کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بنظر من امروز تو منفی کامل اضافه کن. البته خودت بهتر میدونی. من که خریدم :-&
من فعلا گیر دادم به قپیرا میانگینم هم رو 1000-1015 تومنه . امروز نیاز نمیدونم اضافه کنم فردا اگه منفی بود اضافه میکنم . چون الان میانگینم نزدیک قیمتشه (-:
من فعلا گیر دادم به قپیرا میانگینم هم رو 1000-1015 تومنه . امروز نیاز نمیدونم اضافه کنم فردا اگه منفی بود اضافه میکنم . چون الان میانگینم نزدیک قیمتشه (-:
میثم جان من کاهش سهم را تا قیمت 900 تومان محتمل میدونم. به نظرم برای پایین آوردن میانگین در آن قیمت اضافه کنی بهتر باشد. البته این نظر شخصیمه ;)
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
میثم جان من کاهش سهم را تا قیمت 900 تومان محتمل میدونم. به نظرم برای پایین آوردن میانگین در آن قیمت اضافه کنی بهتر باشد. البته این نظر شخصیمه ;)
ممنون کیوان جان. اره روی 900 خریدم رو بیشتر میکنم اگه بیاد .
اگه 900 بخرم یه 50 درصدی راحت بهم میده تا گزارش 9 ماهه فک کنم ;) شاید هم توهم میزنم =))
سرمایه گذاری ملی هم داره میخره با من :d
سلام
امروز کچینی اضافه کردیم وتوکا هم خریدیم
کاشیها نهایت با یک یا دومنفی موج 3 از 3 رو شروع خواهند کرد دلار هم با تحریم بانک مرکزی دوباره رشدش روشروع کرده الان 1590
شاداب وسلامت باشید
نظر