امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ramin
    عضو عادی
    • Jun 2011
    • 57

خرید ثشرق

نظر

• راد
      عضو عادی
      • Jul 2011
      • 178

خرید غپینو . حپترو هم خوب خریدن ( کم حجم با قیمت پایین ) اگه پایین بشه خرید فکر کنم حکم طلا رو داره ...

نظر

• mehran
        كاربر فعال
        • Jan 2011
        • 1537

سلام به دوستان عزیز ......

دیروز مشغول شدیم برای یک پروژه جدید و فک میکردم چند وقتی نتونم اینجا باشم اما وقتی رفتیم پای قرار داد دیدیم قراره بهمون 8 تا چک بدن بعد طرف گفت این چک ها تضمین شده وزارت نیرو هست گفتیم آقا به سلامت ...پس فعلا بیکار شده ایم و میشینیم بازارو نگاه میکنیم...آخرین خریدامم که تو اوج جو گیری بود باعث و بانیشم کارگزار بود که از پول نقد موجود در حساب و استفاده نکردن از یک ریال اعتبار و در اصل بدهکار نبودنم تعجب میکرد....پس الآن دقیقا 14% سبدم صف فروشه...روی کچینی اعتراف میکنم که جو گیر شدم...جالبه خودم اولین نفری بودم که پله ای و با منطق از این گروه خارج شدم اما<البته این 70 تا که برداشتم یک پنجم تعدادی که فروخته بودم هم نبود>....کپشیر هم که دیروز 50 تا اضافه کردم امروز هم احتمالا 50-100 تا دیگه بردارم...ولی انگار منفی کامل فردا برداریم 4% به نفعمان میشود...

آ س پ و ثاخت رو منفی کامل نشستم به امید ظهور فروشندگان....قیمت بعضی سهما واقعا داره جذاب میشه....شب بررسی میکنیم چند سهمو....

یا حق

نظر

• حامد
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 1490

نمادهاي مشمول رويه جديد معاملات در بازار پايه فرابورس
          کارگزاران محترم عضو فرابورس ايران، پيرو پيام قبلي اين مديريت در خصوص نحوه اجراي معاملات در بازار پايه فرابورس از روز شنبه مورخ 1390/10/17، به استحضار مي رساند؛ نمادهاي مشمول اين رويه معاملاتي ، بهشت1، سنوين1، سجام1، وما1، وشمال1، فن آوا1، كازرو1، ممسني1، شلرد1، شكبير1، نوين1، تات1، معيار1 و معيارح1 مي باشد. مديريت بازار فرابورس ايران

اين رويه جديد چه صيغه ايه ؟
          زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
          اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

نظر

• حامد
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 1490

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
            سلام به دوستان عزیز ......

دیروز مشغول شدیم برای یک پروژه جدید و فک میکردم چند وقتی نتونم اینجا باشم اما وقتی رفتیم پای قرار داد دیدیم قراره بهمون 8 تا چک بدن بعد طرف گفت این چک ها تضمین شده وزارت نیرو هست گفتیم آقا به سلامت ...پس فعلا بیکار شده ایم و میشینیم بازارو نگاه میکنیم...آخرین خریدامم که تو اوج جو گیری بود باعث و بانیشم کارگزار بود که از پول نقد موجود در حساب و استفاده نکردن از یک ریال اعتبار و در اصل بدهکار نبودنم تعجب میکرد....پس الآن دقیقا 14% سبدم صف فروشه...روی کچینی اعتراف میکنم که جو گیر شدم...جالبه خودم اولین نفری بودم که پله ای و با منطق از این گروه خارج شدم اما<البته این 70 تا که برداشتم یک پنجم تعدادی که فروخته بودم هم نبود>....کپشیر هم که دیروز 50 تا اضافه کردم امروز هم احتمالا 50-100 تا دیگه بردارم...ولی انگار منفی کامل فردا برداریم 4% به نفعمان میشود...

آ س پ و ثاخت رو منفی کامل نشستم به امید ظهور فروشندگان....قیمت بعضی سهما واقعا داره جذاب میشه....شب بررسی میکنیم چند سهمو....

یا حق
            فكرم مشغول اين نكته شد ه جناب مهران غلي رغم فروش كسعدي چرا كچيني نگهداشتيد:-:(b

نظر

• mehran
              كاربر فعال
              • Jan 2011
              • 1537

در اصل توسط حامد پست شده است View Post
              فكرم مشغول اين نكته شد ه جناب مهران غلي رغم فروش كسعدي چرا كچيني نگهداشتيد:-:(b
              حامد جان داداش گلم منظورم از تعداد 5 برابر کل کاشی سرامیکیام بود یعنی کسعدی...کچینی و کساوه...که همشونو فروخته بودم کچینی هم تعدادش از بقیه کمتر بود که تو پیک قیمت واگذار کردم اما بنا به حساب کتاب خودم و دو دل بودن 50-50 بودم و ریسک کردم فک کنم حوالیه 445 دوباره وارد شدم الآن هم هنوز نسبت به 420 حس خوبی دارم...

نظر

• شاهین محلوجی
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 2050

اسلام علیک فی المشاهدین الکرام الخرید الغپینو فلمقدار الزیاد:d
                جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• amirreza6790
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 328

امروز کچینی رو حجمشو بردارن برای فرداش میشه یه امید داشت..دیگه مهران خان هم فرمودن دلمون قرص تر شد..
                  هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20672

خرید پتروشیمی خارک (-:
                    این غول پتروشیمی خیلی اروم رشد میکنه (-: و میشه گفت هنوز هیچ رشدی نکرده فقط تعدیل میتونه این غول رو یه تکون اساسی بده . ما هم قبل اینکه تعدیل خفنی بده خریدیم:d
                    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/01/02, 11:42.
                    ///

نظر

• حامد
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 1490

كپشير صفش جمع شد

نظر

• 664
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 424

در اصل توسط حامد پست شده است View Post
                        كپشير صفش جمع شد
                        =D>
                        حضرت علی (ع) می فرمایند:

هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.

نظر

• mehran
                          كاربر فعال
                          • Jan 2011
                          • 1537

در اصل توسط amirreza6790 پست شده است View Post
                          امروز کچینی رو حجمشو بردارن برای فرداش میشه یه امید داشت..دیگه مهران خان هم فرمودن دلمون قرص تر شد..
                          امیر جان لطف داری...اما به نظرم اگه میخواین بخرین هم به هیچ وجه ریسک نکنید بذارید اگه اونایی که میخوان بردرن کارشونو بکنن شما 4% بالاتر وارد شو...فعلا که باباشون کخاکه...بعد کچینی و کساوه....

نظر

• Saleh.R
                            کاربر فعال
                            • Jul 2025
                            • 265

كاش كسي بود صف كطبس رو هم جمع ميكرد :(

دوستان پيش بيني فكر ميكنيد تا كجا افت كنه ؟
                            توي آبـيه نگـاه تو ، يه دريا پنهـون ...

نظر

• amirreza6790
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 328

خواهش میکنم مهران جان حقیقت بود...عرضم به خدمتت همون روزی که اولین بار صفش جمع شد منم خریدم اومدم تو تاپیک دیدم شما هم خریدید اصلا فکر نمیکردم با اون قدرته بالا رویش صفه فروش شه موقعی که من 466 خریدم تا 471 رفت بالا دیگه گفتم 200% میخواد صف خرید شه که در عینه ناباوری رو دست خوردیم!!!

ولی بازم توکل به خدا هنوزم امیدوارم
                              هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w

نظر

• ramin
                                عضو عادی
                                • Jun 2011
                                • 57

در بازار امروز سهمهای ارزنده خودنمایی میکنند یکیشون ثشرق
                                خرید مجدد به امید یک حرکت عالی از ساختمانیها

نظر

در حال کار...
                                X