در اصل توسط farhad_p پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
هر جايي كه ميريد ان لاين ميگيريد بايد اينترنتي هم براتون فعال كنند تا وقتي نتونستيد انلاين بگيريد از طريق اينترنتي هم تقاضا را پر كرده باشيد و گرفته باشيدالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
سلام
عجب روز پر هیجانی بود
خرید بانک دی . خرید بیمه دی . خرید تراکتور . خرید نیرو زنگان . خرید نفت و گاز پارسیان .خرید تجارت الکترونیک
نظر
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postنه دیگه! نماد باز بود اما الکی بود..کاری کرده بودند که نتونیم خرید کنیم! در عرض مدت کوتاهی عرضه شد و اون وسط من هرچی ثبت می کردم خظای نماد غیر مجاز! میداد.... یکبار دیگه هم سر یک سهم خوب دیگه که عرضه شده بود همینکارو کرده بودند.
من قطعا کارگزاریمو عوض میکنم فقط کمی کارهای متفرقه دارم که اول باید به اونها سر و سامان بدم. کلا مدیریتش خودشو پاسخگوی مشتریان نمیدونه!زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Postهر جايي كه ميريد ان لاين ميگيريد بايد اينترنتي هم براتون فعال كنند تا وقتي نتونستيد انلاين بگيريد از طريق اينترنتي هم تقاضا را پر كرده باشيد و گرفته باشيدزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
نظر
-
سلام....
دیدم از گروه کاشی همه ی خوب ها را دارم فقط برای تفریح مقداری کهرام برداشتم...از شرکت های زیر مجموعه احیا خوشم نمیاد اما شاید و فقط شاید حرکتی که تکادو در جهت تقویت پرتفو پیش از ورود به بورس انجام داد را احیا هم انجام دهد من حرفشون رو باور ندارم مثل قضیه کاذر-کسرا اما جهت اطلاع بچه های احیا میگن برای سال 91 حدود 40 تا 50 تومان eps میسازیم چجوریشم نمیدونم...
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postسلام....
دیدم از گروه کاشی همه ی خوب ها را دارم فقط برای تفریح مقداری کهرام برداشتم...از شرکت های زیر مجموعه احیا خوشم نمیاد اما شاید و فقط شاید حرکتی که تکادو در جهت تقویت پرتفو پیش از ورود به بورس انجام داد را احیا هم انجام دهد من حرفشون رو باور ندارم مثل قضیه کاذر-کسرا اما جهت اطلاع بچه های احیا میگن برای سال 91 حدود 40 تا 50 تومان eps میسازیم چجوریشم نمیدونم...دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postسلام....
دیدم از گروه کاشی همه ی خوب ها را دارم فقط برای تفریح مقداری کهرام برداشتم...از شرکت های زیر مجموعه احیا خوشم نمیاد اما شاید و فقط شاید حرکتی که تکادو در جهت تقویت پرتفو پیش از ورود به بورس انجام داد را احیا هم انجام دهد من حرفشون رو باور ندارم مثل قضیه کاذر-کسرا اما جهت اطلاع بچه های احیا میگن برای سال 91 حدود 40 تا 50 تومان eps میسازیم چجوریشم نمیدونم...زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
نظر
نظر