توتاپيك خريدوفروش يه مشهدي نديدم ببينم انلاين اونهم قطعه؟ عجب بيچاره اي دارم با اين انلاين
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
به نظرم خرید پله اول امروز رو کف قیمتیه کالسیمین خوب باشههميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
هم ساختمانیها امروز وضعشون خوبه و هم بانکیها.در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است مشاهده پستخريد ثنوسا (جهت نوسان گيري بانکي ها ) ;) هم با جو ساختماني ها بالا مياد هم با جو بانکي ها =))
نظر
-
بله حامد جان امروز ۱۰ تا دیگه برداشتم اتفاقا یه لحظه به سرم زد صف خریدش کنم دیدم ضایع میشم...منتظر صف فروش کچینی هستم که ۵۰-۱۰۰ تا بردارم...راستش یکم دلم از این گروه گرفت وگرنه قیمت های کنونی واسه خرید عالی هستن اگه یکشنبه منفی باشن...کل این نقدینگی به وجود اومده رو که حدود ۲۵% سرمایه هست رو به ترتیب به کچینی...کساوه و کسعدی اختصاص میدم....
فعلا سهم دندون گیری برای خرید نمیبینم.....
نظر
-
وپتروروچه كردي؟در اصل توسط حامد۲۴ پست شده است مشاهده پستخب به سلامتی قثابتم که + شد :x
این میتونه خبر خوبی برای دیگر سهمهای گروه باشهزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
اینم از صف خرید قثابت .:)در اصل توسط حامد۲۴ پست شده است مشاهده پستخرید قثابت در منفی کاملیل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
لسرما هم خوبه اگه بدندر اصل توسط amirreza۶۷۹۰ پست شده است مشاهده پستبه نظرم خرید پله اول امروز رو کف قیمتیه کالسیمین خوب باشهزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر

نظر