در اصل توسط راد پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
دوباره صف شد . یه خبری توش هست (-: شک نکن وقتی میان رو مثبت این تعداد رو میخرن دنبال حجمن خریدار احتمالا حقوقیه (-:///
-
تابلو بود فاسیمین میخواد اصلاح کنه..حامد جان بهترین قیمت فروختی منم حق شو دیروز فروختم.هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
ورنا بالاخره صف شد ولی خیلی دیر این اتفاق براش افتاد وقتی هم صف میشه سهامداراش حجم رو نمیدن واقعا سهامداراش رو اعصابن///
نظر
-
-
پست بالا در تاریخ 2 آبان زده شد.....در اصل توسط mehran پست شده است View Postخرید سنگین حمل و نقل توکا.......به امید 60-70% تا 4 ماهه دیگه......زیرخاکیم گفتم....سهم الآن 247 داره معامله میشه صف خریدم نداره...
یا حق
گفتم 3-4 ماه حتی 3 ماه هم نشد....کسی که 247 خرید...امروز در 55% سود میتونست خارج شه اون 5% اش باشه واسه بقیه................البته دوستانی تیکه های همیشگیه نمیشه...سهم کوچیکه...گفتند و در جواب گفتم....بلی میدهد.....شفاف تر از این خرید و فروش تا حالا کسی پست زده؟
یا حق
نظر
-
-
البته با توجه به اینکه هنوز اطلاعیه در کدال نیومده احتمال زیاد پیغام ناظر مبنی بر توقف نماد معاملاتی پسهندح میخواد بیاددر اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Postفعلا 70 تا اضاف کرديم
تو صفيم :d
که با اومدن اون احتمالا بشه پایینتر هم خرید چون یه عده میترسن میفروشن
ولی امروز صبح هم مجدد با شرکت تماس داشتم و با قاطعیت گفت تمدید شددرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
نه والا ما كه گفتيم بيستيدر اصل توسط mehran پست شده است View Postپست بالا در تاریخ 2 آبان زده شد.....
گفتم 3-4 ماه حتی 3 ماه هم نشد....کسی که 247 خرید...امروز در 55% سود میتونست خارج شه اون 5% اش باشه واسه بقیه................البته دوستانی تیکه های همیشگیه نمیشه...سهم کوچیکه...گفتند و در جواب گفتم....بلی میدهد.....شفاف تر از این خرید و فروش تا حالا کسی پست زده؟
یا حقزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-

نظر