امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • dornaa
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 1468

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
    اگر حمله اضطرابی (پانیک اتک) بوده باشه که حدس میزنم همون بوده. منم تجربه اش رو دارم. خیلی وحشتناکه! خیلی مزخرفه . خیلی احساس شخمی هست. الان یادم میاد حالم بد میشه حتی...

بارها به من گفتن که جدی بگیرم این موضوع رو . چون میگن میتونه خطرناک باشه. البته مدتهاست که دیگه تجربه ای به اون شدت دست کم نداشتم احتمالا هنر دایورت به کتف! رو در خودم تقویت کردم :D
    تو هم حتما امتحانش کن. تا فکرت مشغول شد سریع دایورت :D

از شوخی گذشته
    یک حقیقت بدیهی که مطمئنیم اینه که : گذشته درگذشته! تمام شده رفته . قاعدتا از گذشته باید بیاموزیم و نه به آن بیاویزیم

من به شدت این اصل رو قبول دارم: اگر درس لازم را از هر تجربه ضرر و زیان (به هر شدتی که میخواد باشه) به درستی بیاموزید، شک نکنید....شک نکنید...شک نکنید که هزینه ای که بابت این اموزش با این ضرر انجام دادید هرچقدر هم بزرگ باشد بازم می ارزه و شما برنده هستید. همانقدر که مطمئن هستم الان شب هست! همانقدر به این گفته اطمینان دارم!

به شرطی که به درستی به این سوال جواب بدیم: چطوری این حجم از اشتباهات رخ داد! یاد داشت برداری هم بسیار مفیده. که چطوری و چه دلایلی و چه احساسی و .... از ابتدای پوزیشن زیانده تا انتهای آن باعث این رخداد شد.

متاسفانه منظور ما از (چطوری این حجم از اشتباهات رخ داد و ...بررسی دلایل اون.) در اصل این است که (خاک بر سرت که این حجم از اشتباهات رخ داد!! و فشار عصبی فقط نتیجه اش هست)

در کل امید خان! به شعار اصلی ما قماربازا وفادار باش....قمار باز اگر نگه به کتف ام!!! که .....:D

دایورت رو تقویت کن برادر....همه کمابیش مثل همیم در بورس...اصلا 95درصد ملت کمابیش مثل همیم و با یک فلاکتی خوشیم ...بیخیال:D
    پس بریم بخوابیم تا برای دایورت کردنه فردا اماده بشیم

البته بشرط حیات

نظر

• b4city
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 4101

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
      اختیار دارید ..ممنونم از بابت راهنمایی و توصیه هاتون ...اتفاقا ...فشار سنج دیجیتال وو پالس اکسی متر و گوشی و... همه این ها رو دارم ولی...تقریبا هیچ وقت خودم استفاده نکردم ...بازهم ممنون از توصیه تون...یه چند روزی بگیرم و یادداشت کنم...
      خواهش میکنم . این فضا برای تبادل نظرهای در راستای همدلی و کمک به یکدیگر زیباتر میشه
      فشار سنج بازوئی بهتر است . مچی را زیاد جدی نگیر به درد نمیخوره
      موقع فشار گرفتن باید ریلکس باشی و به هیچی فکر نکنی و هیجان نداشته باشی که وای نکنه حالا فشارم بالا باشه
      معده ات زیاد پر نباشه و چند ساعتی بعد از غذا خوردن باشه ، تا عدد را دستخوش هیجان و استرس و معده پر بالا نشون نده . حس دستشوئی و تحت فشار از هر دو نمونه سبک و سنگین نباید باشی

بعد از بستن فشار سنج به بازو ، باید سنسور دقیقا روی شاهرگ و وسط قسمت تاشوی ارنج باشه ، نه بالا پائین و نه به سمت چپ و راست ، طوری لایه ها را ببندی که نه زیاد سفت و نه شل باشه . 2 انگشت راحت بره زیرش . عرض پارچه و چسب فشار سنج بصورتی باشه که یک سومش زیر ارنج به سمت انگشتان باشه و دو سومش روی بازو باشه و بالای ارنج و با رعایت همه این مسائل استارتش کنی
      پدرم استعداد فشار خون داشت و من 2 سالی بود که پدرم را تست فشار میکردم و این موارد را فول شدم ..... ای دل غافل ....

نظر

• امیدازاد
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 3751

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
        خواهش میکنم . این فضا برای تبادل نظرهای در راستای همدلی و کمک به یکدیگر زیباتر میشه
        فشار سنج بازوئی بهتر است . مچی را زیاد جدی نگیر به درد نمیخوره
        موقع فشار گرفتن باید ریلکس باشی و به هیچی فکر نکنی و هیجان نداشته باشی که وای نکنه حالا فشارم بالا باشه
        معده ات زیاد پر نباشه و چند ساعتی بعد از غذا خوردن باشه ، تا عدد را دستخوش هیجان و استرس و معده پر بالا نشون نده . حس دستشوئی و تحت فشار از هر دو نمونه سبک و سنگین نباید باشی

بعد از بستن فشار سنج به بازو ، باید سنسور دقیقا روی شاهرگ و وسط قسمت تاشوی ارنج باشه ، نه بالا پائین و نه به سمت چپ و راست ، طوری لایه ها را ببندی که نه زیاد سفت و نه شل باشه . 2 انگشت راحت بره زیرش . عرض پارچه و چسب فشار سنج بصورتی باشه که یک سومش زیر ارنج به سمت انگشتان باشه و دو سومش روی بازو باشه و بالای ارنج و با رعایت همه این مسائل استارتش کنی
        پدرم استعداد فشار خون داشت و من 2 سالی بود که پدرم را تست فشار میکردم و این موارد را فول شدم ..... ای دل غافل ....
        ...یاد عزیز درگذشته تان بخیر و روحش قرین آرامش و آمرزش...

نظر

• رادین1
          عضو فعال
          • Dec 2018
          • 4718

یک نوسان توپ از غگل گرفتیم !
          منتظر فروش یک سهم دیگه هستیم ! به قیمت برسد . نوسان دوم !

نظر

• علیرضا حسنی
            عضو فعال
            • Mar 2019
            • 1642

امروز خداحافظی کردم با بخش سهام بازار سرمایه، فردا سلام میکنم به بخش طلای بازار سرمایه چون فکر کنم امروز نمیشد با پول سهام سکه خرید باید یه روز صبر کنم گمونم

نظر

• مرشد
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 682

امروز برای اولین بار در زندگی بورسی ام تو کوچه ما عروسی شد.
              خرید رانفور در کف منفی5 ودر عرض10 دقیقه صف خرید شدمثبت5
              55م صف خرید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              من و این همه خوشبختی محاله
              هرچند تا بالای خرخره توضررم

نظر

• امیدازاد
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 3751

امروز ....کلا دیر از خواب بیدار شدم ...
                هرچند انلاین بودم ..اما کلا نه بورس و نه اینجا رو نگاه نکردم ...الان زنگ‌ زدم کارگزارم..گفتم حالا که دست ما رو گذاشتی تو پوست گردو ..حداقل یک اعتباری برام ردیف کن ...ببینیم چیکار باید کرد ...جواب داده ..فعلا از اعتبار خبری نیست و فشار اوردن هرکی داره باید تسویه کنه ....حالا چرا معلوم نیس.

نظر

• b4city
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 4101

یه پله کترام

نظر

• رادین1
                    عضو فعال
                    • Dec 2018
                    • 4718

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                    یک نوسان توپ از غگل گرفتیم !
                    منتظر فروش یک سهم دیگه هستیم ! به قیمت برسد . نوسان دوم !
                    نوسان دوم کزغال گرفتیم ! امروز بد نبود شکر خدا !

نظر

• b4city
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 4101

هرچند انلاین بودم ..اما کلا نه بورس و نه اینجا رو نگاه نکردم ...الان زنگ‌ زدم کارگزارم..گفتم حالا که دست ما رو گذاشتی تو پوست گردو ..حداقل یک اعتباری برام ردیف کن ...ببینیم چیکار باید کرد ...جواب داده ..فعلا از اعتبار خبری نیست و فشار اوردن هرکی داره باید تسویه کنه ....حالا چرا معلوم نیس.
                      درود
                      کارگزاریتون احتمالا از این خلوت هاست که با مشتری هاش رابطه عاطفی و تلفنی بر قرار میکنه و گرنه شلوغ ها زیاد اهل اینطور رابطه ها نیستند چون مشتری زیاد دارند . زیاد با اینا نریز رو هم
                      منم دوستی دارم کارگزاری گمنام و خلوتی داره باهاش ریخت رو هم و حتی بهش میگفت اینو بخر و این کارو بکن . ولساپا دست پخت همون کارگزاری بود که بهش گفته بود نفروش و تا 2 هزار میره و ... خلاصه بلای بدی سرش اورد . پولش از اوج پارسال الان یک پنجم شده . ولساپا را فروخته در کف و سهم های دیگه خریده رو اونام ضرر داده
                      آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2021/10/26, 12:38.

نظر

• امیدازاد
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 3751

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                        درود
                        کارگزاریتون احتمالا از این خلوت هاست که با مشتری هاش رابطه عاطفی و تلفنی بر قرار میکنه و گرنه شلوغ ها زیاد اهل اینطور رابطه ها نیستند چون مشتری زیاد دارند . زیاد با اینا نریز رو هم
                        منم دوستی دارم کارگزاری گمنام و خلوتی داره باهاش ریخت رو هم و حتی بهش میگفت اینو بخر و این کارو بکن . ولساپا دست پخت همون کارگزاری بود که بهش گفته بود نفروش و تا 2 هزار میره و ... خلاصه بلای بدی سرش اورد
                        کارگزاری حافظ هست ...و دقیقا همین بلا رو این کارگزار سرم آورده ...که حال و روزم این شده...خیلی کم شده به حرف کسی سهم گرفته باشم یا ریسک به این بزرگی رو انجام داده باشم ..اما این بار دیگه شد
                        آخرین ویرایش توسط امیدازاد؛ 2021/10/26, 12:36.

نظر

• dornaa
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 1468

شکار رانفور درکف تاریخی 4200 ریال

نظر

• علیرضا حسنی
                            عضو فعال
                            • Mar 2019
                            • 1642

اصلا وظیفه ساقی همینه وقتی میبینه طرف داره زیاده روی میکنه جلوش رو بگیره، تعجب میکنم همچنان صحبت از گرفتن اعتبار و خرید سهام میکنی، شما در این حالت احتیاج داری یکی بخوابونه زیر گوشِت تا سر هوش بیای. هنوزم مثل اینکه تو عالم خودتی.

برو که خدا بهت رحم کرد کارگزاری جلوی اعتبار گرفتن رو گرفت این به اون در.

نظر

• امیدازاد
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 3751

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                              اصلا وظیفه ساقی همینه وقتی میبینه طرف داره زیاده روی میکنه جلوش رو بگیره، تعجب میکنم همچنان صحبت از گرفتن اعتبار و خرید سهام میکنی، شما در این حالت احتیاج داری یکی بخوابونه زیر گوشِت تا سر هوش بیای. هنوزم مثل اینکه تو عالم خودتی.

برو که خدا بهت رحم کرد کارگزاری جلوی اعتبار گرفتن رو گرفت این به اون در.
                              ...اره ولله ...اصلا قاطی کردم ...الان که نشستم دارم فکر می کنم ...تو این بدبختی که هیچی معلوم نیست .. اعتبار رو میخوام چیکار...

نظر

• امام قلی خان
                                عضو فعال
                                • Aug 2015
                                • 1542

امروز یعنی دیروز ما دوست زنجانیم که سبدش تا خرخره در ضرر می باشد اینجا بود و مرتبا برای حسن روحانی صلوات می فرستاد. من در عمرم ندیده بودم این آدم ذکر بگوید و یکدفعه اینگونه گشته بود. بعد هم با راهنمایی برخی اساتید مجرب انجمن برخی سهام را برای جابجایی نقد نمودم و برخی سهام را مقداری برای آمدن در لیست خرید نمودم. بعد دوستم رفت و سبدش را به من سپرد و گفت هر کاری صلاح می دانی بکن.بعد از بازار خوابیدم و یک ساعتی است که از صدای سگ یکی از همسایه ها بیدار گشته ام. هیچکس در دنیا مراعات پیرها را نمی نماید در حالی که همه تان یک روزی پیر می گردید.
                                حالا هم آمدم چند پست در انجمن ارسال نمودم و پاستیل کوکاکولایم را بعدش می گذارم گوشه لپم و می خوابم.
                                با تشکر
                                مرگ بر زالوصفتان
                                نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                                از هم ندوشیم.
                                با هم بنوشیم.

نظر

در حال کار...
                                X