا دور و بری ها هم یه جور دیگه رو ما حساب می کنند ..بفهمند این طور شده ..کل اعتبار و آبروم میره ...

نظر

• علیرضا حسنی
                  عضو فعال
                  • Mar 2019
                  • 1642

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
                  کار از راهکار گذشته همه در باتلاق بورس گیر افتادیم هر دست و پای مساوی با سقوط بیشتر در این لنجزار ایجاد شده است.
                  والا اگه به این چیزا باشه من باید بیشتر از همتون حرص بخورم! چون حداقل شماها همگی تحلیل و پیش بینیتون اشتباه بوده، من بدبخت تحلیلم هم درست بوده اما با بدشانسی توی این منجلاب همراه شما گیر کردم پس خداییش من باید بیشتر از همه ناراحت باشم که نیستم. من بدبخت بهمن پارسال با حفاری رفتم افزایش سرمایه از انباشته که ۸ ماه طول کشید تا ثبت بشه و در عین ناباوری وقتی سه شنبه سهم قابل معامله شد و میخواستم بفروشم دیدم تو پرتفوی من ننشسته چون دو تا کارگزاری دارم باید دستی تغییر کارگذار ناظر میزدم و شنبه هم با اینکه میخواستم بفروشم بازم خورد به این ریزش اخر بازار.

اما بازم ناراحت نیستم چون مسئولیت همه اینها به عهده خودمه و باید سعی کنم از این وقایع درس بگیرم و تجربه کسب کنم.

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5094

در اصل توسط دفتردار پست شده است View Post
                    الان جنگ بین رعیت های بورسی های با دست خالی با یک کامپیوتر فگستنی واطلاعات سوخته کدال از یکطرف و
                    سواره نظام حقوقی وصندوق با ابرکامپیوتر مجهز به الگوریتم وانواع نرم افزار و اطلاعات نهانی شرکت‌ها و مزدوران کارگزاری ها و بازار گردان و ...ازطرف دیگر.
                    همین که در این جنگ نابرابر زنده هستیم خیلی هنرمندیم!
                    اضافه کن همه این تشکیلات زیر چتر حمایتی خود سازمان و ناظرانی که می بایست طرف ما سهامدار خرد میبودند!!
                    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• امیدازاد
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 3751

دیگه همین ....نمیدانم ...چه سری هست ..ادم کل عقل و مغزش تعطیل میشود ...بیشتر از ضرر مادی ....چیزی که ادم را اذیت می کند
                      این هست.. چطور توانسته این حجم از اشتباهات رو یکدفعه انجام بده ... هرطور نگاه می کنم ...نباید این طور میشد

نظر

• morteza220
                        عضو عادی
                        • Nov 2020
                        • 226

زندگی فهم نفهمیدنهاست.....
                        همه ما باختیم بد هم باختیم...ولی هنوز دنیا به آخر نرسیده و کسی از فردا خبر نداره که چی میشه...
                        پس به دنبال چراهای زندگی نباش.....زندگی مثل دوران سربازی توی ارتش...که یه گروهبان کادر چلغوز توی صورتت زل میزنه و داد میکشید که سرباز , ارتش چرا نداره....

دیگه همین ....نمیدانم ...چه سری هست ..ادم کل عقل و مغزش تعطیل میشود ...بیشتر از ضرر مادی ....چیزی که ادم را اذیت می کند
                        این هست.. چطور توانسته این حجم از اشتباهات رو یکدفعه انجام بده ... هرطور نگاه می کنم ...نباید این طور میشد

نظر

• امام قلی خان
                          عضو فعال
                          • Aug 2015
                          • 1542

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
                          با سلام
                          استاد حسنی راست می گوید
                          چون تحلیل هایش همیشه درست بوده است ناراحت می باشد.بخصوص که در آن غار مخصوص کرونا با همان چند بطری آب معدنی خط اینترنتش کار نمی داده است و نتوانسته به موقع تغییر کارگزار ناظر بدهد.البته ماشین های چینی وای فای سر خود دارند و نمی دانم به چه علت از سیستم اینترنت ماهواره ای چونگ چانگ پلاسش استفاده ننموده . شاید هم ماشین را از غار دورتر پارک نموده است .بهر حال ناراحت می باشد و تمام نوابغ ناراحت بوده اند و مردم عادی آنها را نمی فهمیده اند.حسنی حتی درست پیش بینی نمود که آمریکایی وطن پرست به ترامپ رای میدهد و ترامپ رای می آورد و سکه خریدو دیدیدد که ترامپ رای آورد و حسنی باید هم غمناک باشد.امثال من که دائم مثل سال 98 و 97 اشتباه می نماییم باید شاد باشیم و با تنبک و داریه برای قرمزی بازار برقصیم و هرچه قرمز تر شد خودمان را ملامت نماییم و پس از چندین بشکن یک درود به روان پاک استاد حسنی بفرستیم که چقدر این انسان فهمیده و دانایی می باشد و حکیم و دانشمند که سکه 16 خریدی را 10 فروخت و حفاری خرید تا کمکی برای جمع آوری بازار به اهالی بازار نماید. لعنت به غارها که اینترنت ندارند.صبح هم چندین فحش به من داد و برایم طلب مرگ نمود چون می داند پیرمردی مثل من باید بمیرد تا هم موجب گرمایش بیشتر کره زمین نگردد و هم سهم آب معدنی اش را هم حسنی بخرد و بنوشد.
                          با تشکر
                          امام قلی خان
                          مدیر کارگروه مشترک مقابله با زالوصفتی و جمع آوری آسیب دیدگان روانی از بی توجهی
                          نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                          از هم ندوشیم.
                          با هم بنوشیم.

نظر

• b4city
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 4101

ممنونم سیتی جان ....فکر می کنم که اومدن در اون لحظه ۱۶ روی ۱۲ بود با ضربان ۱۲۰...اصلا چشمام داشت درمی آمد ...یه کاپتو پریل گذاشتن زیر زبانم ...یه چند دقیقه ای کشید تا بهتر شدم ..تو امبولانس نوار هم . گرفتن ..خیلی تجربه بدی بود .....درد و احساس خفگی..و تهوع...الان که می نویسم باز حالم خراب میشه ...ممنونم از همدلیت ..بدبختی اصلی اینه من همسرمم روانشناس هست ...ولی خجالت می کشم ..براش بگم چه دسته گلی به آب دادم و این جوری شدم...مجبور شدم ..داستان و دروغ سرهم کنم...حالا دور و بری ها هم یه جور دیگه رو ما حساب می کنند ..بفهمند این طور شده ..کل اعتبار و آبروم میره ...
                            خواهش میکنم همدلی وظیفه است
                            بله این کار توش خودمون را کشته بیرونش مردم و باید یا ظاهر سازی کرد یا دروغ گفت که اره اوضاع خوبه . خیلی ها بورس و کلا معامله گری را با مغازه پر درامد و بدون ریسک یا شغلی که فقط پول میاره و زیان براش معنی نداره اشتباه گرفتند . نمیشه هالیشون کرد که بابا این کار مثل شغل با درامد ثابت نیست . اصلا مدتها میشه که هیچی توش نیست و حتی زیان هم هست

اگر حرف زدن در موردش براتون ناخوشایند است جواب ندید . من بر حسب وظیفه و احترام جواب میدم
                            فشار زیرت که در اصطلاح پزشکی دیاستولیک است اگر واقعا 12 بوده خیلی بالا بوده . فشار زیر ، بالای 11 را باید جدی گرفت هر چند این مورد شما مقطعی و کوتاه مدت بوده . عدد بالای 11 در فشار دیاستولیک حتی بدتر از فشار بالائی یا سیستولیک است
                            سیستولیک برای کسانی که سابقه فشار خون داشته باشند یا حتی نداشه باشند ، 16 خیلی بالا نیست ولی دیاستولیک بالای 10 و 11 باید کنترل شود

دستگاه فشار سنج دیجیتال بگیر و هر از گاهی کنترل کن هر چند عرض کردم احتمال زیاد این مورد مقطعی و کوتاه مدت بوده . اگر بازم بالا بود دارو مصرف کنی بد نیست . کاپتوپریل مقطعی و اورژانسی برای چنین مواقعی و زیر زبانی است ولی داروی مشخص با دوز مشخص بصورت خوراکی بحثش جداست
                            معذرت اگر نوشتنم باعث عدم ارامش میشه . کسانی مثل ما که در معرض استرس های روزانه و اقتصادی قرار داریم باید این مسائل را جدی تر بگیریم بخصوص وقتی بدنمون در برابر این ناملایمات واکنش های این چینین داشته باشد و اسیب پذیر باشیم

نظر

• manmehdiam
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2011
                              • 1623

اگر حمله اضطرابی (پانیک اتک) بوده باشه که حدس میزنم همون بوده. منم تجربه اش رو دارم. خیلی وحشتناکه! خیلی مزخرفه . خیلی احساس شخمی هست. الان یادم میاد حالم بد میشه حتی...

بارها به من گفتن که جدی بگیرم این موضوع رو . چون میگن میتونه خطرناک باشه. البته مدتهاست که دیگه تجربه ای به اون شدت دست کم نداشتم احتمالا هنر دایورت به کتف! رو در خودم تقویت کردم :D
                              تو هم حتما امتحانش کن. تا فکرت مشغول شد سریع دایورت :D

از شوخی گذشته
                              یک حقیقت بدیهی که مطمئنیم اینه که : گذشته درگذشته! تمام شده رفته . قاعدتا از گذشته باید بیاموزیم و نه به آن بیاویزیم

من به شدت این اصل رو قبول دارم: اگر درس لازم را از هر تجربه ضرر و زیان (به هر شدتی که میخواد باشه) به درستی بیاموزید، شک نکنید....شک نکنید...شک نکنید که هزینه ای که بابت این اموزش با این ضرر انجام دادید هرچقدر هم بزرگ باشد بازم می ارزه و شما برنده هستید. همانقدر که مطمئن هستم الان شب هست! همانقدر به این گفته اطمینان دارم!

به شرطی که به درستی به این سوال جواب بدیم: چطوری این حجم از اشتباهات رخ داد! یاد داشت برداری هم بسیار مفیده. که چطوری و چه دلایلی و چه احساسی و .... از ابتدای پوزیشن زیانده تا انتهای آن باعث این رخداد شد.

متاسفانه منظور ما از (چطوری این حجم از اشتباهات رخ داد و ...بررسی دلایل اون.) در اصل این است که (خاک بر سرت که این حجم از اشتباهات رخ داد!! و فشار عصبی فقط نتیجه اش هست)

در کل امید خان! به شعار اصلی ما قماربازا وفادار باش....قمار باز اگر نگه به کتف ام!!! که .....:D

دایورت رو تقویت کن برادر....همه کمابیش مثل همیم در بورس...اصلا 95درصد ملت کمابیش مثل همیم و با یک فلاکتی خوشیم ...بیخیال:D
                              [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• امیدازاد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 3751

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                                خواهش میکنم همدلی وظیفه است
                                بله این کار توش خودمون را کشته بیرونش مردم و باید یا ظاهر سازی کرد یا دروغ گفت که اره اوضاع خوبه . خیلی ها بورس و کلا معامله گری را با مغازه پر درامد و بدون ریسک یا شغلی که فقط پول میاره و زیان براش معنی نداره اشتباه گرفتند . نمیشه هالیشون کرد که بابا این کار مثل شغل با درامد ثابت نیست . اصلا مدتها میشه که هیچی توش نیست و حتی زیان هم هست

اگر حرف زدن در موردش براتون ناخوشایند است جواب ندید . من بر حسب وظیفه و احترام جواب میدم
                                فشار زیرت که در اصطلاح پزشکی دیاستولیک است اگر واقعا 12 بوده خیلی بالا بوده . فشار زیر ، بالای 11 را باید جدی گرفت هر چند این مورد شما مقطعی و کوتاه مدت بوده . عدد بالای 11 در فشار دیاستولیک حتی بدتر از فشار بالائی یا سیستولیک است
                                سیستولیک برای کسانی که سابقه فشار خون داشته باشند یا حتی نداشه باشند ، 16 خیلی بالا نیست ولی دیاستولیک بالای 10 و 11 باید کنترل شود

دستگاه فشار سنج دیجیتال بگیر و هر از گاهی کنترل کن هر چند عرض کردم احتمال زیاد این مورد مقطعی و کوتاه مدت بوده . اگر بازم بالا بود دارو مصرف کنی بد نیست . کاپتوپریل مقطعی و اورژانسی برای چنین مواقعی و زیر زبانی است ولی داروی مشخص با دوز مشخص بصورت خوراکی بحثش جداست
                                معذرت اگر نوشتنم باعث عدم ارامش میشه . کسانی مثل ما که در معرض استرس های روزانه و اقتصادی قرار داریم باید این مسائل را جدی تر بگیریم بخصوص وقتی بدنمون در برابر این ناملایمات واکنش های این چینین داشته باشد و اسیب پذیر باشیم
                                اختیار دارید ..ممنونم از بابت راهنمایی و توصیه هاتون ...اتفاقا ...فشار سنج دیجیتال وو پالس اکسی متر و گوشی و... همه این ها رو دارم ولی...تقریبا هیچ وقت خودم استفاده نکردم ...بازهم ممنون از توصیه تون...یه چند روزی بگیرم و یادداشت کنم...

نظر

در حال کار...
                                X