خرید ثشرق
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
سلام به دوستان عزیز ......
دیروز مشغول شدیم برای یک پروژه جدید و فک میکردم چند وقتی نتونم اینجا باشم اما وقتی رفتیم پای قرار داد دیدیم قراره بهمون 8 تا چک بدن بعد طرف گفت این چک ها تضمین شده وزارت نیرو هست گفتیم آقا به سلامت ...پس فعلا بیکار شده ایم و میشینیم بازارو نگاه میکنیم...آخرین خریدامم که تو اوج جو گیری بود باعث و بانیشم کارگزار بود که از پول نقد موجود در حساب و استفاده نکردن از یک ریال اعتبار و در اصل بدهکار نبودنم تعجب میکرد....پس الآن دقیقا 14% سبدم صف فروشه...روی کچینی اعتراف میکنم که جو گیر شدم...جالبه خودم اولین نفری بودم که پله ای و با منطق از این گروه خارج شدم اما<البته این 70 تا که برداشتم یک پنجم تعدادی که فروخته بودم هم نبود>....کپشیر هم که دیروز 50 تا اضافه کردم امروز هم احتمالا 50-100 تا دیگه بردارم...ولی انگار منفی کامل فردا برداریم 4% به نفعمان میشود...
آ س پ و ثاخت رو منفی کامل نشستم به امید ظهور فروشندگان....قیمت بعضی سهما واقعا داره جذاب میشه....شب بررسی میکنیم چند سهمو....
یا حق
نظر
-
نمادهاي مشمول رويه جديد معاملات در بازار پايه فرابورس
کارگزاران محترم عضو فرابورس ايران، پيرو پيام قبلي اين مديريت در خصوص نحوه اجراي معاملات در بازار پايه فرابورس از روز شنبه مورخ 1390/10/17، به استحضار مي رساند؛ نمادهاي مشمول اين رويه معاملاتي ، بهشت1، سنوين1، سجام1، وما1، وشمال1، فن آوا1، كازرو1، ممسني1، شلرد1، شكبير1، نوين1، تات1، معيار1 و معيارح1 مي باشد. مديريت بازار فرابورس ايران
اين رويه جديد چه صيغه ايه ؟زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postسلام به دوستان عزیز ......
دیروز مشغول شدیم برای یک پروژه جدید و فک میکردم چند وقتی نتونم اینجا باشم اما وقتی رفتیم پای قرار داد دیدیم قراره بهمون 8 تا چک بدن بعد طرف گفت این چک ها تضمین شده وزارت نیرو هست گفتیم آقا به سلامت ...پس فعلا بیکار شده ایم و میشینیم بازارو نگاه میکنیم...آخرین خریدامم که تو اوج جو گیری بود باعث و بانیشم کارگزار بود که از پول نقد موجود در حساب و استفاده نکردن از یک ریال اعتبار و در اصل بدهکار نبودنم تعجب میکرد....پس الآن دقیقا 14% سبدم صف فروشه...روی کچینی اعتراف میکنم که جو گیر شدم...جالبه خودم اولین نفری بودم که پله ای و با منطق از این گروه خارج شدم اما<البته این 70 تا که برداشتم یک پنجم تعدادی که فروخته بودم هم نبود>....کپشیر هم که دیروز 50 تا اضافه کردم امروز هم احتمالا 50-100 تا دیگه بردارم...ولی انگار منفی کامل فردا برداریم 4% به نفعمان میشود...
آ س پ و ثاخت رو منفی کامل نشستم به امید ظهور فروشندگان....قیمت بعضی سهما واقعا داره جذاب میشه....شب بررسی میکنیم چند سهمو....
یا حقزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
در اصل توسط حامد پست شده است View Postفكرم مشغول اين نكته شد ه جناب مهران غلي رغم فروش كسعدي چرا كچيني نگهداشتيد:-:(b
نظر
-
اسلام علیک فی المشاهدین الکرام الخرید الغپینو فلمقدار الزیاد:dجهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
امروز کچینی رو حجمشو بردارن برای فرداش میشه یه امید داشت..دیگه مهران خان هم فرمودن دلمون قرص تر شد..هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
خرید پتروشیمی خارک (-:
این غول پتروشیمی خیلی اروم رشد میکنه (-: و میشه گفت هنوز هیچ رشدی نکرده فقط تعدیل میتونه این غول رو یه تکون اساسی بده . ما هم قبل اینکه تعدیل خفنی بده خریدیم:dآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/01/02, 11:42.///
نظر
-
در اصل توسط amirreza6790 پست شده است View Postامروز کچینی رو حجمشو بردارن برای فرداش میشه یه امید داشت..دیگه مهران خان هم فرمودن دلمون قرص تر شد..
نظر
-
خواهش میکنم مهران جان حقیقت بود...عرضم به خدمتت همون روزی که اولین بار صفش جمع شد منم خریدم اومدم تو تاپیک دیدم شما هم خریدید اصلا فکر نمیکردم با اون قدرته بالا رویش صفه فروش شه موقعی که من 466 خریدم تا 471 رفت بالا دیگه گفتم 200% میخواد صف خرید شه که در عینه ناباوری رو دست خوردیم!!!
ولی بازم توکل به خدا هنوزم امیدوارمهميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
نظر