کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
آقا کدوم تحریم ؟ کشک چی ؟ دوغ چی؟
کی تحریم کرده ؟!!!
ما که تحریم نمی بینیم ؟؟؟!!!
اصلا اگه کرده غلط کرده !!! کاری نمیتونه بکنه !!!! اصلا بهتر تو این یکی هم خودکفا میشیم .
تحریم میسازیم میفروشیم کشورهای دیگه ... سالی 10.000.000 هم اشتغال ایجاد میشه !!! شایدم بیشتر !!!
مگه نمیبینین که داریم میریم بالا ... بالاتر .... آره بازم بالاتر .... دیگه انقد رفتیم بالا که دیگه اون پایینی ها رو نمیبینیم ...
اون بدبختها ؛ اونهایی که شب تا صبح سگ دو میزنن واسه یک لقمه نون ...
ایران داره میره بالا ؛ اونا خودشون رو تحریم کردن ... یک طرف ماییم و طرف دیگه صدو چند تا کشور دیگه ...
این خیلی خوبه که هر روز داریم بیشتر تحریم میشیم هاااااا
یعنی دنیا خیلی به ما توجه داره .... خیلی خوبه ...!!!!!!!
خدا آخر و عاقبتمون رو به خیر کنه ....
و باز یوسف وارد سیاست شد . . .
حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
سلام
امروز کچینی اضافه کردیم وتوکا هم خریدیم
کاشیها نهایت با یک یا دومنفی موج 3 از 3 رو شروع خواهند کرد دلار هم با تحریم بانک مرکزی دوباره رشدش روشروع کرده الان 1590
شاداب وسلامت باشید
تا زمانی که کچینی فروشنده های قدرتمند وپا فشاری مثله امروز داره امیدی به صعودش نیست...اصلا مثله کنه اوله صف و بقل کردن!! (خرید من تو 466 بوده نقدم ندارم پله دویومو وارد شم!!) همچنانان از بالا به امید سو سو یی نور امید به صف مینگریم!!
هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
سلام
امروز کچینی اضافه کردیم وتوکا هم خریدیم
کاشیها نهایت با یک یا دومنفی موج 3 از 3 رو شروع خواهند کرد دلار هم با تحریم بانک مرکزی دوباره رشدش روشروع کرده الان 1590
شاداب وسلامت باشید
تا زمانی که کچینی فروشنده های قدرتمند وپا فشاری مثله امروز داره امیدی به صعودش نیست...اصلا مثله کنه اوله صف و بقل کردن!! (خرید من تو 466 بوده نقدم ندارم پله دویومو وارد شم!!) همچنانان از بالا به امید سو سو یی نور امید به صف مینگریم!!
هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
رضا جان تو دنیا این دو تا یک رابطه کاملا مستقیم با هم دارن ... ;)
اینقدر که دوستت دارم نمی خوام حرص بخوری
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
خرید کبافق در منفی کامل در لحظات اخر (پس از کلی حرص خوردن از دست این خریدارای آنلاین ... ؛ سهم داره روی 12125 خرید و فروش میشه یهو میبنی خرید میزنن روی 12140 !! 8-|)
امروز کبافق خریدم مفت!
وبیمه هم باز نشد تا حسابمو صاف کنم.
فردا برم مقداری از دلارهای نازنینم را چنج کنم تا پول کبافقهامو پاس کنم.
منم خریدم رو15120 و میانگینم را پایین آوردم. در رالی قبلیش باید تا 20000 می رفت که با گزارش شفاف سازی برگشت ولی امروز با برخورد به خط حمایت 15389 و قیمت بسته شده 15483 ریال انشاء الله تا نک لاین قبلی صعود میکند.
کچینی فردا میتونه روی حمایت 420 واکنش نشون بده
البته همه چیز به جو بازار بستگی داره
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
من فعلا گیر دادم به قپیرا میانگینم هم رو 1000-1015 تومنه . امروز نیاز نمیدونم اضافه کنم فردا اگه منفی بود اضافه میکنم . چون الان میانگینم نزدیک قیمتشه (-:
میثم جان قمرو هم خوب سهمیه هاااا. منم گیر دادم به قمرو. اگه فردا جمعش کنن منم میخرم. :-b
نظر