کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت، در صورت وجود هرگونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
آریو جان الان که فک میکنم تو مایه های ۱۰۰۰ تومن هیچی قشهد نمیشه (-: این رو ۸۰۰-۹۰۰ بود و ۲۳۰۰۰۰ تن چغندر جذب کرده بود نمیدونم چرا چشمو نگرفته بود=)) اون موقع که بخرمش.
امسال کلا خوبن قندی ها ;)
آریو جان الان که فک میکنم تو مایه های ۱۰۰۰ تومن هیچی قشهد نمیشه (-: این رو ۸۰۰-۹۰۰ بود و ۲۳۰۰۰۰ تن چغندر جذب کرده بود نمیدونم چرا چشمو نگرفته بود=)) اون موقع که بخرمش.
امسال کلا خوبن قندی ها ;)
برای خرید خوبه و ریسک زیادی به نظرم نداره. زیر ۱۰۰۰ فک نکنم بیاد در شرایط عادی . این اولین قندیه که من میبنم اولین پیش بینیش از محقق شده سال قبل بیشتره و گزارش سالمی داده تقریبا :d
البته شرکت میتونه تا ۱۲۰ هزار تن شکر تصفیه کنه ولی امسال تو اولین پیش بینیش هیچ رقمی نیومده و گویا قصد تصفیه شکر نداشته.
البته بعدش شفاف سازی کرده که ۲۲ هزار تن شکرو تصفیه میکنه که ۱۰۲ ریال میره رو سودش پس تا اینجا ۱۱۶ تومن سودشه.
نرخ فروش شکر رو ۱۱۰۰ تومن در نظر گرفته که از این بابت هم میتونه تعدیل بده. ۱۶۰ هزار تن چغندر پیش بینی جذبش بوده که میتونه ۲۴۰۰۰ تن تولید کنه ولی در گزارش ۲۰۰۰۰ تن اومده
نظر من اینه که جداقل بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ میتونه سود بسازه قهگمت البته از روی اولین پیش بینی بخوایم امارشو در بیاریم خیلی سخته :(.
احتمالا یه مقدار قند هم بتونه تولید کنه که تو گزارش نیاورده -پارسال یه مقداری تعمیرات داشته انگار
در کل برا خرید خوبه تو این قیمت ;)
خوشم اومد ..درسته صورت های سالمی داره ...در نگاه اول همون محدوده ۱۷۰ تقریبا میسازه ...اما بازگشایی این نماد های متوقف خیلی مهمه ...باید ببینیم عکس العمل بازار به تعدیل های اولیه این گروه چطوریه
دستت درد نکنه ممنون :x
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
توقف نماد معاملاتي قشهد
به اطلاع مي رساند ، نماد معاملاتي شركت شهد با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم ،متوقف شد. مديريت بازار
خب اینم از قشهد مبارکه همۀ دوستان
امروز دارم به صف پتروشیمی خارکی نگاه میکنم که دیروز خریدم و تو این فکرم که کاش نقد بودم امروز پتروشیمی شیراز رو از صف فروش میخریدم و الان به فکر نقد شدن هستم اگه بشه که خوبه (-: امیدوارم کسی دست به صفش نزنه تا نقد بشم=))
امروز تماشاچی می مونم و به شاخص ۲۶۰۰۰واحدی فکر می کنم. البته یه حماقت کوچولو کردم و تعدادی از کبافق خرید دیروز را که در منفی کامل خریده بودم به قصد نوسان و جایگزینی در مثبت امروز از دست دادم که نشد و لذا خرید فاسمینح بجای کبافق.
نظر