کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در اصل توسط حبیبِ دلبر که جان فرسود ازو پست شده است
View Post
با تقدیم مراتب احترام
خیلی دوست دارم بدونم چی باعث میشه سهمی که توو کوتاه مدت بدون استراحت شارپ چند برابر شده رو بخرید
من بشخصه جرات ندارم
سلام و ارادت
هر نوع خرید و فروشی می بایست براساس یک استراتژی باشد . من چند تا موضوع در ذهن خودم دارم و البته این رویه ای است که جدیدا شروع کردم !
1- در زمان صعودهای تند و تیز بازار کلا ریسک اکثر سهام پایین است .
2- در صعودهای شارپ بازار ، می بایست سمت سهام ریسک دار رفت .
3- بازار سهام ما فعلا در ابتدای یک صعود شارپ قرار دارد .
4- ساخص تا حداقل 3 میلیون واحد که تا تیر و مرداد به آن خواهد رسید رسک چندانی ندارد .
5- در این مدت که شاخص و بازار در حال صعود است نباید فرصت را از دست داد و باید دنبال سهامی که خیلی سریع در حال رشد هستند و جریان پول به سمت آنهاست رفت.
6- به نظر میاد سهامی که در سال 99 رشدهای بسیار شارپ داشتند کماکان مورد توجه هستند .
7- ثشاهد شاید به لحاظ ارزش ذاتی فعلی ارزنده نباشد لیکن وقتی معاملاتش را دو ساعت زیر نظر بگیرید می بینید که چه پولی به سمت این سهم در جریان است . من فکر می کنم همچنان رشدش ادامه دار باشد .
8- ثنوسا هم دیروز حجم بالای 55 میلیون در منفی زد و امروز از منفی 4 تا مثبت 4 رنج زدند و فکر می کنم سقف سال 99 را دوباره خواهد زد .
9- البته من 50 درصد سبدم خکاوه است که پوشش ریسک بقیه را بر عهده دارد .
در اصل توسط حبیبِ دلبر که جان فرسود ازو پست شده است
View Post
با تقدیم مراتب احترام
خیلی دوست دارم بدونم چی باعث میشه سهمی که توو کوتاه مدت بدون استراحت شارپ چند برابر شده رو بخرید
من بشخصه جرات ندارم
فکر میکنم کار درست را ایشون کرده چون مشخصه تا 4000 راحت رفته . حداقل میدونه دونسته فردا را مثبته
هفته قبل که از مثبت 7 تا منفی 7 رفت و اتفاقا در جو بازار هم اعلام کردم خودم خواستم خرید کنم ولی همین فکر شما را کردم و خرید نکردم . بخشی از سبد را باید برد جائی که پول افتاده توش . چاره ای نیست
برای جبران زیان و تورم و سایر مباحث که بیش از حد در موردش گفتیم ، استفاده بهینه از بازار است که کارساز است
گروه ساختمانی بطور کلی از همون ابتدای سال مشخص بود بیشترین بازدهی را دارد و انصافا ریزش های وحشتناکی هم در کل این گروه رخ داده بود و گروهی جا مانده در بازه 10 ساله بود
منم امروز ثنوسا را حدود 770 ورود کردم
باسلام شب خوش ...
خرید دیروز تومنفی ها
اضافه کردن خزر
خرید بمیلا پله اول
اضافه سصوفی
خرید خزامیا پله اول
اضافه ول بهمن
اضافه تپولا
خرید غپینو پله اول
خرید حآورین پله اول
خرید شجم پله اول
--------------------
فروش کسعدی به صف خرید
فروش زر
لپارس امروز تو با گشایی خواستیم فروش بزنیم بخاطر گزارش خوب ندادن سه میلیون صف خرید شد پشیمان شدیم یکبار تا ۵۰ و یکبار تا۲۰ با هاش رفتیم این کجا پیاده می کنه
منفی های پتایر فردا اضافه می شه
و منفی انرژی و فرابورس
--------------------------
وساپا
وساپا ( افشاء معاملات بلوکی)
وساپا به عنوان سهامدار عمده جهت واریز حق تقدم افزایش سرمایه از آورده نقدی #سمیکو ، تعداد ۱۷۴ میلیون برگه سایپا و ۶۵ میلیون برگه ورنا را به سمیکو داده تا ضمن اینکه ۱۰۴ میلیارد تومان #سود خالص شناسایی کرده این افزایش سرمایه زودتر ثبت شود و #سمیکو هر چه سریعتر در بورس عرضه اولیه شود
سمیکو بزرگترین دارایی غیربورسی وساپا هست و در شرف عرضه اولیه در بورس
نقل قول از همسایه ...
گروه ساختمانی بطور کلی از همون ابتدای سال مشخص بود بیشترین بازدهی را دارد و انصافا ریزش های وحشتناکی هم در کل این گروه رخ داده بود و گروهی جا مانده در بازه 10 ساله بود
تا دیروز که اسمشون بود گروه اندوه سازی که! چه طوع شد یهوع؟/:.yead.://:.ohno-smiley.:/
تا دیروز ژنشون مشکل داشت که، یهو ورق برگشت شدن جامونده؟:))
آها ! حواسم نبود!
حزب باد/:.nono.:/
تا وقتی زمین خورده بودن، چپ میرفتی راست میرفتی یه لگد بهشون میزدی:-@، حالا که استارت زدن از همون اول سال معلوم بود بیشترین بازده رو دارن، هان؟
بنازم روتو
پ.ن حواسم نبود آقا دوس ندارن مچشون وا بشه، از نقل شدن پستاشون توسط نا-دوستان خوششون نمیاد، باس ببخشین8-}
تا دیروز که اسمشون بود گروه اندوه سازی که! چه طوع شد یهوع؟/:.yead.://:.ohno-smiley.:/
تا دیروز ژنشون مشکل داشت که، یهو ورق برگشت شدن جامونده؟:))
آها ! حواسم نبود!
حزب باد/:.nono.:/
تا وقتی زمین خورده بودن، چپ میرفتی راست میرفتی یه لگد بهشون میزدی:-@، حالا که استارت زدن از همون اول سال معلوم بود بیشترین بازده رو دارن، هان؟
بنازم روتو
پ.ن حواسم نبود آقا دوس ندارن مچشون وا بشه، از نقل شدن پستاشون توسط نا-دوستان خوششون نمیاد، باس ببخشین8-}
سلام بر استاد ساختمانی ها /:.smilingsmiley.:/
از بین ثپردیس، ثعمرا، ثباغ، ثغرب کدوم را برای خرید مناسب تر می بینید و رشد بیشتری در آینده کوتاه براش پیش بینی میکنید؟
نظر