ثشرق در آستانه صف خرید ...
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
ظاهرا ساختمانی ها دوباره عزمشونو جزم کردن واسه ...در اصل توسط jamall پست شده است مشاهده پستثشرق در آستانه صف خرید ...
نظر
-
آ س پ رونديده گرفتيد يكيشونم ...ارهدر اصل توسط ramin پست شده است مشاهده پستدر بازار امروز سهمهای ارزنده خودنمایی میکنند یکیشون ثشرق
خرید مجدد به امید یک حرکت عالی از ساختمانیهازنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
كار امپرياليسم جهاني بوده كيوان جان ;)در اصل توسط keyvan پست شده است مشاهده پستمن که دقبقا تا خود ۱۲ اینترنتم قطع بود و دستم از دنیا کوتاه!! :( الان اومدم ببینم دنیا دست کی افتاده!توي آبـيه نگـاه تو ، يه دريا پنهـون ...
نظر
-
امروز راس ساعت ۶ونیم صبح دم بانک ملی بلوار استاد معین بودم اسم می نوشتند برای خرید بورس انرزی که من نفر۲۷۳ بودم نفر اول میگفت من دیشب ساعت ۷ آمدم خلاصه کلام اینکه به ۴نفر دادند وبعد گفتند سیستم قبول نمی کند وسهام تمام شد چه بلوایی ایجاد شد پلیس آمد و---- یک خورده فکر کردم گفتم عجب آدم احمقی هستم اگر سهم خوب باشد آخه به من وامثال من میدهند اونم توی کشوری که یک مشت و---- دیگه نگم
نظر
-
ظاهرا در بقیه شهرها هم وضعیت چندان دلچسب نبوده؟در اصل توسط ناظم پست شده است مشاهده پستامروز راس ساعت ۶ونیم صبح دم بانک ملی بلوار استاد معین بودم اسم می نوشتند برای خرید بورس انرزی که من نفر۲۷۳ بودم نفر اول میگفت من دیشب ساعت ۷ آمدم خلاصه کلام اینکه به ۴نفر دادند وبعد گفتند سیستم قبول نمی کند وسهام تمام شد چه بلوایی ایجاد شد پلیس آمد و---- یک خورده فکر کردم گفتم عجب آدم احمقی هستم اگر سهم خوب باشد آخه به من وامثال من میدهند اونم توی کشوری که یک مشت و---- دیگه نگم
کسی تونسته راحت بگیره؟
نظر
-
اون خواجه نصيري اگه مرد باشه بايد اين پذيره نويسي رو كنسل كنهدر اصل توسط ناظم پست شده است مشاهده پستامروز راس ساعت ۶ونیم صبح دم بانک ملی بلوار استاد معین بودم اسم می نوشتند برای خرید بورس انرزی که من نفر۲۷۳ بودم نفر اول میگفت من دیشب ساعت ۷ آمدم خلاصه کلام اینکه به ۴نفر دادند وبعد گفتند سیستم قبول نمی کند وسهام تمام شد چه بلوایی ایجاد شد پلیس آمد و---- یک خورده فکر کردم گفتم عجب آدم احمقی هستم اگر سهم خوب باشد آخه به من وامثال من میدهند اونم توی کشوری که یک مشت و---- دیگه نگممرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
خبرهای واصله از بانک ملی مرکزی اصفهان هم به همین منواله!در اصل توسط jamall پست شده است مشاهده پستظاهرا در بقیه شهرها هم وضعیت چندان دلچسب نبوده؟
کسی تونسته راحت بگیره؟
صف طویل و.......وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
سلامدر اصل توسط ahmad پست شده است مشاهده پستدیروز کبافق و ثشرق در منفی کامل اضافه شد
امروز همچنان کبافق و فن اوا هم در منفی کامل اضافه شد
پرتفوی من:
کبافق- شبهرن - ونوین - فن آوا - خودرو - ثشرق - تکنو - صدرا و مقداری هم شتهران که یک ساله توش گیر کردم.
امروز فقط تماشاچی بودیم
احمدآقا پرتفوی ما هم
کساوه -کچینی -کسرا -حتوکا-وتوکا -تپمپی-کهمدان-تکمبا دلار هم ماشالله ۱۷۸۰ شده
فردا گرو منتفع از دلار دیدن داره گروه- روی -کاشی -غذایی - پتروشیمی -قندی
نظر

نظر