در اصل توسط حامد پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postحامد جان شناورش شدیدا کمه باید گروه حرکت مستحکمی رو آغاز کنه تا اینم حرکت کنه ما هم واسه همین تعداد زیادی برنداشتیم اما شدیدا مستعد رشد هست اوضاع بنیادیشم خوبه تمایل شدید دارم از قیمت کنونی 8-10% پایین بیاد واسه یه خرید مناسب که بعید میدونم شما هم اگه خریداری فعلا فقط منفی بشینید...زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
توقف نماد معاملاتي كسعدي
به اطلاع مي رساند، نماد معاملاتي شركت كاشي سعدي با توجه به ارائه اطلاعات پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي 91، متوقف شد.مديريت بازارحضرت علی (ع) می فرمایند:
هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postسلام....
دیدم از گروه کاشی همه ی خوب ها را دارم فقط برای تفریح مقداری کهرام برداشتم...از شرکت های زیر مجموعه احیا خوشم نمیاد اما شاید و فقط شاید حرکتی که تکادو در جهت تقویت پرتفو پیش از ورود به بورس انجام داد را احیا هم انجام دهد من حرفشون رو باور ندارم مثل قضیه کاذر-کسرا اما جهت اطلاع بچه های احیا میگن برای سال 91 حدود 40 تا 50 تومان eps میسازیم چجوریشم نمیدونم...
جدی نگیر مهرانوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
-
در اصل توسط fiona پست شده است View Postمگه غدیر بخاد عرضه کنه ربطی به باز شدنه نمادش داره !!!!!!!!!!!!!گفت اسانگیر بر خود کارها که از روی طبع سخت میگردد حهان بر مردمان سخت کوش
نظر
-
نظر